Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היות ואני חוויתי תופעה כזאת בעצמי - אני יודע שזה ממש לא מוגזם ושני המגברים האלו צמודים זה לזה - יש בינם מרווח לפי עובי העץ ונראה לי שזה לא יותר מ1.7 ס"מ - יכול להיות שזה כלום אבל יכול להיות שתהיה לו בעיה.

שינסה להגביר את המערכת ביום חם אחרי שהרכב חנה כמה שעות בשמש... אין מבחן טוב יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת להבהיר את העניין, אני מודע לעניין התחממות מגברים יש לי איזה ניסיון מסויים. כשאני מתקין משהו אני קודם חושב. יש אילוצים יש דרישות לקוח ויש אסתטיקה. ההתקנה האידיאלית היא זאת שמתחשבת בכל אותם אילוצים ודרישות .

אני רק יכול לומר שאתם טיפה נסחפים בעניין ההתחממות.

יש רווח של 2 ס"מ בין המגברים הם לא יושבים אחד על השני.ניתן למגבר לעבוד במידה והתחמם "מה הבעיה להוסיף מאווררים"?

פורסם

תתחדש בפעם השניה :)

אבל אני חייב לשאול שאלה:

מגבר אחד על השני?! זה לא ממוות למגבר שלמעטה? זה לא חונק אותו?

פורסם

פשוט מדהים !

כל פעם מחדש אני רואה יצירת מופת של יוסי וזה תענוג .

אני לא חושב שהמגבר התחתון יתחמם בצורה משמעותית , לדעתי הוא יפעל כרגיל .

התקנה מאד יפה .

פורסם

תודה רבה לכולם.ותודה על הדאגה.

בנוגע להתחממות של המגברים,אני סומך על יוסי לא רק בעניים עצמות,אלה גם כשאני יישן.

אבל בשביל השקט הנפשי שלי ושלכם אני אעשה בדיקה אחרי שרכב עמד בחום של הקיץ ואחר כך אפעיל את המערכת לחצי שעה בוליום גבוה.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

לא נראה לי שתיהיה בעייה כלשהי.

הכבל מתח של הקנו נראה מאוד מפלצתי.

עכשיו אני מבין שהחיווט שלי הוא 6 גיי'ג ולא 4 אחרי התמונות האלו.

פורסם

אני לא חושב שצריכה להיות פה בעיה , אחרי הכל המגברים יושבים בחלל הגדול של הבגאז ולא סגורים במקום שאין לחום מאיפה לצאת וכל עוד הם לא צמודים לגמרי לחום יש מאיפה לצאת.

ובאמת במקרה הכי גרוע לשים מאוורר זה ממש לא ביג דיל.

בסופו של דבר זה יופי של רעיון מבחינת חיסכון במקום ושמירה על פונקציונליות בהתקנה , אני אהבתי .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עבודה באמת יפה ,תתחדש ותהנה :-)

אחרי שהיום קיבלתי את המגבר סאן דאון 1200D ,נראה לי שגם

אני חייב להתקין בצורה כזאת .

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

• תוכן חדש...