Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אחרי חיפוש רב עם תקציב דל יחסית, מצאתי פונטו ספייס 2002,

פרטית לא הייתה השכרה או ליסנינג.

הבעייה שהאוטו נסע 180,000 אלף ק"מ שזה הרבה מאוד לדעתי.

המוכר מוכן לרדת קצת במחיר (מחירון 20, הגעתי איתו ל - 17).

מדובר על הדגם הידני, 60 כ"ס, SX.

מה אתם אומרים, האם כדאי להתקרב לפיאט שעברה כ"כ הרבה ק"מ?

חוץ מזה איך האוטו? צריכת דלק, ביצועים, בטיחות וכו'.

דרך אגב, אני גר בחיפה (הרבה עליות), האם לדעתכם הרכב יסחוב כראוי בזמן שהמזגן פועל?

פורסם

קודם כל מה התקציב שלך? אולי יש חלופות יותר נורמאליות בעיקר לאזור של עליות.

שנית, מנוע 1300 שעשה 180 אלף מועד לפורענות לדעתי (אגב כמה ידיים יש לרכב), צריך לבדוק טוב היסטורית טיפולים.

מה גם שאני יוצא מנקודת הנחה שתחזיק את הרכב הזה לפחות שנתיים ואז למכור אותו עם קילומטראז' של מאתיים ומשהו לא יהיה לך קל בכלל.

פורסם

זה מעל הממוצע אבל זה לא הרבה מאוד קילומטרים.

ביקורת על הרכב תוכל למצוא בשפע אם תריץ חיפוש. הפונטו מומלצת לא אחת כאן בפורום.

האם לרכוש את זאת הספציפית? אם המחיר אטרקטיבי והרכב מטופל ובמצב מכני טוב, אין סיבה שלא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם הרכב לא עבר טיפול מקיף, החלפת חלקים, הסרת בלאי וכ"ד יש סיכוי שזה יפול עליך שזה יכול לעלות בערך גם 10 עד 20 אלף.

אם הוא כן עבר אז לך על זה. אני את שלי קניתי עם 200 אלף קילומטרז' אבל אחרי טיפול מקיף ביותר.

• תוכן חדש...