Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. לפני כשבוע נדלקה לי נורת ההגה בפיאט פונטו 2003 עם 160 אלף ק"מ שלי.

הלכתי למוסך, שם אמרו לי שעליי להחליף את מוט ההגה בחדש (6000 ש"ח) או משופץ בחצי מהסכום.

דיפדפתי כאן קצת אחורה בפורום, ומצאתי תקלה מאוד דומה של בחור ב 2006.

תשובת המוסכניק באותו הקשר הייתה, שעליו לבדוק אם יש קורוזיה בחיבורי המצבר ו/או את הפיוזים, לפני שהוא הולך ומחליף מוטות באלפי שקלים.

כמובן שהרמתי מכסה מנוע, ושמחתי לגלות קורוזיה למכביר בחיבורי המצבר.

ניקיתי בעזרת מים חמים ומברשת, וזכיתי בהגה חדש ל.... 5 ימים מלאים!

כבר תיכננתי איך מחר אני כותב לכם מכתב תודה מרגש, אלא שהיום חזרה הנורה להידלק, וההגה הפך קשה מאד שוב..

האם עדיין ייתכן שמדובר בבעיה חשמלית פשוטה שסידורה יפתור לי את כל הבעיות בחיים?

האם יש מצב שמוט הגה תקין שעוד יכול לנווט קילומטרים רבים, יתנהג בצורה כזו, ואחת למספר ימים ישבית לי את ההגה החשמלי?

או שעליי להשלים עם המציאות הכואבת, ולהתחיל לחפש מוסך אמין באיזור הדרום...

אנא ענו לי כי איבדתי אמון במוסך שלי.

תודה, גילי

פורסם

מומלץ מאוד לגשת למוסך שמשון ביהוד לקבלת חוו"ד והצעת מחיר. תוכל לקרוא עליו המלצות רותחות בפורום מועדון פיאט.

זו העצה הכי הוגנת שניתן להשיא לך.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא מכיר את ההגאים של פיאט אבל קונקטור חלש או מפל מתח הקו החשמל להגה עלולים לגרום לבעיה אם כי גם מנוע ההגה עלול להיות הבעיה מה שאני ממליץ זה לבדוק מתחים על הקו לחזור עם תשובות ניהיה יותר חכמים.

הוספתי לך את שרטוטי החשמל של מערכת ההגה ברכב.

ללא שם.jpg

פורסם

בעיות בהגאים החשמליים בפונטו ספייס הם תופעה מוכרת. כמו גם העובדה שהתופעה אינה עקבית אלא מתרחשת לסרוגין.

אם המוסך קבע את האבחנה שלו על סמך שימוש בסורק תקלות יעודי, אזי אין לך סיבה לאבד בו אמון רק משום שמדובר בהוצאה גדולה.

אין לי מושג לגבי עלויות ואם המחיר סביר או לא, מה שאני כן יודע זה שבשנתונים הללו הרכיב שנוטה להתקלקל הוא המנוע החשמלי של ההגה.

פורסם

ברוב המקרים זהו המנוע החשמלי תקול. מחליפים אותו יחד עם כוש ההגה (המנוע כולל הגל המתחבר בין גלגל ההגה לבין המסרק ) , במאגר מחירו 1500 ש"ח לפני מע"מ. בסורק תקבל תקלה ובה כתוב מנוע חשמלי תקול.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ושוב הסיפור הזה חוזר על עצמו במספר הודעות בפורום הזה ואין מה לחדש. להבא נא לבצע חיפוש ולהשתמש במידה הקיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...