Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לניתוב שיחות בינלאומי

blavie
שימו לב! השרשור הזה בן 5647 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

השירות הנ"ל -

http://www.localworldnumber.com/default.aspx

כיצד הוא פועל?

נניח ואני רוצה להקים שירות כזה בעצמי, במה זה כרוך?

אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחומר קריאה רלוונטי או לדברים אחרים שיוכלו לעזור להאיר את עיניי בנושא...

תודה רבה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מבוסס VOB, אתה מתקשר למתג שממוקם לוקאלית במדינה שאתה נמצא בה,

והוא מקושר על קוי DATA למתג נוסף במדינה אליה אתה רוצה להגיע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז במקרה שהמטרה היא שמתקשר מישראל יחייג מספר ישראלי ויקושר למספר אמריקאי, המתג צריך להיות ממוקם בישראל,

ולאחר שיקבל את השיחה הוא יפנה אותה דרך קווי DATA (אינטרנט?) למתג שנמצא בארה"ב?

במידה והבנתי נכון, אפשר בבקשה תיאור קצת יותר מעמיק? כגון מיהם הספקים שמספקים את השירות הנ"ל בישראל, עלויות משוערות של השכרת מתג כזה וכו'?

כל מידע שתראה כבעל ערך יתקבל בברכה...

בינתיים נתקלתי באתר הבא -

http://www.articlealley.com/article_57400_45.html

ונראה לי שהוא מספק מידע ענייני...

תודה רבה לך!

כמו כן, אשמח אם עוד מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא, להאיר הארות והערות מנסיון אישי אם יש וכו'...

תודה רבה לכולם!

DOESN'T WORK HARD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

והמתג צריך להיות בבעלותי כאשר ההקמה מתבצעת בידי, או ש 012 לדוגמא מספקים את השירות והמתג עצמו נמצא גם כן אצליהם?

ושאלה נוספת -

מה ההבדל בין Voice Over Broadband ל Voice Over IP אם קיים בכלל? או שמא אלו שני שמות לאותה טכנולוגיה?

כי משיטוט בגוגל הצלחתי למצוא רק ספקי VOIP בארה"ב למרות שחיפושי בגוגל היה אחר VOB, והספק היחיד שמצאתי שקורא לשירות שהוא מספק VOB נמצא באנגליה...

במידה ויש הבדל, אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום שמלמד עליו...

שוב, תודה רבה לעוזרים!

DOESN'T WORK HARD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הבדל מהותי פשוט שתי שמות לאותו הדבר

רוב החברות משתמשות בתוכנה שנקראת asterix

אתה יכול להקים שרות כזה בארץ וזה גם לא כל כך מסובך אבל אני חושב שתוכל לספק שיחות לחו"ל בלבד ולא לתוך ישראל בגלל שיש צורך ברשיון ממשרד התקשורת שאין סיכוי לקבלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במידה והבנתי נכון גם ככה אצטרך לרכוש חבילת SIP מחברה אמריקאית כדי שתהיה נקודת קצה גם שם,

ולכן אפשר לאפשר את השיחות גם מארה"ב לישראל, כשאת השיחות אל ארה"ב מבצע המתג שנמצא בארץ ואת השיחות אל ישראל מבצע המתג שנמצא בארה"ב - ולכל אחד מהם יש אפשרות לקבל שיחות מהשני...

israel sip=outgoing calls to usa - usa sip=outgoing calls to israel

כמו שיש שרת דואר יוצא ושרת דואר נכנס לדוגמא...

לשני שרתי ה SIP יש יכולת לקבל שיחות נכנסות ללא הגבלה מהשרת שבצד השני, ולהוציא שיחות בכמות מוגדרת מראש אל הצד השני, וכך בעצם לא דרוש האישור ממשרד התקשורת מכיוון שאת ההתקשרות היוצאת למספרים שנמצאים בישראל מבצעת חברה אמריקאית.

האם אני צודק?

שוב, תודה רבה לכל העוזרים!

עריכה - כדי להיות בטוח, זה השירות שאני צריך להתעניין לגביו ב 012 נכון?

http://www.012.net/productslist.aspx?docID=8623&FolderID=907&lang=he&res=0&pos=0&tabn=0

DOESN'T WORK HARD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...