Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

האם מישהו יודע בוודאות איך נראה ה TW1 של המורל פולס? האם מישהו יודע בוודאות אם היו גרסאות שונות ובאיזשהו שלב הוא עבר שינוי עיצובי?

אני מצרף תמונה של ה TW1 של המורל טמפו. האם גם ה TW1 של הפולס נראה אותו דבר? בעיקר, האם יש לו את המשולש מעל הכיפה והאם הרשת אמורה להתפרק?

אם למישהו כאן יש תמונה של טוויטר של פולס אשמח אם יעלה אותה לשרשור הזה.

תודה,

איתמר.

mrl 002.jpg

mrl 003.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הטוויטר של הפולס נראה אותו הדבר בדיוק מהצד החיצוני שלו - עד כמה שאני זוכר - המדבקה מאחורה היא פשוט של פולס.

הבעיה היא שכמו שאני זוכר את זה - הטוויטר עצמו, הTW1 - זה ממש לא אותו הTW1 של הסטים הישנים יותר של הפולס ושל המילניום כשמכרו אותם עם TW1.

משהו בממברנה שונה, משהו בסאונד שונה - חד יותר.

ברכב של אבא שלי, כשרכשנו עבורו את הפולס, התבוננתי בטוויטר הזה ומאוד לא אהבתי את מה שראיתי - השינוי הזה בממברנה ופשוט שדרגתי לMT12 במקום...

וכן - בפולס הישן - אני לא זוכר שהיה את המשולש הפלסטי הזה מעל הממברנה - אלא רשת ברזל שלא התפרקה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כנראה שאתה צודק. על אף ששני הטוויטרים בעלי אותו שם דגם, נראה שהטוויטר של הפולס שונה מהטמפו :?

אלוהים יודע למה הם קראו לדגם באותו השם...

למישהו כאן יש TW1 של פולס שנראה כמו ה TW1 של הטמפו בתמונות שצרפתי?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יכול להיות שאני אצליח למצוא תמונות של הפולס הישן אבל אני לא בטוח עד כמה ברורות הן יהיו אם בכלל... אני אבדוק בבית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי TW1 של הפולס, אם מישהו יוכל להגיד לי איך מפרקים את רשת הברזל מהטוויטר אני ישמח לצלם ולהעלות תמונות.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

אם הרשת לא מתפרקת בקלות כנראה שהיא מודבקת.

האם תחת הרשת יש "משולש" כמו שרואים בתמונות של הטמפו? אתה יכול לצלם תמונות של הטוויטר גם בלי פירוק הרשת?

איתמר.

פורסם

הרשת בTW1 שאני זוכר לטובה מודבקת אם לא סגורה היטב...

ולא - לא היה את המשולש סטייל סדרת MT על TW1 המקורי - זה היה קיים בטוויטר המקורי של המילניום ואז זה דילג דור...

והנה ההוכחה:

http://www.sound-d.co.il/image/users/85247/detail/big/988869.jpg

Pioneer TS-X150

פורסם

הרשת לא יוצאת, היא אכן מודבקת.

תמונות לא באיכות הכי טובה... ברגע שאני ימצא את המצלמה שלי [:lol:] אני יעלה תמונות יותר איכותיות.

08062009109.jpg

08062009112.jpg

08062009114.jpg

08062009115.jpg

פורסם

וגם כמו שרשמתי - אין את המשולש הפלסטי.

אם תחפשו תמונות של מילניום - ברוב התמונות תוכלו לראות שגם בטוויטר של מילניום אין את המשולש - זה בגלל שהם ייצרו לזמן מאוד קצר את הטוויטר המקורי של המילניום ואז הם עברו לTW1 ורק אז יצאו עם סדרת הפולס שבעצם שיפרה את ההספק המוצהר של המידבאס ב20W RMS... ועוד כמה דברים קטנים.

בכל מקרה - בתמונות הישנות של הסט מילניום אפשר אפילו לראות שהלוגו של מוראל הוא בגוונים של אפור - זה היה לפני שהם החליטו לצבוע את הלוגו שלהם באדום - הלוגו המקורי של מוראל בכלל היה מוזהב :-D

חתיכת היסטוריה...

הטוויטר הישן - טוב יותר באופן מובהק - יכולים לטעון שזה בדיוק אותו הטוויטר - ממש לא נכון.

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה אומר בעצם שהטוויטר של הפולס טוב יותר מהטוויטר של הטמפו? מוזר משהו...

פורסם

לא לא - הטוויטר של הפולס והטמפו כפי שהם היום הוא אותו הטוויטר.

הטוויטר של סדרת הפולס, לפני שהטמפו יצא ולפני שהם שינו את הTW1 למוצר הבאמת זול שהוא היום - היה הרבה יותר מוצלח - לדעתי לפחות.

קצת פחות מדוייק אבל הרבה יותר נעים לאוזן.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה ניר, עזרת לי מאוד :wink:

אדי, באופן מוזר נראה שהטוויטר בתמונה שצירפת הוא לא הטוויטר שניר הראה, כאילו היה עוד דור של TW1, כנראה הדור הראשון שעוד היה במילניום.

TW1 כמו בתמונה שצרפת.

TW1 כמו שניר צילם.

TW1 כמו שאני צילמתי.

איתמר.

פורסם

לא - זה אותו הטוויטר - לא היו לו שלוש דורות.

אני יודע את זה כי זה הטוויטר שיש לי ברכב של גיסי שבעצם היה הרכב הקודם של אבא שלי... :-D

הטויוטות עוברות אצלנו במשפחה... מדור לדור... :lol: וכנראה שגם המוראלים... :-P

מה שאתה רואה בתמונה איתמר ונראה לך שונה זה בסה"כ המתיקון של הטוויטר - הם מכרו אותו עם שני סוגי מיתקון

האחד הוא מאין עיגול כזה - שזה מה שאתה רואה בתמונות של "שובידובי" ויש עוד מתקון לפלאש-מאונט שזה מה שאתה רואה בתמונה - בדיוק כמו של MT יש שני מיתקונים שונים...

Pioneer TS-X150

פורסם

אני מכיר שני "דורות" (או שיש לומר "צורות") טוויטרים של הטמפו, לא של הפולס, אך היות ומדובר ב-TW1 זה יכול לשפוך קצת אור על הנושא.

לפני כמה שנים קנו לי במתנה סט של טמפו, זה היה בדיוק בתקופה שהטמפו רק יצא לשוק. האמת שה"קונים" ביקשו פולס, אך המוכר המליץ על ה"דגם החדש".

שמח וטוב לב אני פותח את האריזה ומגלה שצורת הטוויטר של הטמפו שברשותי, זהה לחלוטין לצורת הטוויטר של הפולס שהיו אצל אחי וזאת על-אף שבהוראות ההתקנה של הסט רואים שהטוויטר נראה אחרת.

יצרתי קשר + שליחת תמונות לנציגי מורל ואחד מהם חזר אלי בבוקר שלמחרת עם התשובה.

תשובתו היתה:

הטוויטר שבהוראות ההפעלה הוא הצורה החדשה שעדיין לא הגיעה למלאי. הוא הוסיף כי אין שום הבדל בין הטוויטרים ולכן הם בינתיים מוכרים את הטמפו עם הטוויטר ה"ישן" עד שהחדש יגיע.

לא אתפלא אם הטוויטר החדש של הפולס נראה בדיוק כמו זה של הטמפו.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...