Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב נוח ,עד 30k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים,

אני מחפש רכב שני לנסיעה של שעתיים כל יום לעבודה וחזרה, יש לי לאנטיס אבל אני לא מסוגל לנהוג בה (כאבי גב - מושבים לא נוחים) חשוב לי מאוד שיהיה נוח עם צריכת דלק סבירה, נסעתי בעבר על c4 והיה מאוד מפנק, האם יש משהו שמתקרב לרמת פינוק כזו בתקציב שלי?

האם פולסווגן בורה דיזל הוא רכב מומלץ מבחינת עלות אחזקה,נוחות?

תודה

פורסם

אם אתה מחפש רכב דיזל נח ובעל גיר אוטומטי בלבד - תתמקד בסיטרואן קסרה 2002-2003:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=30&SubModelID=275&FromYear=&UntilYear=&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=2&fromHand=&Hand=

רכבים אחרים מאותו הסוג (בורה, אסטרה) לא ישפרו את מצב נוחות המושבים.

אם גיר רגיל בא בחשבון, אפשר לבדוק גם לכיוון של רנו מגאן דיזל ידנית- מושב נהדר.

אם אין לך צורך ברכב משפחתי, סיטרואן C3 טורבו דיזל ידנית תהיה הכי חיסכונית בצריכת סולר.

קשה מאוד למצוא רכב דיזל שמור בתקציב שלך, לרוב אלה יהיו מכוניות עם המון קילומטרים על מד אוץ.

תתעזר בסבלנות בחיפושים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תומר,

לא ענית על השאלות - האם זהחייב להיות רכב משפחתי ?

האם זה חייב להיות רכב אוטומטי?

בקשר לדיזל:

חישבת אולי כמה אתה משלם בחודש על הדלק?

רכב דיזל חיסכוני יקטין לך הוצאות דלק ב 30%-40% (יחסית למזדה לנטיס שלך ).

כפי שכבר אמרתי, קשה למצוא מכונית דיזל שמורה.

אבל אם כבר מצאת, לדעתי, כדאיות של דיזל בכמות הנסיעות שלך גדולה.

חשוב גם שתמצוא תחנת דלק עם הנחה יפה לסולר (אפשר למצוא סולר יותר זול מבנזין, מניסיון).

ועד שתחליט, אולי תשקיע כמה מאות שקלים במושב אורטופדי לרכב (יותר זול מטיפולי גב):

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=%u05DE%u05D5%u05E9%u05D1%20%u05D0%u05D5%u05E8%u05D8%u05D5%u05E4%u05D3%u05D9

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף בחום על רכישת דיזל ומגאן דיזל בפרט, מושבים נוחים ביותר!

אם אתה רוצה נוחות רמה מעל יש לך גם את פיג'ו 406, אני לא חשוב שתמצא דגם דיזל שלה שלא היה מונית אך אם צריכת הדלק שלה לא תפריע לך בסעיף של הנוחות היא תצטיין!

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

בנוסף לכך ממליץ לך להסתכל פה:http://www.asfir.co.il/chairsProd.asp?Cat_ID=1

פורסם

אם אתם זוג+2 ככול הנראה סופר מיני יורדות כי אתם תצתרכו את המקום בתא המטען.דבר שמשאיר לנו את מגאן קסרה ו406 מבין שלושתם ללא ספק פיג'ו 406 תהיה הנוחה ביותר אם כי גם רנו מגאן זה רכב נוח אך פשוט 406 קבוצה מעליו(משפחתית גדולה באירופה או "מנהלים" בארץ).

תבדוק את נושא ה406 תראה אם היא מתאימה לך ותמצא אחת שמורה.

• תוכן חדש...