Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך לקבל בקרוב יונדאי אקסנט 2003 בצבע כסוף אוט' שמורה יחסית דגם אסטים שהוא היותר יפה לדעתי( אני שמרתי עליה מהידע הקטן שלי כמו בדיקת שמנים ומים )

בבדיקה קצרה במחירון של יד 2 המחירון עומד על 36K והספקתי לנהוג עליו כמה פעמים ולא הכי אהבתי , הנסיעה חלקה ונוחה , אבל כנהג שאוהב ללטף את הגז אני מצפה ליותר .

אז חשבתי כשאני אקבל את הרכב למכור אותו , ובמקומו אני ארד בשנת הרכב ויחפש משהו יותר איכותי וחזק .

בינתיים חשבתי רק על פולקווסגן גולף שנת 2000-2001 ידנית עם מנוע 2.0 אבל מהר מאוד ירדתי מהרעיון

בלי להעמיס יותר מידי אתם בטח שכבר יודעים על האופציות הקיימות ניגש ישר לעניין

מה שחשוב שתדעו זה שאני מחפש ברכב דבר ראשון אמינות , דבר שני אחזקה , שהביטוח לא יהיה יקר מידי יחסית ושטיפולים יהיו סבירים .

מצאתי גם SIGNO ידני 3 דל' 1.6 (סיאט איביזה) 01-02 לדעתי רכב מעולה .

דעות הצעות וכו' התקבלו בברכה .

נ.ב

עברתי קצת בפורום וראיתי לא מעט נושאים דומים אבל לא זהים יש להדגיש , הדרישות משתנות והתקציב טיפה משנתנה .

אז כדי להבעיר את העיניין אני מחפש רכב משנת 99 ומעלה , אמין וזול לאחזקה ( מבחינת טיפולים וביטוח ), מנוע חזק שלא יעלה על 2.0 סמ"ק בגלל הדלק שהוא יצרוך , זריז ולא גדול מידי , עדיפות לסאן רוף ו3 דלתות ( :

פורסם

הדרישות שלך די מפוזרות והתקציב מצומצם.

יש לי מין הרגשה שזה הרכב הראשון שלך ואתה מנסה למכור את הביצים לפני שהתרנגולות הטילה אותם. קח את האקסנט, תנהג בה קצת, תתרשם, תראה מה אתה אוהב ומה לא אז תדע לכוון את עצמך טוב יותר לרכב הבא. האקסנט רחוקה מלהיות פאר היציאה המוטורית, אבל כנקודת התחלה היא לא רעה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אכן רכב ראשון כמו שציינתי

כנראה אני אקח את דבריך ויעשה טיפה חושבים , שום דבר לא דחוף

בכל מקרה כבר חשבתי ואני מתכנן על הסיאט איביזה אבל אני אעשה הכל באיזי ולא ישר ימכור

תודה ושבת שלום

• תוכן חדש...