Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להמשך הסטייה מהשרשור, אני יכול לספר לכם שבאמצע אוגוסט אני נוסע לרינג והזמנתי לשלושה ימים סוזוקי סוויפט STAGE 1 באקטים, חגורות וסמי סליקס - 1000 ק"ג על 130 כ"ס צריך להיות מעניין ביותר - אשמח לרשום התרשמות כשאחזור.

למי שה"פרוטה" מצוייה יותר בידו ניתן להזמין גם STAGE 2 פחות 100 ק"ג ועוד 20 כ"ס.

למי שמתעניין במה מדובר - http://www.rent4ring.de/index.php?id=5&no_cache=1&L=1

שוב, התרשמות כשאחזור.

חגי פארן

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באירופה נמכרת גם הסוזוקי סוויפט ספורט.

מנוע 1600, 125 כ"ס ומרכב 3 דלתות.

suzuki-swift-sport.jpg

הרכב לא מתחרה בקליאו ספורט, איביזה קופרה או אלפא מיטו אלא במכוניות כמו סיטרואן C2 VTS, יאריס T ספורט ורנו טווינגו GT.

מה שיותר מעניין זה שביפן יש לה גם גרסת 5 דלתות.

02.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לפותח השרשור, יש עוד סוויפט "GTI" כזאת כמו במודעה 2 דלתות בצפון, יוצא לי לראות אותה הרבה והיא במצב הרבה יותר טוב ושמור מזו שפרסמת.

פורסם

לסוויפט ספורט החדשה יש גם רחמנה ליצלן, גירסא אוטומטית. :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היו מספר סוויפטים ספורט בארץ, היתה עד לפני כמה שנים בפתח תקווה, אשר טופלה במוסך שבו עבדתי (אוטוקליניק),

שם החלפנו לה מנוע, היא נמכרה לעורך דין, ומאז לא נראתה.

הסוויפט ספורט החדשה לא תגיע לארץ, לפני כשנה אח שלי היה מעוניין להזמין אותה והיה מוכן לשלם בשבילה די הרבה, ולא עזר כלום, נאמר בפרוש שהיא לא תגיע לארץ.

באירופה נמכרת הסוויפט ספורט גם בתצורת 5 דלתות, ראיתי כמה כאלו מסתובבות ע"י ביתי, ורובן היו 1600.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוטו יפה, מי שזוכר את האירוע שצולם בהולנד ביום המלכה שמישהו דרס במכוון אנשים. הוא נהג על סוזוקי סוויפט GTI.

לקח לי זמן לגלות איזה רכב זה היה.

פורסם
באותה הזדמנות הייתי שמח לשמוע קצת על השרייד טורבו, זה נכון שהיא שווקה ביבוא סדיר?

כן,וניתן לראות שרידים שלה בכבישים מדי פעם, הבעיה היא שלהערכתי מעל 80% אם לא יותר ממה שהיו פעם שרייד טורבו הן היום עם מנוע שרייד סטנדרטי לחלוטין.

פורסם
במה שונה הדגם הזה מהדגם הסטנדרטי?

גם לסטנדרטי יש מנוע 1.3 רק שיש לו הספק נמוך יותר.

דרך אגב לדעתי ממש מיותר, אין לו מתחרים בכלל בשנים האלה, אולי 205 gti שלא רואה אותו בסיבוב או 5 gt אבל אין ממש מישהו ברמה שלו, אולי הוא היה מתחרה לאונו טורבו?

הדגם הרגיל הוא 1.3 SOHC שמונה שסתומים.

דגם הספורט הוא 1.3 DOHC שש עשרה שסתומים.

יש המון חברות באינטרנט אשר מייצרות ומוכרות קיטים של stage 1 2 3 וקיטים של פלסטיקה לרכב.

לדעתי היא מאד מאד חמודה הGTI הקטנה הזו ויש לה המון פוטנציאל (היה לה).

s31.jpg

http://www.ssgti.net

gti_grey1.jpg

ואלו רק שתי דוגמאות קטנות.

אתה צריך לראות מה PIMP MY RIDE UK עשו לGTI של איזה ילד.

חפש ביוטיוב.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
אכן יש איגניס ספורט, רק שהיא נדירה בטירוף.

לשכן בבניין שלי יש אחת כזו שחורה עם ג'אנטים לבנים. נראת ממש טוב אני חייב לציין. יש לו גם חבר (שבא לבקר קבוע) עם כזו אדומה (ועוד אחד עם יאריס TS, אבל זה לא קשור :wink:).

מישהו יכול להביא נתונים על האיגניס ספורט?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אפילו יש סוזוקי סוייפט קבריולט אחת בארץ; נדמה לי שהייתה פעם למכירה ביד2

נראת בערך כך:

galeriejivj2auto03k.jpg

sgddhauto05.jpg

פורסם

קבריולט הזאת מכיר וראיתי. בהתחלה לא הבנתי מה זה. יש לה מנוע 3 צילינדר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דווקא יפה הקבריולט, האם יש גם סויפט קבריולט ממודל חדיש?

עריכה:

מצאתי לעצמי את התשובה.

והנה הסוויפט 2009 קבריולט

http://hvtm.totalcar.hu/car/m/suzuki/369418.jpg

ועוד דגם שפעם נמכר הרבה בארץ והיום בכלל לא מייבאים זה סוויפט 4 דלתות והיא נראית ככה

http://www.vicky.in/straightfrmtheheart/wp-content/uploads/2007/09/maruti-suzuki-swift-sedan.jpg

• תוכן חדש...