Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ארסנאל 12 הוא סאב לא נציל של 87DB

תחת 300RMS הוא לא יעבוד כמו שצריך

סאבים לא נצילים שלא מוגברים כראוי נוטים לאבד מהדינמיות שלהם

ליטנינג אודיו :nono:

עבד,עובד ויעבוד מעולה גם על 300 זה כמו שתגיד על כל סאב 500RMS שעדיף לספק לו 500 כדי למצות אותו.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

זה לא שעדיף לספק לו 500 פשוט עדיף שהמגבר ישלוט עליו יותר טוב כמו שתיקח למשל סט קומפוננט ותחבר אותו ישירות ל-HU לעבוד הוא יעבוד אבל איך ישמעו זה משהו אחר

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

האם האססין יעבוד לי נכון ומדיויק ,אם המגבר שלי נותן 300 wrms ב-4 אום בגישור ?

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

תודה על העזרה :-)

עכשיו נראה מתי יגיעו האססין "12 .

כבר שבועיים אני מבלבל לאליקו ורוני ,את הראש :-D

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

• תוכן חדש...