Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מהגיר לאחר החלפת קלאץ

jonbc
שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

רכב יונדאי גטס, ידני, 2003.

לפני כשבועיים החלפתי קלאץ ומיסב לחץ לאחר שנשמעו שריקות מהמיסב לחץ אז על הדרך עשיתי גם קלאץ כי פירקו בכל מקרה והקלאץ היה בחצי דרך.

לאחר הטיפול התחלתי לשמוע רעשים מכיוון הגיר. הרעשים לא ממש חזקים אז תוך כדי נסיעה לא בדיוק שומעים. אבל בהילוך סרק בעמידה או נסיעה בראשון לאט ניתן לשמוע את הרעשים מהגיר, כמין חיכוך כזה שאפשר להרגיש בדוושת הקלאץ או בידית ההילוכים. כאשר לוחצים על דוושת הקלאץ הרעש מפסיק לגמרי כך שדי ברור שמקור הרעש מהגיר.

מוזר לי שבדיוק לאחר החלפת הקלאץ התחילה הבעיה עם הגיר. הרעש רק מתחזק עם הזמן.

הייתי במוסך שוב והמכונאי טוען שאכן הרעש מהגיר אבל הוא הסביר לי שלא ייתכן קשר בין העבודה שהם עשו לבין הבעיה הנוכחית וזהו רק צירוף מיקרים וחוסר מזל.

מה שמעצבן זה שבמידה והוא צודק אז אני אצטרך לפרק שוב את הגיר ולשלם פעמים על פירוק והרכבה. אם בזמן שעשו את הקלאץ אם היו מבחינים בבעיה בגיר לא היה צורך לעשות עבודה כפולה.

בנוסף המכונאי טוען שאפשר ליסוע עם הרעש כי הוא לא נורא וזה יכול להחזיק שנה שנתיים.

האם המכונאי צודק ולא ייתכן שבגלל רשלנות בעבודה שהם עשו עם הקלאץ נולדה הבעיה בגיר?

האם ייתכן והבעיה היא לא בגיר?

המכונאי הציע לשים אולי תוסף של שמן גיר אבל סירבתי כי בנתיים זו תהיה הוצאה מיותרת. האם החלטתי נכון?

במידה והמקרה הזה הוא חוסר מזל וגיר פתאום מחליט שהוא מתחיל להרעיש מה אתם ממליצים לעשות? להחליף גיר? לשפץ?

האם יש לכם הערכה של עלות טיפול כזה?

אודה מראש

יוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי תיאורך הרעש כנראה נובע מהקונטרה גיר.

תריץ חיפוש על המילים : גל נגדי , קונטרא\ה גיר.

יש כאלה שהחליפו שמן גיר והבעיה נפתרה (רצוי ע"פ המלצת היצרן ולא המלצת היבואן).

ויש כאלה שחיים עם זה עד היום בלי שום בעיות.

נ.ב - אל תשים שום תוסף בגיר.

בהצלחה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1) אם אכן הרעש נובע מהקונטרה גיר , האם מן הסתם זה כתוצאה מעבודה לא מיקצועית כשהחליפו את הקלאץ או שאין קשר בין הדברים?

2) האם יש צורך לפתוח את כל העסק שם בשביל לתקן את הקונטרה גיר כמו בשביל להחליף קלאץ? ( עבודה של כמה שעות 500 שח )

3)אני יודע שהחליפו שמן גיר כשהחליפו את המצמד אבל אני לא יודע איזה שמן שמו, האם ייתכן שמשימוש בשמן שלא ע"פ הוראות יצרן יגרם הרעש הזה?

4) מדוע אתה חושב שהרעש לא מהגיר עצמו ?

5) איך עלי להתנהל אל מול המוסך בעיניין , התחושה החזקה שלי שהם גרמו לזה - האינטרס שלהם זה לשלול כל קשר לעבודה שהם ביצעו.. ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...