Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התשובה הרי ברורה: המחיר של הצעצועים שלהם :-P

הגומיה של המקרר אצל ההורים שלי נקרעה. אבא בירר אצל טכנאי, אשר דרש מבלי למצמץ 950 ש"ח עבור זוג גומיות! :shock:

מעבר לעובדה שהמחיר מבהיל, אנחנו לא באמת זקוקים לשתי גומיות. מעבר לכך, לפני משהו כמו חודש הזמנתי לביתי טכנאי מקררים מאותה סיבה בדיוק. מעבר לעובדה שהמחיר שאני שילמתי היה בערך שליש מהמחיר ההזוי שבו הטכנאי שאבא שלי פנה אליו נקב, עמדתי קרוב אליו בעת ביצוע העבודה, וראיתי שבעצם מדובר במלאכה פשוטה מאוד.

חיפוש קצר ברשת הביא אותי לחנות שנמצאת לא רחוק ממני, אשר מוכרת בדיוק את אותן גומיות ב(תחזיקו חזק)-363 ש"ח, וגומיה בודדת ב-185. שלב א' אם כן הושלם - הגומיה אצלי ביד.

אבל תלאותיי טרם תמו: כדי לפרק את הגומיה מהדלת, יש צורך בבוקסה 6. פעם היה לנו רצ'ט עלום שם, אשר היום בוודאי נח לו אצל הנוול שפרץ את תא הכפפות של הווספה שלי, ושאני מאחל לו בכל ליבי שיקבל סרטן ביד ששימשה אותו לצורך הפריצה ההיא.

בלית ברירה, מצאתי את עצמי היום בטכנו-צינור. אתם יודעים איך זה - רק כדי לקנות בוקסה 6 מ"מ ומתאם למברגה. מפה לשם, אני כבר מרגיש את בלוטת האינפנטיל שלי מתעוררת איך שאני נכנס לשם, ואז כדי להשלים את הסיטואציה, אני גם קולט בזוית העין סט של סיגנט במחיר מבצע. אומרים שהדברים הטובים ביותר בחיים הם אלה שקרו בספונטניות, וממילא כבר זמן לא מועט אני מתכנן על הסט הזה, וכך קרה שבמקום להשאיר שם 20 שקל, יצאתי משם כשבארנק שלי היה חוסר של 200 שקל ובלב תחושה של ילד קטן שקיבל צעצוע. נו טוב, לפחות המחיר הזה כולל בתוכו גם את המתאם למברגה.

איזה כיף שלהורים שלי נקרעה הגומיה במקרר :-D

נ.ב.: ואם כבר סיפרתי לכם את כל הסיפור הזה, אז גם שווה לציין לטובה את החנות שבה רכשתי את הגומיה. קוראים לה אביקל, וגם אם אתם לא מתכוונים לקנות מהם משהו, אני ממליץ לכם בחום להיכנס לאתר שלהם. יש שם מידע טכני רב על מכשירי חשמל, כולל עצות כיצד לתקן אותם לבד. מעבר לכך, המוכר בחנות היה נחמד מאוד והסביר לי באריכות מהי הדרך הקלה ביותר להחליף את הגומיה בדלת המקרר.

יאללה, אני הלכתי למצוא משהו לפרק.

תמונה0078.jpg

תמונה0079.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אנסה :roll:

צעצוע של ילד - עושה טוב לילד ( האני , רק שלי )

צעצוע של מבוגר - עושה טוב גם לאחרים :wink: -

זה כייף לתקן ולסדר דברים , יפה על היוזמה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יש לי סט דומה של סיגנט. זה באמת אחלה סט, בחירה טובה.

אגב, העבודה הזאת לא תמיד פשוטה. בחלק מהמקררים צריך לפרק את כל הפלסטיקה שיושבת על הדלת כי הגומיה תפוסה מתחתיה ולהחזיר אותה למקום זה לא כיף. אל תבהל אם לוקח לדלת של המקרר כמה ימים עד שהיא מתחילה להסגר כמו שצריך בזמן שהגומיה החדשה "תופסת צורה".

ההמלצה שלי לחנות לחלקי חילוף למקרר היא מיטל מוצרי קירור. שירות אדיב, מחירים סבירים ואפילו שולחים לי בכל ראש השנה ברכת שנה טובה :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
המוכר בחנות היה נחמד מאוד והסביר לי באריכות מהי הדרך הקלה ביותר להחליף את הגומיה בדלת המקרר.

יאללה, אני הלכתי למצוא משהו לפרק.

ומהי הדרך הקלה להחליף גומיה (של מקרר)?

