Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב וברכות למישל גדגי michelmg

SUPER-TEST
שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.....

הזמן רץ והשעון הביולוגי מתקתק ובימים אלו חבר טוב ויקר חובב ומכור לספורט מוטורי מר מישל גדג' שמוכר לרבים עוד ממרוצי דור המדבר חוגג יום הולדת 60.

לפני כ-19 שנה שהגעתי לארץ ובימים הראשונים שחיפשתי כאן מרוצי מכוניות "לצערי" הכרתי בעפולה את נהג המרוצים מישל גדג' חרוץ, פעיל,מהיר ומחושב...ספורטאי אמיתי בנשמה.

הדגשתי "לצערי" כיוון שהוא הדביק אותי באופטימיות שלו

והאמנתי שאוטוטו ענף הספורט מוטורי יקבל תנופה ,תאוצה, פריחה ברמה בינלאומית.

עברו שנים רבות ו............ את ההמשך המוטורי אין צורך להזכיר.

אבל אני לא מצטער כיוון שהכרתי אדם אמיתי וחבר טוב וישר למרות שלא תמיד אני מסכים עם דעותיו תמיד מכבד אותן,

אדם שעדיין חובב, מבין ומכור לספורט מוטורי והידע והפוטנציאל שלו בתחום לא מנוצלים במלואם.

אני מזמין את כולם להצטרף ולברך את מישל גדג'ליום הולדתו ה-60 ולאחל לו חיים ארוכים ובריאים והרבה שנים של פעילות אקטיבית אושר והצלחה ובנוסף לאחל לו להתחרות ולהנות עם נכדיו על מסלולי מרוצי מכוניות כי למזלנו בספורט מוטורי אין הגבלת מהירות ואין הגבלת גיל.

מאחל מכל הלב

קרייצמן מרק

וצוות סופר טסט חיפה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

מישל,

אמיר גמליאל הגדיר אותי כ "מעריצה מספר 1 " , תואר שקיבלתי הרבה בזכותך, הצלחת בזמן שאנו מכירים להדביק אותי באהבה המטורפת לספורט המוטורי, ובזכותך ובזכות כל האנשים הנפלאים בענף הזה עוד נגיע רחוק ויום אחד ישמעו עלינו בעולם הגדול.

מזל טוב ליום ההולדת ועוד הרבה שנים פוריות ומוצלחות בכל אשר תלך, ונתראה בארוע בא. ( מתי זה כבר יהיה?????.)

דלילה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף לברכות, מישל גדז' הוא ללא ספק אחד האנשים שאני הכי מעריך בתחום הספורט המוטורי העיברי, נהג מדהים אבל בעיקר בנאדם משכמו ומעלה.

שיהיה המון מזל טוב

ניר בן זקן

נ.ב.

הקטקט מצטרף לברכות

second is the first looser

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חצי הדרך. עד 120, עם הרבה נחת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישל היקר המון מזל טוב,

כמו מרק - גם אני מכיר אותך מהימים היפים ובכל פעם שניפגש תמשיך להזכיר לי שמידי פעם היה מוצא את ראשי מבצבץ לך מתחת לויזה בין המקצים.

אין לי צל של ספק שתמיד הייתה תמיד תהייה והינך עדיין אושייה בתחום הספורט המוטורי בישראל.

אל ירפו ידיך מלהמשיך ולהגשים את החלום הנכסף בשביל כל כך רבים כמוני הכמהים לפעילות מוטורית בארץ הקודש.

שלך בידידות רבה, חגי פארן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישל ידידי !

שיש במזל טוב !!!!

עזוב את מניין השנים ! אתה נראה ובעיקר נוהג כמו בן 30 !

תחזור למה שאתה באמת אוהב - נהיגה ספורטיבית , תהנה ותפסיק לקחת ללב דברים שלא באמת חשובים !

טוני ב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...