Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומהי הדרך הקלה להחליף גומיה (של מקרר)?

כשמרימים את הגומיה, מגלים מתחת מעין סרגל מתכת שמוצמד לדופן הדלת באמצעות ברגים. למעשה, אותו סרגל הוא זה שמצמיד את הגומיה לדלת.

היות ומדובר בגומיה מרובעת, יש ארבעה סרגלים כאלה - אחד לכל צלע.

יש לעבוד על כל צלע בנפרד. משחררים מעט את הברגים (לא לפתוח לגמרי!) ומוציאים את הגומיה. כשהגומיה הוצאה מאותה צלע, מלבישים על הסרגל בצלע החשופה את הגומיה החדשה, ומהדקים מעט את הברגים. כך עוברים צלע-צלע עד שהגומיה החדשה מורכבת על ארבעתן. לאחר מכן יש לוודא שהגומיה יושבת ללא עיוותים, ואם יש כאלה - זה הזמן לתקנם.

סוגרים סופית את הברגים, סוגרים את הדלת ובודקים האם יש סדקים באטימה. במידה והתשובה חיובית, ראשית יש לעבור על הגומיה עם מייבש שיער. הוא גורם לה להתנפח, וסביר שזה מה שיגרום לסדקים להיסתם. אם זה לא עוזר, אפשר גם למרוח עליה קרם ידיים או מי סבון, אשר יעזרו לה להחליק למקומה. פתרון נוסף הוא פשוט לעקם את הדלת (יש להפעיל עליה מעט כוח) עד לסתימת הסדק.

אגב, את כל הפעולות הללו, חוץ מהפעלת מייבש שיער ושימוש במי סבון, עשה גם הטכנאי שהזמנתי אלי הביתה. את שתי העצות הנוספות קיבלתי בחנות.

אם כבר צעצועים של ילדים, עשיתי לו פחחות וצבע (היה עקום וצבוע בזהב זוועתי) והוא מחכה ליורש שיצליח להיכנס אליו (אני לא נכנס :x)

אה. אלעד, תתחדש על הכלים. :twisted:

תודה. ובקשר ליורש: יש כבר משהו בקנה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התכוונת שצעצוע של ילד מקסימום שורט את השולחן בסלון וצעצוע של מבוגר הורג את מכונת הכביסה סופית.

אח - יש עם מי לדבר , זה טוב :lol: - נוהל כמעט רגיל אצלי , נזק קטן , ניסיון תיקון מהיר = נזק גדול :idea:

עכשיו מתחיל הפרוייקט האמיתי - לאסוף נתונים , כלים מידע - אוליי כבר לשפר ,נחליף כבר גלגלים ליותר גבוהים עם מעצור וכיוון גובה

כמובן הובלה למחסן במסעדה או למוסך של דודי .( מוטי הגנן מתייצב , צועק כרגיל אתה עם השטויות - קמצן תקנה חדשה )

מתחילים לעבוד - רגע צריך עוד חלק , עובר זמן - אז בדרך עוברים ב "מחסני חשמל" קונים כבר מכונת כביסה חדשה :roll:

אחרי כ חודשיים מכונת הכביסה סודרה טופלה - אבל יש חדשה בבית - נותנים מתנה לחברים ( למוטי הגנן ) את החדשה :idea:

והישנה חוזרת הביתה -

נ.ב אני משפץ עכשיו רמקולים ישנים - יש לי 3 סטים פתוחים , נתקעתי לפני כ 6 חודשים ,ואין לי כח להתחיל לזכור נתונים

הכל כתוב , מחולק בקופסאות פלסטיק קטנות - אני טוען שאני משחק בלגו של גדולים .

אז באמת שיפוץ אצלי מתחיל משריטה ברמקול או במכונה - ויש אומרים שאת התיקון צריך לבצע בשריטה אחרת :wink:

לפני כ 20 שנה - השארתי אותם שלוש לילות במוסך - כדי לשפר את מערכת המזגן באופל - מזגן של "אלכס" הוא היה יותר כוסות רוח למת .

עבדנו עם פרוזקטורים עד 3 בלילה ,המזגן פורק לגורמים + חיווט חשמלי חדש - הרעיון היה , שתיה + על האש - ולפעמים עבדנו .

יחידת הרדיאטור הקדמי הוחלפה ביחידה של מקרר תעשייתי :lol: באדיבות מיכה - מ "אולפן קור" - והפרוייקט הצליח מאוד .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• אחראי פורום
פורסם

תודה. ובקשר ליורש: יש כבר משהו בקנה?

לא, אבל מכונית כבר יש לו/לה :twisted:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הנה יום שישי הגיע, ואני בבית הוריי ניגש יחד עם אבא בהתלהבות למקרר כדי להתחיל במלאכה.

