Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רקשאלה (כינוי מטופש להחריד, אגב :wink: ), לא הייתי דואג מעניין המבצעים וכולי - כרגע זה שווה בעיקר למכוניות יקרות, ואת קונה סופר מיני קטנה וחסכונית, שמחירה רק עשוי לרדת.

אני לא יודע אם הפולו היא קנייה טובה יותר או לא, אני רק יודע שהיא ככל הנראה תספק לך את תחושת הפרימיום שאת מחפשת. בכל מקרה, היא מגיעה רק עוד כ-5 חודשים, כך שזה הרבה זמן לחכות...

אני סוג של טיפשית. :)

בכל מקרה, התקדמות בעלילה, הייתי בסוכנות של סיאט.

ראיתי, התרשמתי, נהגתי.

שורה תחתונה:

ה- 1.6 'הספורט' שלהם בצבע אדום (יש שם תוספת לכל צבע שהוא לא לבן 1500), 3 דלתות, שהיא יותר יפה לדעתי, אותה אפשר לקבל ב- משהו כמו 120K.

תגובות..

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתור אחת שמאוד רצתה לקנות את הג'אז החדשה ושקראה המון על הרכב , אני חושבת שהרכב הזה פשוט מצויין. לאמא שלי יש את הדגם הישן והחדשה טובה יותר כמעט בכל פרמטר.

הג'אז הוא רכב מצוין! הרכב הנמכר ביותר ביפן וזכתה ברכב השנה ביפן הרבה פעמים.

לאמא שלי הייתתה ג'אז והיא נמכרה ב-7K מעל המחירון ביום אחד. לא הפסיקו לצלצל אנשים. הראשון שהגיע -קנה אותה. ואחר כך היא הזמינה חדשה.

אני התלבטתי בין הג'אז והיאריס.

ונסגרתי על הג'אז כי היאריס הרגישה לי יותר "צעצוע".

רציתי לקנות את הדגם ספורט הרובוטי שמאובזר מאוד, נסעתי עליה והגיר הרובוטי לא הפריע לי בכלל. היא התאימה לכל הדרישות שלי.

לפני כחודש וחצי הציעו לי אותה ב-128K בערך. הייתי כבר נעולה וסוגרה עליה.

היה חשוב לי מאוד צריכת דלק והיא חסכונית יותר מהג'אז הישנה אהבתי אותה מבחינת העיצוב והכל. ובאמת הדבר היחיד שהפריע לי זה המחיר שלה שבסופו של דבר היא ירדה מהפרק רק בגלל המחיר . מעבר לכך ידעתי שלקראת סוף השנה הם ימכרו אותה בהרבה פחות כיוון שלא יהיו קונים במחיר הזה.

האינסייט החדש שלהם (ההיברידית) בילבלה אותי קצת.

ולבסוף החלטתי שכדאי לי להוסיף עוד 6K ולקנות את הסיוויק ההיברידית שהיתה בהנחה גדולה.

מאובזרת יותר, מרווחת יותר (למרות שלא הייתי זקוקה לזה) ושווה יותר מבחינה כספית. היא מאוד חסכונית 1/21 משולב.

אין ספק שהג'אז רכב מצוין , ואם אהבת אותו ויש לך את הכסף אז זה שווה את זה. (במיוחד שאת מדברת על הדגם המאובזר ביותר והציעו לך אותו במחיר נמוך יותר) ויש לו שוק.

מרוב שזה רכב מצויין, קנית משהו אחר, שזה יפה ביותר. :)

בכל מקרה, מה שכתבו פה האנשים שזה לא רכב שהוא לא טוב, אלא תג המחיר שלו לא שווה את מה שהוא מציע, ושיש מספיק רכבי סופרמיני שנותנים אותו הדבר ויותר עם תג מחיר נמוך יותר.

בכל מקרה תודה, כל מה שרשמת היה ידוע לי, לכן כמעט וסגרתי על הג'אז.

פורסם

אמרתי שהחלטתי לקנות משהו אחר רק בגלל המחיר ושוב השקעתי יותר כסף. אבל קיבלתי הנחה על הרכב של יותר מ-20K (על הסיוויק).

לך הציעו הנחה הרבה יותר גדולה מזו שקיבלתי.

