Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ככל הניראה ניקרעה לי רצועה בברך שמאל. :-(

אני עדיין זמן קצר לאחר הפציעה ולא יכול לדרוך על הרגל עדיין.

האם פציעה מסוג כזה עלולה להביא לכך שלא אוכל לנהוג ברכב ידני?:?

האם למישהו קרה מקרה דומה?

בתודה,

איתמר

פורסם

תלוי איזה רצועה ותלוי עד כמה שלמה ההחלמה. בקיצור, שאל רופא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אכן, עדיף להתייעץ עם רופא ולא בפורום.

אני כרגע בתהליכי התאוששות של מקרה דומה,

בכתף, לא בברך, כך שאתה לא לבד, אם זה עוזר במשהו :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מניסיון רע אני הייתי מושבת לכמעט שנה ובגלל שכל חברי הוציאו רישיון ואני הייתי היחיד בכיתה שאחר,למדתי תחילה על אוטומטי ורק לאחר 3 שנים עשיתי המרת רישיון ועברתי טסט ראשון.

העניין הוא שמאז שהוצאתי רישיון כל רכביי היו אוטומטיים ולא נהגתי בכלל בגיר רגיל.

צפה למשהו כמו 8-12 חודשים שבהם תשכח מהידני.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מקרה כזה צריך לראות במציאות ולא לשאול בפורום על סמך משהו תיארותי.

יש לי חבר שקרע רצועה בברך ובזכות רופא מעולה (שגם ניתח אותי- לא רצועה אבל היה קרוב שגם זה יהיה. אם תרצה פרטים פנה בה"פ) הוא בקרוב מאוד יוכל לחזור לנהוג.

פורסם

אצלינו בספורט ראיתי הרבה מקרים חמורים של קריעות של רצועות ומניסקוסים.

מקרי שיקום ארוכים על קביים וכיסאות גלגלים.

חזרה לספורט אחרי שיקום ופזיוטרפיה ארוכה.

ממליץ להתייעץ עם אורטופד טוב שיכול לתת חוות דעת טובה וטיפול מונע במקרה שאכן ישנה קריעה של הרצועה.

החלמה מהירה!

פורסם

קודם כל התייעץ עם רופא, ע"מ לא לגרום נזק בלתי הפיך (או כזה שיצרוך ניתוח ארוך, כואב ויקר).

במקרה והרופא מאשר, תנסה במקום בטוח במהירות איטית, רצוי גם שיהיה לידך מישהו שייקח את ההגה וימשוך בלם יד במקרה שתתעלף מהכאבים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ברור שאין תחליף לחוו"ד של רופא, אבל יש לי שני חברים, אחד עם קרע ברצועה בברך אחת ואחד עם קרעים ברצועות בשתי הברכיים. שניהם מסוגלים לנהוג על ידני. לדעתי (!!!), אם אתה מסוגל ללכת אתה מסוגל לנהוג על ידני. קרע ברצועה היא פציעה נפוצה יחסית ואנשים חיים איתה, זה לא סוף העולם :)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
לפני 10 שנים בערך אבא שלי קרע את הרצועה ברגל.

כיום כבר כמה שנים (מעל 5) אין לו שום בעיה לנהוג על ידני.

כלומר במשך כמעט 5 שנים כן היתה לו בעיה?!
  • תוכן חדש...