Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

כמו שחלק יודעים יש לי hu מסוג alpine 9887 שאני באמת מאוד אוהב - אבל בא לי להשתדרג

עקב נסיעת ההורים לארה"ב.

חשבתי על eclipse 7200 או pioneer 80prs שבערך עולים אותו הדבר.

השאלה היא אם אני ארגיש הבדל משמעותי אם אני אחליף את האלפיין או שאין טעם?

תודה מראש.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

לפי דעתי ונסיוני עם שלושת המכשירים הנ"ל, ה9887 מדורג מבחינתי במקום הראשון, ה7200 שני, הממשק של האלפיין טוב ונוח יותר, ב7200 הוא זוועה. מבחינת עיבוד סאונד, שניהם משתמשים באותו מעבד, ומרבית האפשרויות דומות (למעט bt‏ וקישוריות נוספות). אני לא אדבר על הפיוניר כי הסאונד שלו לא משתווה לזוג הנ"ל.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא מסכים לגבי הממשק של האקליפס. לי אישית הוא מאוד נוח, הכל עניין של הרגל. אם אתה מביא מכשיר מארה"ב, קח בחשבון את נושא כיול התדרים, שבאקליפס הוא אפשרות פנימית.

פורסם
אם כבר יש לך 9887 ואתה רוצה לשפר

תחשוב על : Alpine H701/C701

רק שזה יעלה לו פי 6 יותר

אם כבר תשדרג את המגבר 4 ערוצים למשהו יותר גרוזיני אה גרנדיוזי :idea:

מיקי כנס לרגיעה תישאר עם האלפיין :-)

אולי תגיד להורים שלך שיביאו לי מצבר על הדרך:wink:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הפרוססור של האלפיין והשליטה לא נמכרים יותר ויצאו מפס הייצור! לכן לפי ידיעתי ניתן לקנות אותם רק ביד שניה ובמחירים דיי מנופחים.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

לפי דעתי הקנייה הזאתי מיותרת זה להישאר באותה הרמה למכור משו ביד שנייה.

ולקנות משו חדש באותה הרמה.

לפי דעתי תשקיע את הסכום על משו שאתה חושב שהוא חוליה חלשה במערכת שלך.

עניין החיווט למשל?או שזה כבר בסדר אצלך?:/

• תוכן חדש...