Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב-27K

Ozzzzzzz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת מזה זמן רכב בעלות הזו.

הגעתי להחלטת אחרי ייעוצים רבים שעדיף לקנות MAZDA323 עם בערך 180K ק"מ שנת 2000, ולא רנו מגאן חדשה יותר לדוגמא.

הלכתי לשתי בדיקות רכב למזדה שנת 2000. ויש המון בעיות. לא רכבים שהייתי רוצה לקחת ולהתחיל לטפל בהם.

אני בחורה שנוסעת הרבה, אני גם גרה בירושלים שכן אני צריכה רכב אמין וטוב.

יש למישהו המלצה לרכב במחיר הזה שיהיה חזק (עליות ירושלים), בודי חזק (לא מתקמט), עם כח ושלא נכנס הרבה למוסך?

אעריך את עזרתכם. אני מחפשת כבר 3 חודשים.

תודה :wink:

פורסם

"בודי חזק (לא מתקמט)" בסטנדרט הזה תעמוד רק החיפושית הישנה.. הבעיה שבזמן תאונה (לא עליינו) הבודי לא "יתקמט" אבל הנהג כן... :lol:

פורסם

שלום,

אם בכוונתך לרכוש רכב מסוג משפחתי , עם בטיחות טובה,יחסית חזק ונחשב לאמין,

אני ממליץ לעלות את התקציב ולחפש ניסן אלמרה פרפקט מודל 2002, מנוע 1800 סמ"ק.

רכבים יפניים (בתקציב שנתת) יהיו לא בטיחותיים.

על רכבים צרפתיים בתקציב שלך (שכן בטיחותיים) את החלטת לוותר, אני לא אנסה לשכנע אותך לשנות את ההחלטה.

דבר נוסף, לכל רכב בן 7+ (ובטח גם בן 9 ) יהיו רג'קטים בבדיקה, רציניים או סתם כסת"חים רגילים של מכוני הבדיקות.

אני מניח שאין באפשרותך להבדיל בין מה שרציני, ומה ששולי.

לכן, כל בדיקה בשבילך תהיה אכזבה.

אני מציע :

לפרסם כאן, בפורום את התוצאות של הבדיקה כדי לקבל התייחסות למה שרשום בה,

או\ו לאחר הבדיקה לקחת את הרכב למוסך לקבלת הצעת מחיר, לתיקון בעיות הרשומות בבדיקה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה מה שקורה כשמקשיבים ליועצים ששולחים אותך לחפש יפאנית "אמינה" בת 9 עם כמעט 200K קילומטרים במקום לקנות רכב צעיר, חסכוני, בטיחותי וזול יותר לאחזקה שהתמזל מזלו והיצרן שלו נחשב אירופאי.

מההודעה שלך אני מקבל את הרושם שהיועצים שלך נתנו לך עצות שהיו נכונות, פעם, כשעוד היו שומעים מוזיקה מתקליטים וכדי לשמוע חדשות היו מדליקים את הרדיו רבע שעה לפני שעה עגולה שיתחמם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשר להשיג את המיטב מכל העולמות אבל זה עולה כסף וזמן.

עושים חיפוש על כל מאזדה\ניסאן\סובארו\טויוטה, מכל הארץ. מוסיפים בחיפוש "עד יד 1". מקסימום "יד 2".

מגבילים את התקציב ל-32K לצורך העניין, ושנתון (כדי לא לקבל רכבים חדשים מדי).

עכשיו אפשר לראות את כל הרכבים שהחזיקו אנשים במשך 9-10 שנים בבעלותם. סביר להניח שיהיה ספר טיפולים מסודר במוסך מורשה, יש מצב טוב גם לק"מ נמוך יחסית.

אני הצלחתי למצוא ככה לאבא שלי קאיה קלארוס שנת 97 עם 100 אלף ק"מ בלבד. זה בטח לא ה-180K שמצאה הבחורה כאן.

אם מוכנים לנסוע רחוק (במקרה שלי 120 ק"מ, למכון בדיקה ביפו) - אז אפשר לרכוש אחלה רכב.

בסה"כ מדובר ביום אחד מול כמה שנים טובות עם הרכב.

אני לא נכנס כאן לדיון של יפאני מול איטלקי\גרמני\צרפתי. זה לא מעניין וזה לא רלבנטי כי הבחורה רוצה רכב יפאני משפחתי.

• תוכן חדש...