Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני מאמין שרובכם מחזיקים חשבון בנק לפחות מגיל צבא אם לא לפני זה.

בקיבוצים יש חשבון של כל הקיבוץ בבנק ובקיבוץ יש הנה"ח שמנהלת את התקציבים האישים בתוך החשבון .

זה מאוד נוח ועם תנאים שאי אפשר להשיג בשום מקום אחר .

אבל אין חופש, בשביל כל דבר אני צריך לטלפן לקיבוץ , ולקבל אישורים.

עזבתי את המשק ולא אחזור והגיע הזמן בגיל 26 לפתוח חשבון בנק.

ואין לי מושג מאיפה להתחיל לבדוק בכלל.

אני כרגע סטודנט , ומקווה מחודש הבא להכניס משכורת קבועה.

באופי שלי אני שונא מערכות שאין עם מי לדבר בהן , אבל מצד שני מאוד אוהב לסגור עיניינים ברגע דרך האינטרנט.

אשמח לשמוע ממכם באיזה בנק אתם , באיזה מסלול , ובכלל מה זה חשבון בנק, מה אני צריך לבדוק , מה זה תנאים טובים ומה זה גרועים .

תודה

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנק איגוד. בחרתי בו כי היה שם התור הכי קצר. תנאים - אין לי מושג, לא סובל בנקים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הולכים לבנק ( לא משנה איזה - כולם דרעק ) ת.ז. של בעל החשבון המיועד ושיהיה בהצלחה ,

דרך אגב מומלץ להפקיד איזה סכום כסף כי אם החשבון ב 0 תכנס למינוס בגלל עמלות :evil:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

בתור סטודנט יש לך הרבה הטבות ברוב הבנקים. ממליץ לך לא להתעצל ולעשות סיבוב בסניפים הקרובים לביתך של כמה שיותר בנקים, ולרשום את כל התנאים שהם נותנים לך - עמלות, הלוואות, חסכונות, השקעות בבורסה וכן הלאה. לרוב הבנקים הגדולים יש כיום אתרי אינטרנט טובים ותמיכה טלפונית מלאה, כך שתוכל להמעיט בהגעה לסניף עצמו. עצה חשובה - נסה לא להגיע לאוברדרפט. אני יודע, לא חוכמה להגיד, אבל עדיין...

אני מרוצה למדי בהפועלים עם חשבון סטודנט - אין כמעט עמלות ויש תנאים טובים יחסית. לחברה שלי יש ניסיון רע עם דיסקונט, אם זה משנה - אבל זה לא חוכמה, לאבא שלי, עם תואר בכלכלה וניסיון רב עם כמעט כל הבנקים, יש, ובכן, ניסיון רע עם כמעט כל הבנקים. כך שמתישהוא הבנק שלך יאכזב אותך, אין כנראה מה לעשות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

התנאים משתנים מסניף לסניף?

זאת אומרת יכול להיות שבסניף שלידי יהיו תנאים פחות טובים מבסניף של אותו בנק במקום אחר?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

בד"כ לא.

אני בישיר הראשון. שזה בעצם סניף של לאומי

אבל הכל טלפוני/אינטרנט. הם מאד גמישים איתי.

ומכיוון שהם סניף של לאומי, אתה לא תיתקל בבעיה במידה ותיתקע בלונדון:)

קיבלתי מסטר בינלאומי בלי שאלה בכלל. הם מתחייבים על 40-60 אחוז החזר עמלות בשנה. אני בדקתי את זה והם עומדים בזה.

כדאי לשאול פרטים.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

התנאים ברוב הסניפים זהים אך לעיתים אפשר לקבל תנאים שונים מאדם אחר גם בתוך אותו הסניף.

הכל פונקציה של כמה כסף יש לך כרגע, האם אתה הולך להשקיע במשהו והאם יש לך חלופה שאיתה אתה יכול לנפנף למנהל הבנק מול העיניים.

הבנקים לא רחוקים מחברות הכבלים\סלולאר. בנק אחד נותן הצעה X והשני יכול לתת X-1 תחזור לבנק הראשון ותאמר לו שאתה מקבל ככה וככה והוא עלול לשנות לך את התעריפים. כאב ראש לא קטן ולעיתים לא משתלם, אבל כדאי לערוך "סקר שוק" כפי שאמר קודמי.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
תגיד לי רוני, אתה מרגיש בטוח שהכסף שלך מתקשר עם יצורים מהחלל החיצון ?

כן, אני מבטיח לא לספר עליהם לאף אחד והם נותנים לי מיליונים בתמורה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תגיד לי רוני, אתה מרגיש בטוח שהכסף שלך מתקשר עם יצורים מהחלל החיצון ?

בדיחות על בנקים בשירשור כזה חייבות לבוא עם הסברים , אם לא מבדיחות איך אני אלמד?

פורסם

אני גם בפועלים בחשבון סטודנט.

ממליץ לך בחום להתקשר לכל הבנקים ולקבוע פגישה אצל כל בנק ובנק ולקבל מהם הצעה בכתב לניהול החשבון אצלם.

אחרי סבב ראשון תעשה סבב שני ותציג לכל בנק מה הבנקים האחרים מציעים לך. סוג של שוק, אל תתבייש להתמקח.

בסופו של דבר תבחר בבנק שנותן לך את התנאים הכי טובים. להגיע לסניף יוצא לי בערך אחת לשנה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ההמלצה שלי היא להתרחק מהבנקים הגדולים (לאומי, פועלים ושות') ולהתמקד בבנקים הקטנים יותר. ברוב המקרים הסניפים שלהם קטנים ואישיים יותר, וזה מאוד מקל על אנשים שעדיין לא עשו את טבילת האש שלהם במערכת הבנקאית. תמיד יש את הפקידה שמכירה אותך אישית ומסדרת לך את הכל ולא צריך להתרוצץ בין שלושת הקומות של הסניף כדי לבצע פעולה פשוטה.

כמו שכבר כתבו לך - בתור סטודנט אתה מקבל הנחה ענקית בעמלות ולמעשה כמעט לא אמור לשלם עמלות. תנצל את ההטבה, אחר כך כבר יחלבו אותך יפה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בניגוד לקודמי אני כן ממליץ לבחון את הבנקים הגדולים. בכל ההשוואות של תעריפי עמלות שנערכות על ידי בנק ישראל יוצאים לאומי והפועלים כבנקים הזולים ביותר. דווקא הבנקים הקטנים, אלה שאמורים לזנב בגדולים ולהיות אטרקטיביים יוצאים מצד אחד יותר יקרים, ומהצד השני עם פריסת סניפים יותר קטנה משמעותית.

כלקוח פועלים או לאומי (וגם דיסקונט) אם חשבונך בעיר Y ואתה בצרה בעיר X רוב הסיכויים שבקרבתך יהיה סניף של אחד מהם. הבנקים הקטנים משקיעים פחות בפריסה ארצית ומתרכזים בריכוזי אוכלוסיה.

http://www.bankisrael.gov.il/deptdata/pikuah/amalot/1a.pdf

גילוי נאות - יש לי קשר הדוק עם אחד מהם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בדיחות על בנקים בשירשור כזה חייבות לבוא עם הסברים , אם לא מבדיחות איך אני אלמד?

שרי אריסון, בעלת הבנק, טוענת שהיא מקבלת תשדורות מחיזרים על עתיד המשק

אני תוהה האם הכסף שלי מקבל מסר שבעל הבית השתגע ואני צריך ללעבור לבנק שמחובר קצת יותר למציאות.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...