אם היו מציעים לי את המחיר שהציעו לך הייתי סוגרת עליה. אני לא קיבלתי הנחה של 20K. לי הציעו הנחה של 7K. וזאת הסיבה שלא קניתי אותה , כי ידעתי שבאוד כמה חודשים (ומסתבר שצדקתי) הרכב ימכר בפחות ואז אני יאכל את הלב.

ההונדה תמיד יקרות יותר מכל החברות האחרות. גם בסופר מיני גם במשפחתיות וגם במנהלים.

פורסם
אמרתי שהחלטתי לקנות משהו אחר רק בגלל המחיר ושוב השקעתי יותר כסף. אבל קיבלתי הנחה על הרכב של יותר מ-20K (על הסיוויק).

לך הציעו הנחה הרבה יותר גדולה מזו שקיבלתי.

אם היו מציעים לי את המחיר שהציעו לך הייתי סוגרת עליה. אני לא קיבלתי הנחה של 20K. לי הציעו הנחה של 7K. וזאת הסיבה שלא קניתי אותה , כי ידעתי שבאוד כמה חודשים (ומסתבר שצדקתי) הרכב ימכר בפחות ואז אני יאכל את הלב.

ההונדה תמיד יקרות יותר מכל החברות האחרות. גם בסופר מיני גם במשפחתיות וגם במנהלים.

מה שלא נראה מוצדק,לאור השירשור שפתחת בפורום אחר..

פורסם

לא עדכנתי שם.

אבל אחרי הביקור במוסך המרכזי, החליפו לי את הצמיגים למישלן חדשים. והבעיה אכן הסתדרה.

זה יכול לקרות לכל רכב שעומד. העיקר שהבעיה לא היתה ברכב עצמו והסתדרה.

בתקופה הזאת קיבלתי רכב חליפי ודלק.

אני מאוד מרוצה מהרכב רק חבל שהייתי אמורה להסתובב במספר מוסכים עד שהחליטו להחליף צמיגים.

וצריכת הדלק שלו מעולה!

מצרפת תמונה להמחשה.

זה הכי מעט שהצלחתי להשיג. בינעירוני כמובן.

300620091184.jpg

פורסם

לעצם עניין המחיר... בנגוד למוצרים כמו קמח או סוכר, הרכבים לא מתומחרים לפי המשקל. כך שסופר-מיני לא חייבת להיות דווקא זולה יותר ממשפחתית. המחיר נגזר מ-2 גורמים עקריים: המחיר של היצרן והוא מבטא את ההשקע בפיתוח ובייצור, והמחיר של היבואן והוא מבטא את שולי הרווח שלו, טיבו כי חברה עיסקית (היכולת להסיג מחיר טוב אצל היצרן) וכו.

בתור הצרכנים אנו מעוניינים לקבל תמורה הכי טובה לכספינו ולנטרל עד כמה שניתן את הגורם השני. לכן אני נוהג להשוואת את מחירי הרכבים בארץ ובחו"ל.

ובכן, הונדה ג'אז בגירסה הבכירה 1.4 Exclusive איננו רכב זול גם בחו"ל. באירופה הוא עולה כי-20.000 אירו:

http://www.honda.de/content/automobile/modelle_jazz_ausstattungsdaten.php?mv=1024

.ניתן לראות כי המחיר שמציעים לך כאן לא רחוק מזה שבאירופה, ובשער אירו גבוה אפילו זהה. מה למשל ניתן עוד לרכוש בערך באותו הסכום?

למשל הפאסאט הבסיסי 1.6 עם 102 כ"ס עולה 23.000 אירו. המשקל שונה, המחיר דומה.

http://www.volkswagen.de/vwcms/master_public/virtualmaster/de3/modelle/passat.html

אמרנו כי הגולף החדש הוא רכב יקר מאוד, הרבה יותר יקר מהג'אז. אז הנה האמת: טרדליין 1.4 - 18.500,00 €.

למה לנו להתעסק עם רכבים עממיים לפי המשקל. למה שלא נבדוק את רכבי היוקרה, כאלה שמסובבים את הראש? אז הנה הנתונים:

http://cc5.volkswagen.de/cc5/configurator/fs_base.aspx?context=default&app=ICC-DE&template=scirocco&process=clc2

השירוקו הבסיסית 21.950,00 € - לא רחוק מהג'אז המדוברת. כמה זה עולה בארץ אני אפילו פוחד לשאול.

