Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקנות פיאסטה 2000-2002 ,דיברתי עם שני אנשים שמוכרים פיאסטה מהשכרה 110,000 דורשים 14,000 שקל .

שאלתי אחד מהם מה הצריכת דלק הממוצעת הוא טען שנהיגה משולבת בין10-11 לליטר שזה לא משהו בשביל אוטו כזה מנוע 1300 !!!

שאלתי היא מה צריך להיות הממוצע בשנתון כזה ?

איזה רכב עדיף פונטו ספייס 2001-2003 או פיאסטה 2000-2002 כמובן גיר ידני?

מצפה לתשובות בהקדם תודה נדב!

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש PULSE Morel

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB

מגבר : HIFONICS TXI640

סאב : 12'' pioneer impp 450w

פורסם

תירגע,שום פורד פיאסטה, שהיתה בהשכרה לא נסעה כל כך מעט- 110-120 אלף ק"מ וגם לא ממש תהיה מציאה אלא רכב לאחר קריעה,חפש פיאט פונטו שמורה,הסיכויים למצוא פרטית כזו טובים יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

צריכה משולבת ללא מזגן בין 13-14 בתנאי שאתה לא תקוע כל היום בפקק ולא מאיץ בעצבנות.מה שכן חשוד זה העניין של הקילומטראז,000 110 מהשכרה בשנתון הזה חשוד ביותר לדעתי,על גבול בלתי אפשרי . דבר נוסף אם אכן זה היה הקילומראז לא היה לו סיבה למכור אותו הרבה מתחת למחירון.

מבחינת הפיאסטה אני יכול להגיד לך שהרכב אמין למדי , ואם תטפל בו בצורה טובה ,לא צפויות לך יותר מידי הפתעות.

פורסם

הוא טען שיש מכה באחת הדלתות האחוריות ושתיקון עולה 600 שקל וכיום מי משלם מחירון ??אז הוא דורש 14000.

עדיין מוזר לי שנסיעה משולבת הרכב עוה 1:10 ולא 1:13-1:14 הפיאסטה אמורה להיות רכב סופר חסכוני.

הרכב השני הוא אותו שנתון 108 K היא טוענת שמשתדרגת לרכב חדש יותר בגלל הבת שלמדה רק על אוטומט . היה בהשכרה 30 אלף ק"מ . לא שאלתי מה הצריכת דלק אבל יש לי הרגשה שנפלתי על בן אדם אמין .

ההתלבטות זה פיאסטה או פונטו ספייס 2001-2003 ורוב הרכבים שמצאתי בפיאט שהם במצב טוב אבל רק בדגם הS החלש יחסית והמכוער. קצת יותר יקר מהפיאסטה אבל תצרוכת דלק 15 בנהיגה משולבת.

מה אתם אומרים??

פורסם

הסיפור לא בדיוק ברור כמה רכבים? איזה שנה כל אחד ? מה הקילומטראז' של כל אחד? הצצתי ביד 2 מתוך סקרנות הממוצע

של הקילומראז' שם ל2000-2001 הוא לפחות 150,000 .אין סיבה שהבן אדם ידרוש מראש 3-4 אלף מתחת למחירון כשיש לו קילומטראז' נמוך מאוד יחסית. מריח לא טוב לדעתי.

פורסם

יש שני רכבים בחורה ובחוא הבחור דורש 14000 עם מכרה קטנה בדלת אחרי שכלל יצא מחירון רכב 15 אלף כי זה רכב מההשכרה.

הרכב השני של הבחורה הוא 108 אלף קילומטר נשמעת יותר אמינה גם מהשכרה, מחליפה בגלל שרוצה להשתדרג .

השאלה מה הצריכת דלק שלה.?ואם הפונטו ספייס S 2001 תיהיה עדיפה על הרכבים הנל?

פורסם

צריכת דלק משולבת ללא מזגן בפיאסטה היא 1:12-1:14

עם מזגן 1:10 - 1:12

אני קניתי שתי פיאסטות מהשכרה

הקילומטראז' היה 89000 ו 95000, אז ה 30000 שאתה אומר נראה לי מוזר

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008