Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הבנתי כי מיגון ירי הוא כבד מאוד (רק החלונות מוסיפים חצי טון). מה צריך להתאים לפני ההתקנה? בולמים? קפיצים? חיזוק של המנוע? גלגלים? ראיתי ניסאן WINNER ממוגן ע"י פלסן סאסא, והמיגון כבד מאוד (רכב ביטחון של מעלה אדומים). ראיתי אותו מאיץ, והמנוע צורח לשמיים. האם יש גם מיגון למרכב בפי? כי הרי הפח לא עוצר כדורים בשיט..

תודה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כן, צריך מתלים מתאימים בעיקר.

אני יודע על רכב ממוגן מאוד בצה"ל שנמצא כל יומיים במוסך בשביל להחליף בולמים וברקסים בגלל המשקל הכבד שלו. גם הצמיגים מומלץ שיהיו בעלי דירוג מתאים לשאת את כל המשקל הזה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

הכל ממוגן.

דלתות, קורות, ריצפה וחלונות.

גג לא.

בכל זאת - עוד לא משתמשים ביו"ש בטאו משופר.

פורסם

הניסאנים של צה''ל יצאו משירות מכיוון שהם התפרקו לגורמים ונכנסו כל שבוע להלחמות בשילדה, הרכבים ענו על הצורך לתת מענה לירי על הצירים ביו''ש, בפועל בוזבזו מליונים והם הוחלפו בלאנדרוברים.

בגדול צריך שהרכב יוכל לשאת את המשקל של המיגון ועוד נושאים וציוד, צריך לשנות בולמים ובלמים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

המיגון עצמו, של כל הרכב עלה 84K ש"ח. כמה אמורות לעלות כל ההתאמות?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

יש לשכן שלי BMW530 ממוגנת רמה 3 אומר משהו או שזה ביכלל לא קשור לרכב ממוגן?

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

מכיר אותו מדיבורים וכאלה הוא אמר לי את זה פעם. שלא נדבר על זה שנסעתי איתו באוטו והדלת כל כך כבדה שצריך יד טובה כדי לסגור אותה.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

או שהוא אמיר מולנר או שהוא קומבינטור רציני

ועכשיו רציני.

המרצדס 320 הישנות יש להם חלונות כפולות בדלתות על מנת להשתיק כמה שיותר את רעש נסיעה הרבה אנשים חשבו שיש לי חלונות ממוגנים (כולל שוטרים ומכוני רישוי) אך טעות אולי גם ברכב שלו זה כך.

פורסם
למה אתה רוצה למגן את הרכב ?

לא כל אחד יכול למגן !!

לך תקנה מיהב ממוגן !!! הם מוצאים עכשיו מכוניות למכרז

לא חשבתי על למגן את הרכב.. סתם רציתי לדעת.. תודה רכולם! ואם יש למישהו משהו להוסיף - בכיף!

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
או שהוא אמיר מולנר או שהוא קומבינטור רציני

ועכשיו רציני.

המרצדס 320 הישנות יש להם חלונות כפולות בדלתות על מנת להשתיק כמה שיותר את רעש נסיעה הרבה אנשים חשבו שיש לי חלונות ממוגנים (כולל שוטרים ומכוני רישוי) אך טעות אולי גם ברכב שלו זה כך.

עכשיו הבנתי! נסעתי במרצדס S320 ישנה (ה-מרצדס) והיו לו חלונות כפולים. חשבתי שזה ממוגן ירי,

מה גם שבקושי הצלחתי לפתוח את הדלת אצלו, אז אולי בכל זאת היא הייתה ממוגנת.

שאלתי אותו והוא אמר שהוא קנה את הרכב ככה ולא יודע בדיוק.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...