Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי ( מרצדס C240 1998 ), שנקנה לפני חצי שנה, המזגן הפסיק לעבוד לפני שבוע אף על פי שבזמן הקניה המזגן נוסה ועבד. בבדיקה במוסך התגלה כי אין כלל גז במערכת. בתעוד הטיפולים של הרכב ראיתי כי ב 3/08 הוחלף מיבש מזגן ומולא גז ולאחר מכן, ב 6/08 הוחלף מדחס ל"מדחס מיזוג משומש". בבדיקה במוסך ניסו למצוא את מקור הדליפה באמצעות פנס סגול ומשקפים מיוחדות אך לא נמצא מקור הדליפה. המוסכניק טוען כי הדליפה נובעת מהראדיטור הפנימי אשר בתוך הרכב וכדי לאתרה ולתקנה יש לפרק את כל מכלול לוח שעונים, דבר אשר כרוך בעלות גבוה. 1. אם אני מבין נכון, אז איתור מקור הדליפה באמצעות פנס UV ומשקפים מיוחדות הוא אפשרי רק כאשר ישנו גז במערכת ואז בזמן שהוא בורח החוצה ניתן לאתר את מקום הדליפה. האם אני צודק? אם כן, משמעו שהבדיקה לא היתה נכונה. 2. האם יש סיבה שקודם הוחלף מיבש מזגן ורק לאחר מכן הוחלף המדחס? 3. אשמח לקבל המלצה למוסך לבדיקה ותיקון מזגנים באזור המרכז.

פורסם
ברכב שלי ( מרצדס C240 1998 ), שנקנה לפני חצי שנה, המזגן הפסיק לעבוד לפני שבוע אף על פי שבזמן הקניה המזגן נוסה ועבד. בבדיקה במוסך התגלה כי אין כלל גז במערכת. בתעוד הטיפולים של הרכב ראיתי כי ב 3/08 הוחלף מיבש מזגן ומולא גז ולאחר מכן, ב 6/08 הוחלף מדחס ל"מדחס מיזוג משומש". בבדיקה במוסך ניסו למצוא את מקור הדליפה באמצעות פנס סגול ומשקפים מיוחדות אך לא נמצא מקור הדליפה.אם בפעם האחרונה שמולא גז הכניסו גם חומר זרחני ,אז הבדיקה שעשו עם הפנס והמשקפיים במקומה, אם לא אז ברור שלא יראו כלום המוסכניק טוען כי הדליפה נובעת מהראדיטור הפנימי אשר בתוך הרכב וכדי לאתרה ולתקנה יש לפרק את כל מכלול לוח שעונים, דבר אשר כרוך בעלות גבוה. 1. אם אני מבין נכון, אז איתור מקור הדליפה באמצעות פנס UV ומשקפים מיוחדות הוא אפשרי רק כאשר ישנו גז במערכת ואז בזמן שהוא בורח החוצה ניתן לאתר את מקום הדליפה. האם אני צודק?הגז עם החומר נשאר על הצנרת ואז מבחינים בו אם כן, משמעו שהבדיקה לא היתה נכונה. 2. האם יש סיבה שקודם הוחלף מיבש מזגן ורק לאחר מכן הוחלף המדחס?אם פותחים מערכת מיזוג אז בד"כ מחליפים גם מייבש, בלי קשר החלפת מדחס מחייבת החלפת מייבש 3. אשמח לקבל המלצה למוסך לבדיקה ותיקון מזגנים באזור המרכז.

בגדול יש לך דליפת גז ,צריך פשוט לאתר אותה במאה אחוז ולא להסתמך על שלילת אופצויות אלא ממש לאתר מאיפה זה בורח, זה יכול להיות מחיבור שנדפק או מאטם שהתייבש, בקיצור לא כדאי סתם לפתוח את המערכת מיזוג בלי שיודעים בוודאות את מקור הבעיה.

בתור התחלה: תמשש את הצנרת ותבדוק אם היא שמנונית, אם כן, אז יש לך דליפה מאיזור מסויים שמיתחת למכסה מנוע, אם הכל יבש אז כנראה באמת זה ביחידה הפנימית

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תודה, אשמח אם מישהו יוכל להעלות תמונה/דיאגרמה של צנרת המזגן במרצדס C240 1998.

(אני מתנצל מראש אבל אני לא יודע אפילו היכן הוא ממוקם בתא המנוע...)

• תוכן חדש...