Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

פוקוס 2006 שלי עבר טיפול 60 אלף במוסך מורשה (הבירה, ירושלים, 1631 ש"ח).

ניצלתי את היותי במוסך מורשה וביקשתי שיבדקו לי את התלונה הבאה:

לפי כחודש בבוקר התחלתי לנסוע ורכב רעד ונכבה אחרי כמה שניות. אחר כך התניע בניסיון השני ונסעתי רגיל. יש לציין שחניתי בשיפוע קל. הבעיה חזרה על עצמה אחרי כמה ימים בודדים.

במוסך אמרו לי שצריך להחליף חלק שנקרא מצערת שעולה 1550 ש"ח לפני מע"מ.

האם אפשר להשיג את החלק הזה במוסך לא מורשה יותר זול? האם זה נשמע לכם באמת כפתרון לבעיה? האם עליי למהר ולהחליף?

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

כרגע המצערת תקינה לסרוגין :idea: ורק מידי פעם מזייפת .

אפשר כי הבעיה בלכלוך במצערת , אשר סותם לסרוגין מעבר אויר .

אפשר כי רכיב חשמלי המתאם את פתיחת המצערת ומתאם סיבובי סרק ( מנוע צעדים ) מלוכלך או לא תקין .

האם בוצע ניקויי למצערת אי פעם .

לדעתי - אם לא בוצע אבחון מלא , כדאי לקבל עוד הצעה - אפשר גם במוסך המתמחה בהזרקות דלק .

המתיני לערב - יש בפורום את ניסן nisanhazazi - הוא מאבחן של "דלק מוטורס" ובעל ידע רב .

אפשר שיהיה לו מידע טוב יותר לגבי הטיפול הרצוי .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אז הינה הגעתי לענות לך בשביל שאוכל לענות לך יותר טוב אני רוצה לדעת האם את/ה יודע/ת מהו קוד התקלה שאותר ברכב.

בכל אופן גם אם זה קוד התקלה של חיישן מצב המצערת אין צורך להחליף את כל המצערת אלא רק לנקותה ולהחליף את חיישן מצב המצערת שזה מוזיל לך את העלות במאות שקלים.

עוד פרט חשוב כמה ק"מ הרכב עשה ומתי נגמרה האחריות (אולי נוכל לעזור לך יותר משאת/ה חושב/ת).

פורסם

דני ניתן לרכוש בית מצערת מושלמת שזה מיותר לחלוטין ולרכוש רק את החיישן לכן ניסית למשוך ממך תשובה אך כשאתה מגדיר חיישן TP מושלם או חיישן TP זה אותו הדבר כיוון שזה חלק אחד.

עכשיו בוא נחכה לתשובה האם פותח/ת השרשור יודעת מהו קוד התקלה יכולתי לרשום מהו רק רציתי לראות שאכן מדובר בקוד זה.

פורסם
כרגע המצערת תקינה לסרוגין :idea: ורק מידי פעם מזייפת .

אפשר כי הבעיה בלכלוך במצערת , אשר סותם לסרוגין מעבר אויר .

אפשר כי רכיב חשמלי המתאם את פתיחת המצערת ומתאם סיבובי סרק ( מנוע צעדים ) מלוכלך או לא תקין .

האם בוצע ניקויי למצערת אי פעם .

אייל .

חשוב לציין שברכ זה מותקנת מצערת חשמלית ולא מכאנית כך שאין ברכב "מנוע צעדים" ,

המצערת נפתחת ונסגרת חשמלית לבד ללא הוראה של הנהג בסרק כדי לשמור על טורים קבועים ,

ולפי דעתי גם חיישן זוית המצערת הוא חלק בלתי נפרד מכל הסיפור הזה כך שאם ניקוי לא עזר כניראה שצריך להחליף את בית המצערת קומפלט ..

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

תודה ניסן! הרכב עשה 51 אלף ק"מ. טיפול לפני אחרון עשו לו ב-43 אלף וכבר עברה שנה מאז.

אחריות נגמרה לו בדיוק לפני חצי שנה. רכב על הכביש בינואר 2006. לפי רשימות טיפולים שקיבלתי לא בוצע נקוי מצערת.

לצערי במוסך לא אמרו לי קוד התקלה, בקושי היו מוכנים להגיד לי איך נקרא החלק. ביקשתי הצעת מחיר וגם זה לא קיבלתי. בנוסף, אמרו לי קודם שחלק עולה 650 ש"ח ואחר כך חזרו עם 1550, לפני מע"מ ועבודה.

אשמח לתגובתך, תודה רבה.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...