Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסיבת רווקים - טיול ג'יפים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו 7 חבר'ה ועלה לנו רעיון של טיול של יומיים עם לינה בשטח. אף אחד לא ממש מקצועי בתחום אבל אני חובב רכב מילדותי ונהגתי על מיליון ואחד סוגי רכבים והייתי נהג סופה בצבא חלק מהזמן.

באופן כללי אני מחפש מידע על השכרת ג'יפ , מסלולים אתגריים מספיק אבל עדיין כאלה שלא דורשים ציוד מקצועי כמו כננת למשל.

מישהו מכיר, השכיר פעם ג'יפ ויודע איך כדאי לעשות את זה?

פורסם

באלדן היו פעם גיפים וטנדרים 4X4

בקליין יש טרופרים

קח בחשבון עלות השכרה גבוהה יחסית וכל נזק שיהייה אתה משלם.

לדעתי כבר עדיף לשכור רכבים עם נהג צמוד ואת הלילה להעביר בחאן מסודר.

יצא לי לארגן כבר כמה "טיולי רווקים" (כולל שלי) אם תרצה עוד טיפים רק תבקש

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

קח בחשבון שאין כמעט חשפניות שמוכנות להגיע לשטח.

אם תרצה טלפון של אחת שמוכנה להיצטרף לטיול כולל בידור פעמיים ביום+אקסטרות בתוספת תשלום צור איתי קשר בה"פ :lol:

פורסם

לא, הבחורה מהסימלון רצה עכשיו באופוריה במקשה אבטיחים בסקנדינביה לאחר שאחד המנהלים שיחרר אותה לחופשי :lol:

הבחורה להשכרה בכלל בלונדינית ומעדיפה אפרסקים.

פורסם
באלדן היו פעם גיפים וטנדרים 4X4

בקליין יש טרופרים

קח בחשבון עלות השכרה גבוהה יחסית וכל נזק שיהייה אתה משלם.

לדעתי כבר עדיף לשכור רכבים עם נהג צמוד ואת הלילה להעביר בחאן מסודר.

יצא לי לארגן כבר כמה "טיולי רווקים" (כולל שלי) אם תרצה עוד טיפים רק תבקש

אבל זה די משעמם עם נהג צמוד, מעדיף לבד.

בטח יש מסלולים לא קשים מדי, שטח רך יחסית שלא יהיה צורך לדפוק את האוטו יותר מידי.

ולשאר ההצעות לחשפניות, היו לי כבר כמה מסיבות עם חשפניות גם כן, אבל הפעם דווקא אין צורך , זה לא מעניין כל כך את החתן המיועד. מעדיפים פעילות מעניינת/אתגרית לחברים.

*אולי אזדקק לחשפנית עבור מישהו אחר, תשמרו את הטלפון בנתיים :wink:

פורסם

כבר היו לנו כמה מסיבות כאלה, בוא נגיד אפשר אולי איזה חשפנית על הדרך, אבל זה לא יהיה האירוע המרכזי.

שמע אני לא חושב שיש הרבה כאלה שיתנגדו לראות קצת ציצי וגם הוא בסדר גמור ובעל נטיות נכונות.

• תוכן חדש...