Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיחות על בנקים בשירשור כזה חייבות לבוא עם הסברים , אם לא מבדיחות איך אני אלמד?

אחד, לא חשוב מאיזו עדה, ניגש למנהל הבנק ומבקש הלוואה.

עונה לו מנהל הבנק, אני לא יכול לתת לך הלוואה כי אני לא מכיר אותך... סורי.

עונה לו האיש: "אחחח אתם מנהלי הבנקים... כל כך לא מאורגנים. לא מסודרים.

מנהל הבנק שלי אמר לי את אותו הסבר אבל הפוך, שביגלל שהוא מכיר אותי הוא לא מוכן לתת לי הלוואה..."

;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אומי, קבל עצה של מישהו מהתחום: החשבון בעל התנאים הטובים הוא חשבון של עובד בנק. כדי שיהיה לך כזה, אתה צריך להתקבל כעובד של אחד הבנקים. אם אתה בעניין, תיבת הה"פ שלי ערוכה לקבל את הקו"ח שלך :wink:

וברצינות: כפי שכבר נכתב, בשורה התחתונה, ההבדלים בין בנק אחד למישנהו לא גדולים.

אני יכול לספר לך מעדויות ששמעתי ממכרים שונים כי יחסית נתקלתי בלא מעט מקרים של לקוחות לא מרוצים מדיסקונט. אומנם על הלקוחות המרוצים שלהם סביר להניח שלא יצא לי לשמוע, אבל מצד שני, גם לא ממש יוצא לי לשמוע על לקוחות לא מרוצים של בנקים אחרים.

דווקא על בנק הדואר שמעתי דברים טובים, בתנאי שאתה חי בשלום עם העובדה שלא תצטרך לקבל מהם אשראי בשום שלב אי פעם. פריסת הסניפים שלהם פנטסטית (כל סניף דואר קיים) והבנתי שגם העמלות שלהם טובות (לא שבדקתי אישית).

חשוב מאוד לוודא שאתה מקבל כרטיס אשראי בינלאומי (אישית, אני לא רואה את עצמי חי בלי כרטיס כזה, במיוחד בהתחשב בעובדה שאני לעתים קונה דברים ב-EBAY, ובעוונותי גם טס לחו"ל מפעם לפעם). בנוסף, לעתים בנקים מקיימים מבצעים שונים, במסגרתם הם מעניקים את כרטיס האשראי לתקופה מסויימת ללא כל חיוב. שווה לערוך סקר שוק גם בנושא זה.

והנה עוד עצה טובה בחינם: אם אתה לא רוצה שהחשבון שלך יהיה במעקב עקב חשד להלבנת הון, נסה לא לקבל או להעביר כסף למדינות עולם שלישי :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לגבי עבודה בבנק , אם יש משהו תציע , אין לי שום נסיון שקשור לזה חוץ מאולי לנקות רצפה.

לגבי כרטיסי אשראי, בכל מקרה אני נשאר גם עם התקציב בקיבוץ משם יש לי אחד לארץ ואחד לחו"ל, אז זה פחות מדאיג אותי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כל המומחים כבר דיברו, כך שאין הרבה מה להוסיף.

אני הייתי בוחר באיזה מסלול סטודנט כלשהו - התנאים כמעט זהים בכל הבנקים,

ופטור מעמלות או הנחה בעמלות זאת השיטה היחידה שלא יאוכל (מלשון איכול)

חשבון הבנק שלך במהירות מפחידה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אכן רצוי לפתוח חשבון סטודנט.

בדיסקונט אין פטור מלא מעמלת פעולה (רק 75%) - אז אותם למחוק.

ברוב הבנקים האחרים יש פטור מלא (100%) מעמלת פעולה, גם בערוץ ישיר וגם ע"י פקיד. אה, וגם פטור מהשלמת מינימום דמי ניהול חודשיים.

