Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדברי הכותרת, האם הסאב מתאים למערכות עם כיוון SQ?

האם יש הבדל מוחשי בתדרים שהם מפיקים (הסדרה היא מ6.5-12 אינץ' - אם אני זוכר נכון).

וכמובן היכן ניתן להשיג כזה?

פורסם

Radio Milano

Radio Milano House 12, Hakishon St., Bney Brak

Tel Aviv

Tel Aviv, Israel, 61531.

Phone: 97 23 6164748

Email: [email protected]

Website: http://www.radio-milano.co.il/HTMLs/Home.aspx

סאבים מצוינים ומתאימים בהחלט לSQ.

לגבי התדרים, אתה יכול להבין שמכאנית-פיזית אלמנט בקוטר 6.5 אינץ' יירד נמוך פחות מאשר אלמנט בקוטר 13.5 אינץ, למרות שנתקלתי כבר במידבאס 6.5 אינץ' שיורד מאד נמוך ועושה זאת היטב..

לדעתי לך על 10 או 12, אלא אם כן יש לך מצוקת מקום ואתה מנסה לחשוב על פתרונות לסאב קטן/רזה.

מה יגביר את הסאב?

פורסם

לי יש את הגירסה הישנה יותר (V2) אבל יצא לי לשמוע גם את החדשה.

בהחלט סאב SQ - לטעמי הוא פשוט מעולה.

הנה דוגמא למחיר בארץ.

בהמשך לנקודות של צביקה -

בגרסת ה-10 אינצ' התיבה המומלצת היא של 17.7 ליטר כך שבכל מקרה זה סאב חסכוני :wink:

שים לב איזו גירסה אתה קונה (התנגדות סופית של 2 או 4 אוהם) בהתאם להגברה שלך.

אם תסתכל בתחתית דף המוצר תראה שההספק האופטימאלי המוצהר הוא 300 וואט. מנסיון שלי הוא מתנהג יותר טוב עם יותר כח (מקבל אצלי בסביבות 580 וואט).

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

מצטרף להמלצה, סאב מעולה, קצת חסר עוצמה בתדרים המאד נמוכים לטעמי, אבל נותן באס עשיר ומדוייק. לא נמרח כלל. כמובן בשילוב עם מגבר מתאים.

פורסם

מקום יש, אבל אני מעדיף להתקין זוג של 6.5, שיישבו על המגש האחורי, ולא בתא המטען - אוליי השיקול שלי מוטעה.

לגבי מחירים, ה-10 עבור 2-4 אוהם עולה 174$, זה של ה8 אוהם עולה 144$.

וזה של ה6.5 עולה 120 $ לגרסת ה-4 אוהם, ו100$ לגירסת ה-8 אוהם - בשורה התחתונה מבחינת מחיר, יצא אותו דבר +-.

לגבי הגברה, אני עוד לא סגור, אני בודק כמה אופציות (אני יכול לקנות רק חדש היות והתשלום בכרטיס אשראי), בין השאר חשבתי על המגברים הבאים:

HARMAN CARDON CA470

ZAPCO I-FORCE 450

ALPINE MRP-F600

JL AUDIO A4300

כולם בטווח של 2000 שקלים+-.

כולם פחות או יותר נותנים אותה עוצמה.

את החיפושים אר סט קומפוננט אני עדיין לא השלמתי, כך שגם שם יש פינה פתוחה, אבל את הסט אני בוחר לפי האוזן, את הסאב, פחות.

פורסם

השיקול שלך מוטעה בהחלט משתי סיבות:

1) הסאב 6.5 בנוי לעבוד בתיבה של ליטרים ספורים ולא על מגש שמה שיוצר בעצם "תיבה" שהיא התא מטען של כמה מאות ליטרים. בשביל לשים סאב במגש צריך סאב freeair

2) אני אישית שמעתי את ה6.5 ולא ניתן לקרוא לו סאב בכלל הוא בקושי מורגש, אפילו 6 כאלה לא יתנו לך מה שסאב 12 אחד יתן.

פורסם

אלמנט 6.5 וכול לתת בס עד תדרים של 50HZ. ולא מתחת. מתחת לזה הוא יתקשה מעוד לתת. ללא תיבה מתאימה ובגודל הבג'ז שלך!.

אני הייתי הולך על 8 אינטש בתיבה מתאימה עם חסר לך מקום.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...