Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

אהלן רציתי לשאול בנוגע לרכב שאני ראיתי למכירה ואני מתלבט לגביו.

הרכב מסוג טויוטה האיס, שנת 98 יד שניה 320 אלף קילומטר(רכב למשפחה ולא הסעות וכדומה).

הרכב עומד במגרש חניה בראשון לציון כבר כמה חודשים(התקשרתי בעבר לבעל הרכב הוא רצה 45 אלף שקל) השבוע עברתי שמה שוב במקרה וראיתי את הרכב כשהוא עוד עומד שמה, לקחתי את המספר והתקשרתי שוב, בעל הרכב דורש על רכב 33 אלף(הוא מוכן להתחייב על מנוע, גיר ושלדה) ככשאלתי אותו כמה זמן הרכב עומד ללא תנועה הוא אמר שזה שבועיים שלושה.

רציתי לדעת איך אני יכול לדעת האם הרכב באמת נסע או עמד כל החודשים האלו(מדובר ב4-5 חודשים)?

איזה רצועות וכדומה יכולות לקבל בלאי מוגבר או לההירס בעקבות השבתה של הרכב?

האם המחיר זה מחיר הגיוני או שזה מחיר גבוה יחסית?

וכמו שאמרתי הכי חשוב זה איך אני יודע ויכול לבדוק האם האוטו עמד(כי האוטו ניראה מלוכלך-בעל הרכב אומר שזה בגלל החולות וכדומה).

קובי

פורסם

לגבי המחיר - כדאי שתיכנס למחירון לוי יצחק ותברר (או למחירון יד שניה, שיותר קרוב למחירי השוק...).

לגבי "תזוזת" הרכב - לא נראה לי שאתה יכול לגלות את זה, אלא אם היית רושם את הק"מ במד האוץ כשראית את הרכב לפני 5 חודשים ומשווה אותו לנוכחי.

בלאי ? ברכב בן 12 שנה שעבר 320,000 ק"מ יש, אני מניח, ממילא בלאי למרבית המיכלולים, לא נראה לי שדווקא חוסר התזוזה של הרכב תרם להם.

ואגב - אם הרכב עומד למכירה 5 חודשים - אולי זה צריך להדליק לך נורה אדומה לגביו.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

אין לי את החוברת של המחירון רכב, באתר יד 2 עוד לא פירסמו את הרכבים המסחרים.

בנוגע לבלאי, יחסית לרכב כזה שמשמש המון להסעות הקילומטרז' נמוך(יחסית), זה שהרכב לא זז לדעתי צריך לפגוע ברצועות וכדומה- אם יש לכם עוד רעיונות זה טוב(אם הוא ממלא מים רגילים ולא מזוקקים סביר להניח שישאר סימן במד של אבנית כתוצאה ממים עומדים -משמע הרכב עומד וכדומה).

בנוגע לזה שהרכב מוצע למכירה כבר 5 חודשים באמת יכולה להדליק נורה אדומה אבל זה יכול להיות מעוד סיבות כמו- מחיר מופרז(רצה בהתחלה 45 אלף) או מהעובדה שהוא יכול רק בימי שישי לבוא לרכב, אם יש בעיה אחרת שבגללה הרכב לא נמכר אז זה משהו שיעלו עליו בבדיקה לא?

קובי

פורסם

המחירון שלו באמת נע בין 40 ל45 אלף או לפחות זה מה שדורשים 5 מתוך 6 אנשים שפרסמו מודעות מכירה על הגדם הזה.לגבי שאר הדברים באמת לא נראה טוב העניין שהוא אומר לך שהרכב עומד פחות מחודש אם ראית אותו כבר תקופה גדולה יותר שם.הייתי מתרחק

פורסם

דיברתי ביום שישי עם בעל הרכב הוא אמר שנכון הם רצו למכור לפני כמה חודשים ושהם התחרטו והשתמשו בו, ושוב בשבועים האחרונים הם החליטו למכור שוב

קובי

• תוכן חדש...