מרסדס B-class

23.978,50 € - לא כפי שחשבנו

http://www.mercedes-benz.de/content/germany/mpc/mpc_germany_website/de/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/b-class/b245.flash.html#chapter=1

ובמוו סידרה 1 די דומה למחיר הנ"ל

http://www.bmw.de/de/de/general/configurations_center/configurator.html?process=vco&useJavaApplet=false

כך שלא יספרו סיפורים על המחיר ועל התמורה

פורסם

בד"כ הסופר-מיני הרגילות שעולות כאן בסביבות 100 K ש"ח - באירופה עולות בסביבות 10-15 K אירו, ולדעתי בלא מעט מקרים מדובר ב"עשיית פרעייר" מהצרכן הישראלי. זה נכון גם לגבי הג'אז בגירסאות הפשוטות. אבל הגירסה הבכירה אכן די יקרה והגברת מקבלת כאן לדעתי מחיר מעולה.

פורסם

כך שלא יספרו סיפורים על המחיר ועל התמורה

אתה יכול להשוות עד מחרתיים מול המחירים בחו"ל וזה יהיה נחמד מאוד, אבל בסופו של דבר התמורה היא בהשוואה למה שיש בארץ. מה לעשות וכאן המתחרות של הג'אז מתומחרות ב-10-20-30 אלף מתחתיה, מה שהופך אותה ליקרה מדי, זה הכל. עם זאת, כפי שכבר אמרתי בשרשור הזה - היא מכונית טובה. עם הנחה של 20 אלף שקלים זו יכולה להיות קנייה לא רעה בכלל.

אני סוג של טיפשית. :)

בכל מקרה, התקדמות בעלילה, הייתי בסוכנות של סיאט.

ראיתי, התרשמתי, נהגתי.

שורה תחתונה:

ה- 1.6 'הספורט' שלהם בצבע אדום (יש שם תוספת לכל צבע שהוא לא לבן 1500), 3 דלתות, שהיא יותר יפה לדעתי, אותה אפשר לקבל ב- משהו כמו 120K.

תגובות..

עשי לעצמך טבלת השוואה בין האיביזה לג'אז (שאת מקבלת באותו מחיר לגרסה הכי מאובזרת, לא?) ותחליטי בעצמך. שתיהן עשויות להתאים לך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה לעשות וכאן המתחרות של הג'אז מתומחרות ב-10-20-30 אלף מתחתיה, מה שהופך אותה ליקרה מדי, זה הכל.

הסיפור כאן הוא הגירסה הבכירה. אני מנחש כי מדובר בגג פנורמי ושאר הפיצ'בקעס. אילו מתחרים נותנים זאת בסכום הנ"ל?

ואם כל הכבוד לאיביזה החדשה - מה הסיכויים שבעוד זמן מה הגברת תיגרר אימה למוסכים או תמכור בהרבה פחות מהמחירון הנמוך ממילא לאומת התרחיש כזה במקרה של הגא'ז?

פורסם

רקשאלה.

רכב בוחרים באמצעות שתי דרכים עיקריות

דרך הראש ודרך הלב. זה נכון גם לדברים אחרים בחיים דרך אגב.

את הבחינה דרך הראש עשית בצורה מעוררת כבוד , עכשיו תני ללב לעבוד, ותבחרי כבר.

כולה אוטו , לא אביר חלומותיך.

האם היית מביאה את הבחירה באביר חלומותיך לפורום כלשהו?

את כותבת ונשמעת מספיק אינטליגנטית שלוקחת את חייך בטיפשית, מתכון מוצלח לעשות ,ולפעמים גם לשגות אבל הכל נראה לי עם חיוך!

אני לא מחכה מעל חצי שנה + לרכב גם הוא פולו ואפילו אם הוא אפולו. זמן הגעה לא ידוע מחיר לא ידוע.

ספרי לנו בסוף מה בחרת ומה הכריע את הכף לבחירה שעשית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אנשים פשוט בונקר כאן.

אז מה,אם היא יקרה?

היא גם תמכר ביקר!!!

יש לך כסף לקנות,תקני ג'אז. אין, תתפשרי על רכב פחות טוב ותבכי על מחיר גבוה של הג'אז.

זה מה שכולם כאן עושים.

מאות פניות בחודש אני מקבל ממחפשי לקנות ג'אז משומשת. אנשים מוכנים לשלם מעל המחירון.

הבנו שהונדה יקרה,אבל תבינו כבר שהיא גם יקרה במכירה יד שנייה!

ובונוס קטן,אתה נהנה מהרכב ולא יודע מה זה מוסך.

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...