Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התורים והיחס כן משתנים מסניף לסניף.

לכן מעבר לכל הדברים הנכונים שכתבו קודמיי, ממליץ לבדוק את מצב התור וגם לשוחח עם לקוח או שניים העומדים בתור ולשאול איך הסניף.

פורסם
לא יודע מה זה אמיתי ומה זה לא, אבל בכל מקרה צירפתי לך תמונה.

מה גם שהיא לא איכזבה אותי עדיין ועברנו ימים קשים.:wink:

תראה, לפעמים דגם של רכב יוצא אל השוק במספר גרסאות, בינהן גם ספורטיבית חמה.

נניח שהבעלים של גירסה מוחלשת קונה סט ספוילרים (ומדבקות) של הגרסה הקרבית ומתקין אותם על הרכב. האם זה יהפוך גם אותו לבעלים של הגירסה החמה?

התשובה היא שתלוי את מי שואלים - זה שהולך על המדרכה רואה את המצג הנכון ומשוכנע שלפניו חורכת האספלט. מאידך, הנהג יודע שהמנוע חלש, המתלים רכים, אין מוט מייצב וגם האביזרים שבתוך הרכב די מעפנים - בקיצור תחפושת.

כך גם עם כרטיס האשראי, חשבון פלטיניום אמיתי דורש (תלוי בבנק) השקעות של לפחות חצי מיליון ש"ח. לכרטיס כזה צריך שתהייה מסגרת אשראי של לפחות 100 א' ש"ח.

המלצרית בבית הקפה חושבת שזה הדבר האמיתי ובעל הכרטיס...

לסיכום: התחפושת - אחלה, התוכן - תחפושת זולה. :wink:

פורסם

זה משתנה מסניף לסניף.

אני נמצא בסניף באשקלון בתור אח"מ (אצלינו סטודנטים נחשבים אח"מים בסניף) - לא יותר מ-10 דקות בסניף.

וגם נתנו לי הלוואה של15K בזמנו לקליאו.

• תוכן חדש...