Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי לעשות טסט והכשילו אותי רק על דבר אחד - אמרו לי לעשות כיוון גלגלים

מזה כיוון גלגלים? זה כיוון פרונט?

מישהו מכיר באזור חולון או המרכז מקום טוב שבו עושים את זה?

ועוד דבר - כתבו לי שאני צריך להביא חשבונית ואישור מוסך על תקינות

מזה אומר?

תודה

פורסם

ומדוע לא שאלת במקום, למה כוונת המשורר?

כאשר תגיע למוסך, תגיד להם שאתה צריך אישור בשביל הטסט - המוסך כבר יודע על מה מדובר.

את הקבלה דורשים כדי לוודא שבאמת ביצעת את העבודה במוסך מסודר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שאלתי והוא אמר לי שצריך לסדר את הגלגלים הקדמיים וזהו

ועוד דבר - אני חייב לעשות תטיפול במוסך מרשה או בכל מוסך?

פורסם

מורשה של משרד התחבורה (רגיל), לא צריך במורשה היבואן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקי תודה על התגובות

אבל עדיין לא הבנתי מה זה כיוון גלגלים מה עושים בעצם?

האוטו לא מושך לכיוון כלשהו מה שכן האוטו אצלי כבר שנתיים וחצי ולפני זה היה אצל הגיס שלי וכבר משו כמו 3 שנים כשה הגלגלים ישרים ההגה לא ישר - ז"א כאילו פונה קצת שמאלה, לי זה לא מפריעה והתרגלתי וגם עברתי כבר 2 טסטים עם זה אז אני מניח שזה לא זה

והאם מישהו מכיר מקום באזור חולון שעושים את זה בו?

ועוד דבר חשוב - כל מי שיש לו מנורות כחולות - כל הדמוי קסנון האלה זה נפסל בטסט! - יש לי כאלה ואמרו לי להחליף אותם גם

פורסם

גש אל עידן (בכווני הפרונט) שבתוך "המעבדה לרכב 2005", רח' הסתת 5 א.ת חולון, טל' 052-3808010

והוא גם ייתן לך אישור מוסמך.

דרך אגב, הכוונה היא ל"כוון שפור" בשפת העם ומכיוון שיש לך גם סטייה בגלגל ההגה, אני מציע לך לנצל ההזדמנות וגם לבדוק אצלו את כווני המתלה (פרונט) ולכוונם.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תוכל לבצע חיפוש בפורום לערכים הבאים:

"איזון גלגלים"

"כיוון פרונט"

אני מניח שתוכל ללמוד הרבה מכך. המידע קיים בפורום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...