פורסם

אלעד, אפרופו צעצועים של מבוגרים, אני בדיוק מתחיל שיפוץ מלא למקרר אמקור 10 כולל פחחות וצבע בתנור(אצל פחח רכב), שליחת כל הניקלים (פנים וחוץ)לציפוי מחדש וחידוש מלא של כל דפנות הפלסטיק הפנימיות, הולך להיות שמח :lol:

שרשור מלא יעלה כאן באוף-טופיק בקרוב אבל לבנתיים, הנה הכלה.

amcor.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה הכל נשמע טוב ואני בטוח שזה יצא יפה.

רק שאלה אחת למה? תן לו להחזיר את נשמתו לבורא.:lol:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
בגירה הכל נשמע טוב ואני בטוח שזה יצא יפה.

רק שאלה אחת למה? להחזיר לבורא.:lol:

זה אמור להיות מקרר לשמירת זרע קיום של חיות אקזוטיות כגון - גברים אוליייי :wink: הנעלמים מהעולם

ועכשיו לשטויות :lol: זה יפה ומקורי , כל הכבוד על הרעיון , תכניס גם שינוי קטן מקורי משלך , כגון אור או לדים בפתיחה

( אני משפץ רמקולים ישנים , ומבצע התאמה קלה במעגלים + ברשת החיצונית , שתנוע עם הבס , נראה שהרמקול מדבר - יש בזה כייף )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בגירה,

יש לי גם כזה אחד בבית! שעובד מעולה. הבעיה היחידה..? קרח... וצריך להפשיר אותו כל כמה זמן. בעיקר בקיץ.

אני אשמח לדעת מהיכן השגת חלקים, אם וכאשר... אשמח לייעוץ..!

בהצלחה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אלעד, אפרופו צעצועים של מבוגרים, אני בדיוק מתחיל שיפוץ מלא למקרר אמקור 10 כולל פחחות וצבע בתנור(אצל פחח רכב), שליחת כל הניקלים (פנים וחוץ)לציפוי מחדש וחידוש מלא של כל דפנות הפלסטיק הפנימיות, הולך להיות שמח :lol:

האינטרקולר כבר בפנים :)

פורסם

איזה מזל!

חשבתי שאני המשוגע היחיד...

כשהיה המקרר בצבעו המקורי היה לו שבר בדלת של המקפיא.

אחרי פחחות וצבע יסוד (והחלקה) הדבקתי עליו טפט צבעוני ולקינוח גם סמל של סופה...

DSCF2718.JPG

DSCF2720.JPG

DSCF2721.JPG

DSCF2722.JPG

DSCF2723.JPG

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
אני אנסה :roll:

צעצוע של ילד - עושה טוב לילד ( האני , רק שלי )

צעצוע של מבוגר - עושה טוב גם לאחרים :wink: -

זה כייף לתקן ולסדר דברים , יפה על היוזמה .

אייל .

התכוונת שצעצוע של ילד מקסימום שורט את השולחן בסלון וצעצוע של מבוגר הורג את מכונת הכביסה סופית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בגירה, אמקור 10 זה מקרר שילדים אוהבים... :roll:

אני חושב שאתה עושה בשכל שאתה משפץ אותו. כיום ילדים כבר לא יודעים להזהר מפניו...

בכל אופן, יש לי חבר ששיפץ כזה והפך אותו לכוננית ספרים/דיסקים וכו'.

גם אם הוא לא עובד יש לו נפח איחסון מדהים. ניתן לעשות מכאילו דברים אחלה מזווה למטבח!

הרטרו עושה "קאמ-בק" ואין יותר ישראלי מזה!

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• אחראי פורום
פורסם

באגירה, יש לי פנטזיה כזו כבר שנים , בדיוק אותו שיפוץ שאני חושב לעשות.

אני מת על המקררים הישנים, הבוס שלי מחזיק בגינה "פריז'ידר" מקורי מאוד רחב (כמעט מטר, אף פעם לא ראיתי אחד כזה),

עם כל הניקלים ועובד כמו חדש. כבר כמה חודשים שבשיטת לחץ פיזי מתון אני לא מצליח לשחרר אותו ממנו.

אני בכלל חובב של מוצרים ישנים ושמח לדעת שאני לא הדפקט היחיד :lol:

אם כבר צעצועים של ילדים, עשיתי לו פחחות וצבע (היה עקום וצבוע בזהב זוועתי) והוא מחכה ליורש שיצליח להיכנס אליו (אני לא נכנס :x):

misc158.jpg

אה. אלעד, תתחדש על הכלים. :twisted:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...