Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המסכנה היא שפינצ'רים מסוכנים!

כלב תאונות דרכים.

ובנימה יותר רצינית - או לתבוע את הביטוח ולהתעסק איתם (הם כבר יתבעו את האדם), אבל להסתכן בעליית פרמייה ועוד כל מני צריות (ומצד שני - לקבל כסף חזרה מהר)

או לתבוע את הבן אדם - הבעלים של הכלב ולקבל את הכסף לאט יותר.

כך או כך - זה בבית משפט לתביעות קטנות.

לגבי עניין החצי שנה וכו - על זה צריך להגיש תלונה למשטרה - וזה מתנהל במישור הפלילי - מדינת ישראל נגד הבעלים של הכלב.

התביעה שלך קשורה למישור האזרחי - בינך לבין בעל הכלב על הנזק - ככה שקצת אין קשר בין עונש המאסר לכסף שאתה דורש.

זה אפילו לא נקבע באותו מעמד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה על הסקירה של מישורי המשפט פלילי מול אזרחי :-)

שוב, נתתי את דוגמאת המאסר רק כדי להביא דוגמא לחומרה שהמחוקק רואה את העניין אל מול המחשבה של בעל הכלב שזה "הזוי" לבקש פיצויים אני יודע שאין קשר. הפיצויים יתבעו דרך עוולת רשלנות\היזק אזרחית.

לגבי הביטוח- ההשתתפות העצמית שלי היא סכום דומה לסכום התיקון.

פורסם

מסקנותיי,

אם השתתפות עצמית זהה לסכום התיקון- אל תפעיל את הביטוח ותקן בעצמך.

נסה כפי שנאמר לברר האם ניתן להוזיל עלויות ע"י רכישת החלקים מחו"ל.

שמור את כל הקבלות, כולל נסיעות, טלפונים והפסד שעות עבודה.

תתבע את הבחור בתביעות רטנות וסביר שתקבל את כספך חזרה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לדעתי מה שאתה צריך לעשות זה ככה:

לדרוש הצעת מחיר מסודרת לנושא מהמוסך, להיפגש עם בעל הכלב , לתת לו מכתב יפה מנוסח מעורך דין שאם הוא לא ישלם את עלות התיקון הוא יגיע לבית משפט וישלם יותר.

אם לא יסכים לשלם, קח אותו לבתיעות קטנות, מהניסיון שלי ההגיון בבית משפט לתביעות קטנות עובד טוב.

שום סיבה הגיונית אני לא רואה לערב את הביטוח ולהעלות לך את הפרמיה.

דר"א, הבעלים היה ליד הכלבה בזמן התאונה ? או שאיתרת אותו לאחר מכן ?

פורסם

היי תודה עף העצות.

לגי הבעלים של הכלבה, שימו לב לחוצפתו, הוא אמר שראה את הכלבה בורחת מהבית שהיה בסמוך אך לא רץ אחריה הוא לא הגיע כלל למקום האירוע. אני הזמנתי וטרינר והתמודדתי עם זה בעצמי. יום למחרת התקשרתי למרפאה כדי לברר את שם בעלי הכלב כיוון שראיתי שיש לה קולר. כלומר, ה ראו את הכלבה בורחת ואפילו לא באו לחפש אותה וכל זה כאשר הם יודעים שהמקום קרוב לכביש ראשי. בצירוף לעבירה הפלילת שכרוכה בשחרור כלב ללא השגחה זה כבר יסוד נפשי שמתקרב לרשלנות פושעת.

פורסם
לתת לו מכתב יפה מנוסח מעורך דין שאם הוא לא ישלם את עלות התיקון הוא יגיע לבית משפט וישלם יותר.

אתה יכול גם להביא לו דף עם קישורים לתקדימים דומים שיבין למה בדיוק הוא נכנס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא נראה לי שמישהו שילם לוטרינר. הוא עשה את זה מטוב לבו וגם חטף נשיכה רצינית.

זאת מרפאה כזאת שכוללת גם כונני חירום אז הם אלו שהגיעו.

