Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקל להוסיף רמקולים אחורים ומגבר לונדורה שלי לא מזמן החלפתי את הרמקולים הקדמיים לרמקולים של פיוניר 120W, אם אני יוסיף מגבר הנצילות של הקדמיים תהיה גבוהה יותר?, ואם אני יוסף אחוריים ללא מגבר?

***הנושא ננעל בגלל כותרת מאוד מקורית בפורום אודיו***

פורסם

לפי דעתי קומפוננט לקדימה עם מגבר נחמד שיחזיק אותם ואת מה שיש לך עכשיו סים מאחור וזהו

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

אם לומר את האמת אני מעדיף לא להחליף שוב את הקדמיים מהסיבה הפשוטה שאני צריך לפרק את כל הדשבורד ולא בא לי לעשות את זה שוב לכן אני מעדיף להוסיף רמקולים לאחורה עם מגבר או בלי או רק מגבר, מה האפשרות הכי טובה?

פורסם

תתקין את הרמקולים.

מספיק לך? אחלה.

לא מספיק לך? תגביר אותם.

אם תלך שלב שלב, לא תתאכזב מכסף שבוזבז ותוכל להרגיש כל שינוי.

ככה גם תוכל לדעת מה לשנות אם וכאשר תרצה.

מתחדשת*

פורסם

אוקיי, פשוט רציתי לדעת אם הרמקולים האחורים יעבדו טוב בלי מגבר ומה יקרה אם אני יוסף מגבר וישאר עם הקדמיים בלבד?

פורסם

תראה, בגדול אתה יכול להוסיף מגבר לרמקולים שמיקדימה הדבר היחידה שיקרה זה שתשמע מהרמקולים האלה חזק וטוב יותר ואם יש רמקולים מאחורה שלא יהיו מחוברים למגבר או לא יהיו בכלל אז הבמה שלך פשוט תהיה מקדימה.

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות לדעתי אם אתה לא מעוניין לקנות קומפוננט ולהעביר את מה שמקדימה אחורה זה לקנות עוד זוג רמקולים טובים ואיכותיים, יש גם כאלה שמגיעים לרמה של קומפוננט. לשים אותם מאחורה, לקנות מגבר 4 ערוצים ולחבר להכל.

אבל שוב לדעתי הכי טוב זה להשקיע עוד קצת בקומפוננט נחמד ומגבר, ללכת למתקין לשלם עוד קצת על התקנה ולהנות פי כמה יותר!

פורסם

1.איזה מגבר אני צריך להוסיף רק לקדימה? (כמה וואט) ועל איזה רמקולים לאחורה אתה ממליץ?

2.אף מתקין לא מוכן לפרק את הדשבורד כולם הציעו לי לשים רמקולים במקומות חילופיים ואני לא רוצה חוץ מזה אני לא סומך על אף מתקין שיפרק לי את הדשבורד בטוח שהוא ישבור דברים בדרך.. ורמקול הכי גדול שנכנס שם זה 5X7 וגם זה בקושי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...