Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר לסקודה פביה 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברו כבר 4 שנים, והמצבר שוב פעם מראה סימנים של דעיכה.

שמתי לב שהמחירים של המצברים ממש זינקו מאז הפעם האחרונה שרכשתי.

האם יש סיכוי לנסות לתקן אותו?

אם לא, איזה חברה כדאי לקנות? האם זה באמת משנה איזו פירמה?

איזה אמפר למצבר מתאים לרכב שלי? אמרו לי ש-65. למרות שעל המצבר שלי כתוב 68 של חברת "שנאפ".

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

1. לא ניתן לתקן מצבר אבל ניתן לקנות מצבר ממוחזר/משופץ/משומש (לא מומלץ)

2. אין הבדל משמעותי בין מצבר בעל קיבולת של 65 אמפר שעה ל-68 אמפר שעה לכן לך על הזול מבניהם

לגבי המלצות על איזה מצבר מומלץ לרכוש בצע חיפוש בפורום ותמצא שפע של המלצות.

איזה כייף לי :)

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב

ברשותי רב מסוג סקודה סופרב והייתי מעוניין להחליף מצבר למצבר יבש ( בלי מים )

האם מישהו מכם יודע איזה מצבר כדאי לי לשים ? איזה אמפר? ואיפה הכי זול לרכוש אחד כזה?

תודה רבה

פורסם

99.9 אחוז מהמצברים הנמכרים בארץ הם מצברים ממשפחת המצברים הרטובים. מצבר ייבש עולה הון תועפות ואינני יודע מי משווק בארץ מצברים יבשים.

איזה כייף לי :)

פורסם

רוב המצברים האיכותיים "הרטובים" הם מצברים שלא דורשים טיפול מכיוון שהם לא אמורים לאבד מים.

ובכל מקרה לבדוק מים פעם בכמה חודשים זה לא כזה סיפור.

ישנם מספיק חומרים וספריים שימנעו לך את הקורוזיה.

אני ממליץ לך ללכת על הוולטה+ החדש. שנתיים אחריות.

פורסם

איגור -באחד השרשורים כתבת שהי אנרגי זה של וולטה והוא נחות יחסית ,לא?

אני קניתי וורטה כחול איכותי עם אחריות מלאה ויש הרבה פחות קורוזיה והיא כמעט נעלמה (יש לי טעינה שקופצת אז תמיד תיהיה קורוזיה)

אתמול רכשתי ורטה סדרה שחורה 95 אמפר עם 590 זרם התנעה מסוף 08' ב400 שקל עם 3 חודשי אחריות -העדפתי לקנות יד שנייה איכותי ולא זבל טורקי חדש.

בכל מקרה לוורטה יש מצברים אטומים שאין איך למלאות מים והוא גם לא שופך מים אם תהפוך אותו.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

כן, היי אנרג'י גם שייך למצברי וולקן שמייצרים את מצברי וולטה, פשוט לא הגבתי לבחור שכתב על ההיי אנרג'י כי ההודעה שלו היא מלפני יותר מחצי שנה :)

זה מצבר בהחלט נחות בהרבה מוולטה, אבל גם המחיר שלו הוא בהתאם( חצי מחיר מוולטה).

• תוכן חדש...