Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, האם הגיר הידני בספייס עדיף בהרבה על הגיר האוטומט/טיפטרוניק?

יש הבדל משמעותי הוצאות של הדלק בין שני המינים?

טיפולים ותיקונים מחיר משמעותי אחד מול השני?

למשהו יש מושג בסוגוייה?, תודה!

פורסם

באיזו רמת גימור אתה מתמקד? ELX או SX? ובאיזה שנתון?

האם הכוונה לגיר הרובוטי, או הרציף?

בכל מקרה, אין שום בעיות עם הגירים הללו.

ידני כעיקרון יהיה זריז מעט יותר. מעבר לזה זה עניין של נוחות.

צריכת הדלק היא גם כן דיי זהה.

!AWDSOME

פורסם

אני לא הייתי ממליץ ללכת על הטיפטרוניק בגלל שאני מכיר מישהוא שקנה אוטו בדיוק כזה והגיר (טיפטרוניק כמובן) עשה המון בעיות עד שהיה צריך להחליפו!!

פורסם

טיפטרוניק הוא לא סוג של גיר, אלא מצב הפעלה.

גם בגיר הרובוטי, וגם בגיר הרציף יש מצב הפעלה טיפטרוניק.

מנגד למה שרשמת, אני מכיר מישהו מאוד טוב, שהייתה לו ELX רציפה 01 במשך שנתיים וחצי שלא עשתה בעיות בכלל. אני הוא המישהו המדובר.

מה שאני מנסה להגיד זה שתמיד יהיה יוצא מן הכלל. באופן כללי, אין בעיות נפוצות עם הגירים האלו.

!AWDSOME

פורסם

דווקא הגיר של הפונטו (הו הרובוטי והן הרציף) לא ידועים כבעייתים במיוחד, והדגמים האוטומטיים חסכוניים כמעט כמו הידניים.

אין הבדל מהותי בעלויות האחזקה הוטפת בין הרכבים.

אני מעריך (הערכה אישית ) שהדגם האוטומטי ישמור על ערכו טוב מדגם ידני מקביל.

בכל מקרה אני ממליץ על הגיר הרציף DYNAMIC 16V ELX יותר מגיר הרובוטי שהגיע בשנים האחרונות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...