Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דתכם על הקומפוננטים האלה? שווים את מחירם? טובים יותר מסט של מוראל טמפו?

http://www.woofersetc.com/p4894/EF61NEO-DRT25-PRO--CDT-Audio-65"-Slim-NEODYMIUM-Component-System-with-DRT25-Tweeters.htm

http://www.woofersetc.com/p4894/EF61NEO-DRT25-PRO--CDT-Audio-65"-Slim-NEODYMIUM-Component-System-with-DRT25-Tweeters.htm

מגיעים מחו"ל ללא מכס

פורסם

אם הסטים האלה יותר טובים ממוראל טמפו\פולס - תגיד לי אתה, אחרי שתשמע את שני הסטים מוגברים באותה תצורת התקנה, ע"י אותו המגבר כאשר הם מכוונים ככה שהם נותנים את המקסימום שלהם בלי עיוותים.

אני לא יכול לאמר לך איזה סט הוא טוב יותר, זה עניין של טעם אישי.

מה שאני כן יכול לאמר לך זה ששמעתי סט פשוט של CDT ואני מאוד התחברתי אליו.

אמנם היה חסר לי הרבה מיד והטוויטר היה חלש מידי.

אבל אופי הצליל היה דומה - לCDT היה הרבה יותר באס מאשר לפולס של מוראל.

אבל הפולס של מוראל היה קצת יותר טוב בתחום המיד והגבוה - וכל זה כאשר אני יודע שהקרוס הפסיבי של הפולס עושה לו עוול לא קטן...

לשני הסטים האלה - לא יודע אם הייתי משתמש בקרוס הפסיבי שלהם, מה שכן, הייתי שוקל לקחת את המיד של הCDT ולהלביש עליו את הTW1 של הפולס - נשמע לי כמו שילוב טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגביי ההשוואה למורל לא יודע כי טמפו לא שמעתי עד היום :-( את כל שאר הסדרות כן.

לגביי הCDT שמעתי את רוב הסטים שלהם אלו שהצעת הם עם מגנט הנאודימיום הם פחות דומיננטיים בבסים מאשר סדרות הHD וה ES אבל נשמעים מעולה במיוחד עם הגברה איכותית.דרך אגב עם איזה מגבר אתה משתמש?

אם אתה יכול להביא אותם במחיר הזה ואוליי פחות כי וופרסאנדסטרה לא הכי זולים בארהב אז ממליץ לך לנסות.

או אם יש לך אפשרות לשמוע לפניי עדיף כי רמקולים קונים לאחר שמיעה.

פורסם

הסט שאני שמעתי היה בדוגמנית אצל סאונדסטורם.

אפרופו - הסט הזול האחרון ששמעתי אצלו שהיה באמת - נחמד ביותר למחיר שלו.

היה סט של הליקס - לא חושב שזה היה מסדרת הדארק בלו אלא משהו אחד מעל - אני לא סגור על זה.

אבל מכל הסטים הזולים ששמעתי עד היום, הוא בהחלט היה אחד הטובים ביותר שנתקלתי בהם.

במפגש האחרון שמעתי סט רמקולים ברכב של רזי, אני לא יודע מה המחיר של הסט אבל הבנתי שמדובר דווקא במשהו לא יקר ו... אין לי מילים :shock: פשוט אין לי מילים עד כמה שסט שני חלקים יכול להיות נעים לאוזן, מפורט, מדוייק וכל דבר אחר וטוב שאפשר לאמר.

הסט עבד ללא סאבוופר ו90 אחוז מהטרקים - באמת שלא צריך אחד.

יצאתי עם ראש מתפוצץ אפרופו מהמפגש...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני יכול לתת חוות דעת למידים שלי M6 מסדרת ה HD והם לא פחות ממעולים אחרי שהיה את ההיבריד אוביישן, מאוד מאוד חזקים ויכולים לספוג יותר מהמוצהר (150) ועם באסים מאוד חזקים אף על פי שחתוכים רק ב 80, קצת אבל ממש קצת חסר לי מיד ואני מתכוון לנסות להתגבר על זה ע"י פרוססור של אלפיין.

בסה"כ CDT AUDIO חברה מעולה, מייצרים מגוון רחב מאוד של דרייוורים וזאת חברה מאוד נחשבת בארה"ב.

בדקת כמה הם עולים בארץ? לא תמיד ההפרש כזה גדול שמשתלם להביא מחו"ל ללא אחריות.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אני דווקא לא נפלתי מהביקורות על CDT. נראה שיש יצרניות רמקולים מוצלחות יותר.

לא מצאתי שום ביקורת גורפת על איזשהו דגם, גם לא מהליינים היקרים.

מאחר ופותח השרשור שואל על המורל טמפו, אז מנסיוני האישי אין עוד סט רמקולים במחיר הזה שמשתווה לביצועים שלהם. בסכומים נמוכים - התמורה הכי טובה לשקל שאפשר למצוא בארץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

CDT ידועים כרמקולים עם אחוזי עיוות מאד מאד נמוכים בתחום הבאס לכן לא בדיוק מצטיינים בתחום המיד .קשה לזווג עם טויטר ממוצע .מתאימים מצויין למערכת 3 חלקים אפילו לא צריך סאב כאשר מדובר בליינים הגבוהים

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

מה זה אחוזי עיוות מאוד נמוכים בתחום הבאס? מעולם לא שמעתי על זה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב נו התכוונתי לזה שהוא יודע "לרדת" נמוך מאד אפילו למצב שלא צריך לחתוך אותו מלמטה,ועדיין לקבל הספק גבוה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לפי מה שאני רואה (קורא) בביקורות על CDT ולפי המעט ששמעתי - תחום הבאס היא לא הבעיה שלהם.

Pioneer TS-X150

פורסם

מאוד מאוד אהבתי את סדרת הHD,נעים מפורט מדוייק ומאוזן מאוד,למעשה אני חושב שזה הסט היחידי שממש התחברתי אליו בתחום ה"רך ורגוע" סטייל המורל בסדרות הגבוהות,סט שנותן עומק והמון השראה למוזיקה (HD)

היו ימים :-)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=222097&highlight=cdt+audio

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...