Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט לאון FR חדשה מהנילונים.

כרגע היא 7000 קילומטר.

אני באמת מאוהב באוטו ואני רוצה לשמור עליו ככל שאפשר, אשמח לעצות לגבי הדברים הבאים:

האם יש משו מיוחד שאני צריך להקפיד באוטו הזה בטיפולים?

כמה אוויר למלאות בגלגלים אם אני נוהג להשתמש ביכולות של האוטו? האם 32 PS מספיק?

איך אני מונע את הצטברות אבק הברקס, כאשר אחרי שטיפה יסודית של הגאנט תוך מספר דקות נסיעה הגלגלים הקדמיים שוב מטנפים את הגאנט.

מה אפשר לעשות לגבי זה?

עוד עצות יקראו בשמחה.

פורסם

תתחדש !

טיפולים לעשות מתי שצריך, על פי הוראות היצרן.

לחץ אוויר רשום לך ליד הדלת, אם אתה נוסע יחיד עד שלושה תשים את הלחץ הנמוך שברוב הרכבים הוא 32 PSI - אם הרכב עמוס יש שם לחץ לעומס גם כן.

במכוניות החדשות של היום, אין הרבה מה לעשות מבחינת שמנים וכו, לרוב לא צריך להחליף בכלל - אני ממליץ לך לקרוא את ספר הרכב יש שם הרבה עצות טובות לתחזוקה

מצטרף לשאלה לגבי הלכלוך ברקס השחור שמצטבר במהירות על הגלגלים הקידמיים.

פורסם
יש לי סיאט לאון FR חדשה מהנילונים.- תתחדש

כרגע היא 7000 קילומטר.

אני באמת מאוהב באוטו ואני רוצה לשמור עליו ככל שאפשר, אשמח לעצות לגבי הדברים הבאים:

האם יש משו מיוחד שאני צריך להקפיד באוטו הזה בטיפולים? - להקפיד לבצע טיפולים לפי הוראות הייצרן הרשומות בספר הרכב

כמה אוויר למלאות בגלגלים אם אני נוהג להשתמש ביכולות של האוטו? האם 32 PS מספיק? - לפי הלחץ הרשום בספר הרכב או על מכסה מיכל הדלק בצידו הפנימי או על הקורה ליד דלת הנהג

איך אני מונע את הצטברות אבק הברקס, כאשר אחרי שטיפה יסודית של הגאנט תוך מספר דקות נסיעה הגלגלים הקדמיים שוב מטנפים את הגאנט.

מה אפשר לעשות לגבי זה? - לחיות עם זה

עוד עצות יקראו בשמחה.

קרא את המאמרים בקישור המצורף (לאחר שתקרא אתה מוזמן לחזור לשאול שאלות)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=206183

איזה כייף לי :)

פורסם
לא עונה לי על הבעייה בנוגע לאבק ברקס.

כנראה הרפידות "רכות" מדי, אולי חברה אחרת של רפידות תתנהג אחרת. לפי מה שאני מבין הדיסקיות עדיין מקוריות, חכה לאחר שתחליף אותם ואז תראה אולי יהיה הבדל לטובה (או לרעה).

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

כדי "להתאהב" כל פעם ברכב מחדש, דאג על נקיון חיצוני (שטיפה פעם בשבוע-שבועיים - בהתחשב במצב המים בישראל) ווקס איכותי כל שלושה חודשים.

כמובן להקפיד על הנקיון הפנימי של הרכב.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם
הכי חשוב לא להתאהב יותר מדי באוטו, אחרת שום נחמה שבעולם לא תעזור לשברון הלב בסריטה הראשונה שתראה.

עיצה מאוד שימושית, לצער כולנו. לי כבר "חידשו" את האימפרזה בחניה לפני כמה ימים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

+1 :S

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

תתחדש!!

כמו שאמרו לך פה לגבי הליכלוך אין מה לעשות עם זה.

משהו חשוב שלא ראיתי שאמרו לך פה, כדי לשמור על המנוע עליך לעשות את הכללים הפשוטים של שמירת מנוע עם טורבו.

וזה מתחיל מ:

1. בהתנעה ראשונה כשהאוטו עדיין קר, תמתין עד שהצ'וק יפסיק (הטורים ירדו).

2. אחרי נסיעה ממושכת/מאולץ תמתין כדקה כדי לתת למנוע ולטורבו לנוח.

3. תדאג להשתמש בחומרים איכותיים לטיפולים במנוע (שמן, פלאגים, דלק, וכו.. )

והכי חשוב, תהנה!

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

החלפת שמן + פילטר שמן כל 10K יעשו לרכב רק טוב.

לחץ אוויר 34-35 PS.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...