Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוק לוח שעונים [פיג'ו 106 95' xs ]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ניסיתי לפרק את הלוח שעונים של האוטו ולא הצלחתי לפרק אותו, אני בטוח שהורדתי את כל הרגים אבל הדבר היחיד שלא הצלחתי זה לנתק את הכבל של בספידומטר, וכנראה שזה הוא מי שתופס את הכל, רציתי לדעת איך אני מנתק אותו בלי לעשות נזק, הסיבה של הפירוק היא בגלל שנשרפוו לי כמה נורות של הלוח ורציתי להחליף אותם,

תודה רבה ולילה טוב

peugeot 106 95' 1400

פורסם

אם מדובר בכבל ספידומטר כמו שנמצא בלוח של פיג'ו 205 . פלסטיק לבן עם שני שיניים , אז אתה יכול בעזרת מברג שטוח להרים את זה קצת ולשלוף את לוח השעונים החוצה , כמובן אחרי שפירקת את כל החשמל מהלוח .

עשיתי את זה שפירקתי את לוח השעונים ב205 שלי בשביל להתקין שעון חום.

שים לב שלא תשבור את הפלסטיק של הכבל ספידומטר , בעדינות.

מקווה שעזרתי לך.

DSC02487.JPG

DSC02492.JPG

HONDA CIVIC LS

פורסם

shooke8 אני לא יודע, כי אני לא מצליח להזיז את כל הלוח שעונים גם לאחר פירוק הברגים..

ואין לי שום גישה לשום מקום,.. להוציא כלפי חוץ גם לא נותן לי...

peugeot 106 95' 1400

• תוכן חדש...