היות ואני רוצה להכניס את הרכב לתיקון כבר מחר (גם ככה הוא מושבת כבר יומיים ושיבש לי תוכניות) אעשה כך- אתקשר אליו במוצאי שבת ואסביר לו יפה את המצב המשפטי והמקרים הדומים (רק בגלל שאני ממש נחמד). אחר כך אציע לו להגיע איתי למוסך המרכזי לראות את הנזק בעצמו, לשמוע על העלות ולסגור את זה במקום. במידה ולא, אקח איתי שמאי במקומו שעלותו תתווסף לעלויות שיפורטו לו במכתב התראה לפני הגשת תביעה בו יתבקש לשלם את הסכומים שיפורטו. אם יסרב הוא יתבע בבית משפט לתביעות קטנות שלסכומים יתווספו הוצאות משפט, עוגמת נפש ואובדן ימי עבודה.

פורסם

שמאי ינפח את ההוצאות ללא צורך ולא נראה לי ששופט יאשר החזר על כך.

מספיק תיקון וחשבונית לצורך תביעה.

רצוי גם תיעוד מצולם של הנזק.

פורסם

אין כאן מה לנפח כי א- ישנם חלקים שבורים ולכל חלק יש מחיר. ב. עלות החלקים לבד 3500 שח לפני מע"מ לא כולל חלק נוסף שצריך להזמין מחול בעלות של 1000 לפחות, כמובן לפני מע"מ. + עבודה זה כבר יגיע לסכום מנופח מאוד (לצערי). אם הבחור יחליט ללכת לבית משפט יתווסף לכך הוצאות משפט+הוצאות שמאי+עוגמת נפש+אובדן ימי עבודה. לדעתי זה כבר יתקרב ל סכום המירבי של תביעות קטנות 15,000 שח.

פורסם

אני מציע לך לפנות למוסך של יניב לוי באיזור התעשיה בלובנד, יבואן של חלקי במוו מקוריים ותחליפיים, ומקצועי יותר מהמוסך המרכזי. (במידה ואתה מטפל בC צפון)

אני לא מבין למה לשלם כפול על חלקים אסתטיים, שלא פוגעים באחריות וגם העבודה היא לא מסובכת.

אם אתה מעוניין אני אשלח לך את הטלפון של המקום.

BMW E30 325i Coupe

פורסם

אין פה שום סיבה להתפשר.

אתה חייב לקחת שמאי כי דעתו היא זו שנחשבת בבית משפט.

אם תחליף את החלקים ללא דעת שמאי זה יהיה עניין של מילה מול מילה.

קח את פסק הדין שלי, מול ערס חביב שסירב לשלם על הנזק שגרם לרכב שלי:

http://www.courts.co.il/SR/shalom/SH-S-08-649.htm

יש לציין כי את הכסף קיבלתי שנה וחודש אחרי המקרה, קח את זה בחשבון - מערכת התביעות הקטנות עובדת נהדר אבל יש המון אנשים שעובדים איתה.

פורסם

היי תודה על העצות.

לגבי מוסך זה או אחר אני לא מתקרב לאף מוסך חוץ מהמוסך המרכזי (במקרה זה C צפון). זה לא רכב ב100 לא 200 לא 300 ואפשר להמשיך עוד, אלף שקל.

מצידי גם אם זה היה הבורג שמחזיק את הצינור של השפריצר מאחורי המכסה מנוע הייתי משלם כמה שצריך על מקורי (לדוגמא, למיכל מי הוישר שלי נכנס תרכיז סבון מיוחד של BMW מהול במים מזוקקים בלבד. אתם גם יכולים להבין את גודל עוגמת הנפש שנגרמת לי בשל המצב הזה). חוץ מזה שמדובר בחלקים שקשורים לmounting של חלקים פנימיים בפגוש. חשובים מאוד (ויקרים).

אגב, דיברתי עם בעלי הכלב הוא אומר "לא רוצה לשמוע" ומנתק. זה יקח זמן אבל בסופו של דבר הוא ילמד בדרך הקשה. מחר אני עם שמאי במוסך מתקן הכל עד לבורג ומתעד את זה.

• תוכן חדש...