Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלופם לכולם.

החלטתי להתחדש במערכת מולטימדיה של JVC מדגם KW-AVX820.

הנה לינק לפרטים על המוצר:

http://mobile.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL028477&pathId=133&page=1

וכמו כן בקומפוננט מדגם MOREL ELATE.

מאוד מעוניין לשמוע את דעותיכם על הרכיבים והאם יש הצעות לרכיבים אחרים במקומם?

פורסם

תתחדש את הJVC אני לא מכיר, אבל עשיתי בחירה מצויינת עם האילייט מה עם מגבר וסאב?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

תודה רבה.

מגבר וסאב כבר יש . מגבר זה אינפיניטי 7541A שמפיק 111 RMS לערוץ הבנתי שזה מספיק בשביל האלייט.

סאב MTX מסדרת JACKHAMMER

פורסם
תודה רבה.

מגבר וסאב כבר יש . מגבר זה אינפיניטי 7541A שמפיק 111 RMS לערוץ הבנתי שזה מספיק בשביל האלייט.

סאב MTX מסדרת JACKHAMMER

המגבר הזה לדעתי לא מספיק לאילייט אבל תחבר ותנסה ותכתוב רשמייך.

האילייט הוא סט לא נציל 88 DB וכ 180 וואט לרמקול לכן מצריך מגבר חזק מאוד ואיכותי ולא בינוני כמו שיש לך.בכל מקרה בהצלחה.

פורסם

שמע מידע שלי ההבדל בנצילות בין 88 ל 93 DB הוא לא קריטי אבל בכל זאת מעניין אותי לשאול.. האם פוקל KR2 (K2P החדש) יתפקדו יותר טוב על המגבר הזה?

פורסם

בוודאי הפוקל נצילים הם כ92.5 DB והם יותר מתאימים למגבר שלך.האילייט לדעתי סט הרבה יותר טוב לחובבי הסאונד של מורל אבל מצריכים הגברה חזקה ואיכותית.אבל במידה ואתה מתחבר לסאונד של פוקל שהוא שונה מאוד ממורל ממליץ לך בנתונים הקיימים של המגבר שלך ללכת עליהם.

וסתם שאלה שמעת את הסטים האלה לפני שאתה קונה?

פורסם

זהו שאת האאלייט שמעתי אצל חבר על מגבר שנותן 125 לערוץ וואלה שמעו באמת יפה.

את הפוקל אני יודע שהם איכותיים מאוד אבל לא שמעתי אותם. הבעיה עם פוקאלך זהכל הזיופים שמכניסים לארץ.

פורסם

אוקיי אם אהבת את הסאונד של האילייט לך עליהם ותחבר למגבר הקיים שלך במידה ולא תהיה מרוצה תמיד תוכל למכור את המגבר הזה ובמקומו לקנות משהו יותר טוב.לי היה את האילייט לימיטד אידישן 2WAY לפני כחצי שנה והיה מחובר תחילה למגבר של אוריין גם כ110 וואט לערוץ אם אני זוכר נכון והתוצאה הייתה בינונית אבל כשהחלפתי לזטק P2 התוצאה הייתה פשוט אחרת ולא פחות ממעולה.

פורסם
איזה מגבר בטווח מחירים סביר אתה חושב שיחזיק את הסט הזה טוב?

מה זה טווח סביר .תן תקציב ? האם אתה רוצה 4 ערוצים או 2 יספיקו?

ולדעתי אם אתה כבר משקיע בסט כזה איכותי רצוי לשדך גם מגבר איכותי.

פורסם

4 ערוצים שניים לרמקולים ושניים לסאב בגישור כמובן , שמע כרגע אני מוציא קרוב ל10 אלפים שקלים ומגבר לא היה בתכנון אז הוא יחכה קצת לשדרוג הבא , אני מאמין שישמעו טוב בנתיים.

עדיין מבקש המלצה אם אפשר.

פורסם

איזה סאב יש לך?

ובמידה וזה 4 ערוצים ושיהיה איכותי וחזק הוא יעלה לך די הרבה .הכי טוב זה מגבר 2 ערוצים לסט (במידה והסט 2WAY)ומונו או 2 ערוצים בגישור לסאב.זה מה שאני הרכבתי בזמנו וגם כרגע ראה בחתימה שלי.אבל כמו שאמרתי תחבר את הסט למגבר הקיים שלך ותשמע את התוצאה בעתיד תמיד תוכל להחליף.בהצלחה.

פורסם

הבנתי שאילייט זה אחד הסטים הכי רציניים של מורל וגם שווים בהתאם מבחינת מחיר

לפי דעתי הם יוציאו סאונד חד ונקי ביותר, אם מתאימים להם מגבר רציני שידע להרים אותם.

אין לי ממש ניסיון עם האינפיניטי בתור מגבר, מקווה שיעשה את העבודה בהתאם:-)

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

• תוכן חדש...