אני לוקח בוקסה 6, מחבר אותה לרצ'ט, מרים את הגומיה ומלביש אותה על הבורג, או יותר נכון: מנסה להלביש אותה על הבורג. אופס, הבוקסה קטנה מידי.

"אתה רואה?", פניתי לאבא, "מזל שקניתי סט. תאר לך שהייתי קונה רק בוקסה 6 - עכשיו היינו תקועים".

כמובן שאני מרגיש באותו רגע כמו ג'וקר אמיתי, בנונשלנטיות מחזיר את הבוקסה לקופסה ומוציא את הבוקסה הבאה בתור - 7 מ"מ.

שוב אני מרכיב אותה על הרצ'ט ושוב חוזר לבורג שעדיין מוברג כולו בדלת המקרר. אבל רגע... מה לעזאזל קורה פה?!

הבוקסה גדולה מידי! :shock:

משהו כאן לא הגיוני: 6 מ"מ זה קטן מידי, 7 מ"מ זה גדול מידי. אוקיי, מה פיספסתי? :conf:

אני לשווא בוהה חליפות בזוג הבוקסות ובבורג המסתורי, ומנסה לפתור את הבעיה הלא צפויה.

ואז נפל לי האסימון: המקרר תוצרת אמנה, ואמנה מיוצר בארה"ב. כידוע לכולם, האמריקאים הם כסילים בני כסילים, ובזמן שכל העולם ואחותו עובדים בשיטה המטרית, החוכמולוגים האלה חייבים לסבך לי את החיים ולייצר את המקרר עם ברגים בשיטה האינצ'ית :brickwall:

בשעה כזאת כבר אין לי מהיכן להביא בוקסה אינצ'ית מתאימה, אז כל שנותר לעשות זה להמתין לשבוע הבא, במהלכו אבא ידאג להביא את הבוקסה המתאימה, ואני בשעה טובה אוכל לבצע את העבודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תגיד תודה שאתה לא משפץ רכב בריטי.

יש שני סוגי מידות אינצ'ים. בריטי ואמריקאי.

כשאומרים "אינטצ'" מתכוונים לרוב לאמריקאי.

האינטש הוא באותו אורך אך החלוקה שלו היא שונה.

יש גם אינטש רוסי למי שממש רוצה... ;)

רוב העולם משתמש בשיטה המטרית ששורשיה בחברה הצרפתית. פעם הצרפתים לא היו "מוזרים" וכפלו את יחידות המידה שלהם ב 10 דבר שהיה נוח למדי לחישוב...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תתחדש על הסט, SIGNET בין החברות הכי טובות בשוק בקוסט אפקטיב,

תמורת סכומים לא מטורפים אפשר לקבל כלים מעולים.

לי יש את הסט הזה :

JS-S13741.jpg

קרוב ל4 שנים, שמתוכם הוא עבד כמעט שנה אינטנסיבי ברמה יומיומית כמעט.

מלבד ביט פיליפס #2 אחד שנשבר לי בסט (הפעלתי עליו המון כח עם ידית של ראצ'ט)

כל הסט עובד תקין לחלוטין ולא מראה סימני בלאי בכלל.

פורסם

אין למעשה הבדל ונדגים

מה משותף לרכבת חשמלית וחזה של אישה

שניהם נועדו לילדים אבל דווקא המבוגרים משחקים בהם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם ההבדל בין ילדים לגברים הוא מחיר הצעצועים שלהם (ואני מסכים לחלוטין), מה ההבדל בין ילדות לנשים?

פורסם
תתחדש על הסט, SIGNET בין החברות הכי טובות בשוק בקוסט אפקטיב,

תמורת סכומים לא מטורפים אפשר לקבל כלים מעולים.

לי יש את הסט הזה :

קרוב ל4 שנים, שמתוכם הוא עבד כמעט שנה אינטנסיבי ברמה יומיומית כמעט.

מלבד ביט פיליפס #2 אחד שנשבר לי בסט (הפעלתי עליו המון כח עם ידית של ראצ'ט)

כל הסט עובד תקין לחלוטין ולא מראה סימני בלאי בכלל.

גם לי יש את הסט הזה כמה שנים טובות. עבר לא מעט "היתעללויות" אצלי ואצל חברים ולא מראה סימני בלאי.

החיסרון היחידי שיש לי איתו הוא המשקל.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לא בדיוק הייתי בונה על זה שצעצועים של ילדים יותר זולים מאלו של מבוגרים.

אני קונה לאחיינית שלי בשבוע הבא רכב קטן חשמלי ליום ההולדת והוא עומד לעלות יותר מהאוטו שלי :?

category_61.jpg

פורסם
אם ההבדל בין ילדים לגברים הוא מחיר הצעצועים שלהם (ואני מסכים לחלוטין), מה ההבדל בין ילדות לנשים?

כמות הנעליים שהן צורכות..

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...