Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסיבה פשוטה. הקופה בעלת הנעה קדמית וביצועים נמוכים מאלו שבMX-5, שפשוט מהנה יותר לנהיגה ומרגישה ספורטיבית יותר. היא גם לא נראת כמו הקופה, סתם צעצוע של ערסים (לדעתי לפחות).

הנעה קדמית? לפני שנה ומשהו הם דיברו על הנעה אחורית בגרסה החלשה.

עכשיו אחרי שקראתי קצת את הכתבה אתם כנראה צודקים.

פורסם

את זה אני יודע ולזה התכוונתי.

אמרתי שגם המיאטה לא חזקה ואף אחד לא משווה אותה ליונדאי קופה.

אז למה שלא יהיו ציפיות מגרסת הבסיס של הטויבארו?

פורסם

תשמע, יש ציפיות. כמו שאמרתי, הביצועים כן צפויים להיות טובים גם בגרסת הבסיס. כוונתי הייתה שלדעתי צריך גם גרסת STI לרכב. פעם ב20 שנה שסובארו משווקת רכב קופה תחתה ויהיו לו ביצועים יותר נמוכים משל המשפחתית הקומפקטית שלה ?

אבל למה אני מדבר על זה בכלל, הצהירו שתהיה STI, אז זהו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

Tamir h שמע, אני לא יודע איך אתה מסתכל על מיאטה אבל אני לא רואה אותה כאיזה רכב על - אלא כרכב אלגנטי וצעיר.

הטויובארו הזאת מנסה להראות כמו איזו למברוגיני עם מנוע של טוסטוס.

נקווה שגרסת הSTI אכן תצא לשוק ותהיה באמת חזקה כמו מה שהרכב משדר.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...