Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור,

ניצלת את מעמד המשפט בכדי ישר לקבל ממנה צק או שזה עכשיו הולך להיות פרק ב' עם הוצאה לפועל ועיקולים?

פסק הדין לא ניתן במקום, ההחלטה נשלחה כמה ימים לאחר המשפט. גם אם כן, בית המשפט אינו רשות אכיפה לעניין התשלום אלא ההוצאה לפועל כמו שציינת (במידה והיא מסרבת לשלם).

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בוא נגיד שאם הוא היה מתנגש בכלב שלי היו צריכים להוסיף עוד אפס לסכום שבכותרת.

אם זאת, הכלב שלי לא יסתובב לא קשור סתם כך.

פותח השרשור- שמח שצדק נעשה.

אנשים צריכים לקחת אחריות על המעשים שלהם.

עידן

נראה יותר כמו חמור :-D

לפותח השרשור, אני שמח לשמוע על תוצאת המשפט.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

שמח שזה נגמר ככה,מקווה שהיא תשלם כי ההוצעה לפועל לא כל כך יעילה במדינתנו,אני ליפני שנתיים הייתי אמור לקבל 3K ועד היום נאדה:cry:.

פורסם

יש לי הרגשה שבעלת הכלב דרסה אותו לאחר קבלת פס"ד, בכל זאת פינצ'ר שעלה לה 10 אלף ש"ח (;

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

ראיתי לראשונה את השרשור עכשיו. כל הכבוד לך שלא התפתית לחלקים מאיביי וכיו"ב. לא הייתה שום סיבה להתפשר במקרה זה ואני שמח לראות שניצחת במשפט.

פורסם

עם בעל הכלב לא מודה שהכלב שלו יש דרך להוכיח את זה? כידוע לי כלבים לא נרשמים במשרד הפנים, בכל הכלב יכול לומר שהכלב לא היה שלו והוא אימץ אותו אחרי התאונה, ואז מה?

ועוד מחשבה שעלתה לי בראש, במידה וזה היה אדם והוא היה נפצע רק קלות ושובר פנס לרכב גם היית דורש ממנו לשלם?

ועוד מחשבה אחרונה מה אומרת חובת הזהירות הכללית במקרה הזה? ראית כלב הולך צמוד לכביש יש סיכוי שיקפוץ תזהר?

מקרה מסובך באמת, מעניין לדעת מה שופט יפסוק במקרה כזה. תעדכן בבקשה איך נסגר במידע והגיע למשפט.

עריכה: מצטער לא קראתי עד הסוף ולא ראיתי שנסגר המקרה

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם
עם בעל הכלב לא מודה שהכלב שלו יש דרך להוכיח את זה? כידוע לי כלבים לא נרשמים במשרד הפנים, בכל הכלב יכול לומר שהכלב לא היה שלו והוא אימץ אותו אחרי התאונה, ואז מה?

ועוד מחשבה שעלתה לי בראש, במידה וזה היה אדם והוא היה נפצע רק קלות ושובר פנס לרכב גם היית דורש ממנו לשלם?

ועוד מחשבה אחרונה מה אומרת חובת הזהירות הכללית במקרה הזה? ראית כלב הולך צמוד לכביש יש סיכוי שיקפוץ תזהר?

מקרה מסובך באמת, מעניין לדעת מה שופט יפסוק במקרה כזה. תעדכן בבקשה איך נסגר במידע והגיע למשפט.

עריכה: מצטער לא קראתי עד הסוף ולא ראיתי שנסגר המקרה

תודה על האיחולים שנוספו.

על פי החוק, כל כלב חייב להרשם אצל הוטרינר העירוני ולקבל שבב אלקטרוני על פיו כל וטרינר יכול לזהות אותו ואת בעליו. כללב בלי שבב\לא רשום הוא כלב משוטט שלפקח העיריה סמכות לתפוס אותו בכוח ולהובילו להסגר (ומשם הוא יצא או באימוץ או שלא יצא בכלל).

במידה ואדם נפגע, קיימת אחריות מוחלטת לנזקי הגוף שנגרמו לו מכוח חוק פיצויים לנפגעי תאונות דרכים (בשביל זה יש ביטוח חובה). לגבי אם אתה אשם או לא יקבעו בוחני התנועה וזה לא קשור לפיצוי הכספי. לא רואה סיבה, אם יקבע על ידי בוחני התנועה כי האדם קפץ בכוונה\אשם באופן מוחלט וכו מדוע לא ניתן יהיה לתבוע אותו על כך באופן אזרחי. אך צירוף מקרים שכזה עדיין לא מוכר לנו.

חלה חובת זהירות כללית על הנוהג ברכב בקשר לכל דבר. בעיקרון בעל הכלב אחראי בעוולות ניזקיות שניתן להתגונן מפניהן בהגנת אשם תורם הכל תלוי בראיות.

פורסם
חבר מאוד טוב נפגש בזמנו עם הגולף GTI MK2 16V שלו ב 80 קמ"ש עם חזיר בר שנעמד באמצע הנתיב.

החזיר התעופף באויר, נחת המום לחלוטין, נעמד, התנער ורץ לו לשדות עמק יזרעאל.

הגולף הלכה לפירוק! :shock:

:shock:

בקרוב בEURONCAP: מבחן ריסוק מול חזירי בר.

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...