Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,לא ידעתי אם זה אמור להיות בייעוץ לרכישה או כאן כי בפועל זאת בעיה טכנית אז במידה וצריך להעביר את ההודעה נא לעשות זאת.

אני מחפש רכב ואתמול ראיתי רכב שאני מעוניין לרכוש-אופטרה שנת 2006 עם 75 אלף קילומטר,משהו שהפריע לי ולא ידעתי אם זה דבר שיגרתי ולא חריג ,זה שפתחתי את תא המנוע ראיתי כאילו יש סימנים של הזעה של שמן בבלוק המנוע,לא נראה שיש נזילות אלא רק הזעה ,הבחור טוען שהרכב מטופל אך ורק במוסכים של UMI ואין לו בעיה להתחייב על תקינות כל המכלולים של הרכב וכמובן להוציא הסטוריית טיפולים.

השאלה שלי היא האם זה באמת חריג כמו שאני חושב? או שזה דבר נורמלי לרכב שעבר 75 אלף ל"הזיע" בבלוק המנוע?

תודה לעוזרים.

פורסם

בשביל לענות חד משמעית יש לקבוע את מקום הנזילה /הזעה במדוייק.

קפוץ עם המוכר למוסך המטפל ובקשו חוות דעת לגבי מיקום הנזילה,שיתכן והיא מאטם מכסה שסתומים/מחזיר שמן כלשהו של הטיימינג ברכב (אם קיימת רצועה,זהירות,עניין הטיימינג רגיש מאוד ברכבים הללו).

קשה לי להאמין] שהיית רואה נזילת שמן מראש המנוע/מהבלוק כי בשביל דבר כזה צריך להיות מאוד מיומן, ולהרים את הרכב על ליפט בשביל לקבוע בצורה נחרצת כי גם הרבה בוחנים במכוני בדיקה לא ממש רואים את מיקום הנזילה המדוייק בזמן אמת ורק כותבים:"נזילות שמן")

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בגדול אני לא סגור עדיין על הרכב אבל למוכר אין שום בעיה להתחייב על תקינות כל המכלולים.

פשוט לא הייתי בטוח לגבי ההזעה שראיתי במנוע.

• תוכן חדש...