אני אישית ממליץ על אוצר החייל. (שבבעלות הבנק הבינלאומי אבל עדיין מתפקדים כיחידה עצמאית ומציעים תנאים יותר טובים למיטב ידיעתי)

כרטיס אשראי אין הכרח להוציא דווקא דרך הבנק. אפשר גם ישירות מול חברות האשראי ("כרטיס חוץ בנקאי"). אבל כסטודנט תוכל לקבל גם דרך הבנק כרטיס אשראי בינ"ל חינם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא יודע מה להמליץ או אם להמליץ לך, אבל אני נמצא בבנק לאומי ובתור בעל תעודת סטדנט, קיבלתי ויזה פלטיניום אשראי 10K

אי אפשר לקבל פחות:shock: ובתור חובב מוטוריקה כל האשראי מנוצל לחלקי רכב אז הישמר לך.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

הייתי סטודנט באוצר החייל, ועזבתי בקללות. התחייבו לפטור מעמלות - ויוק. לא הסכימו לתת לי כ"א. תורים באורך הגלות. ממש זוועה.

כיום אני בדיסקונט, אין עמלות, יש ויזה, וב-4 שנים האחרונות לא עמדתי יותר מ-10 דקות בתור (וגם זה בעומס), לרוב פשוט אין אף אחד.

משכנתא זה קל

פורסם

מעניין שהמקרה שלי בדיוק הפוך לשלך :lol:

אני עברתי מדיסקונט לאוצר החייל אחרי שבדיסקונט התחילו לעשות יותר מדי טעויות לרעתי עם הכסף שלי.

אז נכון, אין כל כך הרבה סניפים. אבל בואו נשים את העניין בפרופורציה - כמה פעמים בשנה לקוח "רגיל" מגיע לסניף הבנק שלו? בכמה מהפעמים אפשר לסגור עניין בשיחת טלפון לסניף?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אומי,

אני מקבל שירות ותנאים טובים בסיף לאומי בבית גיל הזהב - תבדוק שם.

מצד שני תתרחק מהסניף של דיסקונט הצמוד.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

תודה לכולם ,רשמתי לפני הכל .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אומי, המלצה אישית:

יש לי חשבון סטודנט גם בפועלים וגם בדיסקונט.

פועלים- חשבון משנת 2002, אין טענות ואני דיי מרוצה, השירות בפעולות בטלפון ממש יעיל ומצויין ואין לי אפילו צורך לגשת לבנק כמעט, מה שחוסך לי המון זמן ופשטות בכל היבט (ואתה יודע כמה חשוב לנו הזמן הזה :-) )

באשר לדיסקונט,חשבון מ-2008, החשבון שלי שם הוא ממש משני ואין לי יותר מדי אינטראקציה עם הבנק כי הכל מנוהל דרך הוראות קבע.

בפעמים היחידות שהייתי זקוק למשהו זה היה בגדר טרחה.

לזוגתי יש חשבון בדיסקונט והיא ממש לא מרוצה בלשון המעטה!

אני הייתי ממליץ פועלים.

שיהיה בהצלחה.

עם פתחית החשבון, תבקש כבר את השירות הטלפוני!!

אמיר.

פורסם

כל המשפחה שלי היתה בבנק הפועלים, אבל הם הציקו לי המון כשהייתי חייל.

גם כשהתחלתי לעבוד בחוץ וכשפתחתי את החברה הראשונה שלי הם המשיכו להציק לי.

אז עשיתי סקר, עברתי בכל הבנקים והמקום היחידי שאשכרה עשה שיעורי בית ודיבר איתי בגובה העיניים היה בנק המזרחי.

אני מאד מרוצה שם.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם
לא יודע מה להמליץ או אם להמליץ לך, אבל אני נמצא בבנק לאומי ובתור בעל תעודת סטדנט, קיבלתי ויזה פלטיניום אשראי 10K

אי אפשר לקבל פחות:shock: ובתור חובב מוטוריקה כל האשראי מנוצל לחלקי רכב אז הישמר לך.

כרטיס אשראי פלטיניום עם 10K מסגרת אשראי ??? :shock:

זה לא פלטיניום אמיתי אלא משהו שמתחזה לכזה, טוב שלא מחלקים סנטוריון עם 20K מסגרת...

פורסם

לא יודע מה זה אמיתי ומה זה לא, אבל בכל מקרה צירפתי לך תמונה.

מה גם שהיא לא איכזבה אותי עדיין ועברנו ימים קשים.:wink:

27062009(001).jpg

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...