Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mercedes 380 ES

עופר_שחורי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יזדקק לטיפול משמעותי בחמש שנים הקרובות.

לא יודע מה מחירי חלקים לW126 ומה הזמינות שלהם בארץ. אבל אני חושש שגם טיפול לא משמעותי יכול לדרוש חלקים יקרים.

אני חושב שכדאי לך לברר עלות חלפים בסיסיים, כגון צנרת קירור, צלחות בלמים, רפידות, צמיגים וכד'.

אולי יש טעם לבדוק גם אקזמפלרים נוספים של רכב הזה, מאט יותר צעירים? בזמנו ראיתי למכירה 560SEL. יש גם דגם עם מנוע צנוע יותר - 6 צילינדר טורי: 280, 300

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני מעוניין בו כרכב שימושי. אני לא נוסע כמעט בעיר, רוב הנסיעות בחוץ. טוב, אבל לא מספיק לרכב (כמעט) אספנות.

בעל הרכב נתן את מילתו שהרכב במצב מיכני מעולה ולא יזדקק לטיפול משמעותי בחמש שנים הקרובות.

הוא גם הבטיח סיוע צמוד ככל שאזדקק - אפילו העברת טסט. הוא חותם על זה? תהיה רציני, קרא את הסיפורים בפורום...

אני חייב להוסיף שהתחושה בנהיגה מצויינת. המנוע שקט להפליא. אין אפילו רחש קל שבקלים שמעיד על איזשהי בעיה.

תראה, עושה רושם שכבר החלטת מה אתה רוצה. לך על זה.

אבל זכור שאתה נכנס להרפתקה עם רכב ישן ורצוי שתשמור מספיק כסף בצד לתיקונים שיבואו. בנוסף, לדעתי האישית, אל תהסס לחתוך אם אתה מתחיל להתקל בבעיות (תקלות מזגן לדוגמה או 2 ימי עבודה במוסך מורשה אשר יגיעו לערכו של הרכב) עדיף למכור את הרכב לפרוקייה מאשר לשפוך כסף ללא סוף.

פורסם

מצד אחד, הרכב הזה יתן לך משהו שהמון רכבים מודרנים לא יתנו לך.

מצד שני, לא הייתי ממליץ לך לקנות אותו אם אין לך 15000 בצד בשביל תיקונים, ושלא תעז אפילו לא לעשות ביטוח גרר.

תדע שאתה קונה רכב שיעשה לך בעיות, אבל אם אתה מוכן לספוג את זה, קנה אותו בכיף.

(לי יש ניסיון עם 280S שנת 76 ועם 280SE שנת 85, ששניהם היו רכבים יומיומיים במשפחה במשך 12 שנה, ואחד מהם היה הרכב הראשון שלי.)

• תוכן חדש...