Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. מבקש את עזרתכם בחיבור סאב פיוניר 1200 WATT שני סלילים.

יש לי מגבר 4 ערוצים שאני מתכוון להשתמש בו למטרה זו. במקום לחבר סאב ורמקולים על המגבר, אני רוצה לנצל את כולו לסאב.

אז איך הכי טוב לחבר את זה ?

1- כל סליל לחוד לגשר בין שני ערוצים ? זאת אומרת +- של הסליל האשון מחוברים לערוץ 1,2. +- של הסליל השני מחוברים לערוץ 3,4.

2- לחבר שני סלילים בגישור לשני ערוצים ולהשאיר שניים ריקים? זאת אומרת זוג +- מחוברים ביחד. וה +- שנשארו יחוברו לערוצים 1,2

3- לחבר שני סלילים בגישור ל-4 ערוצים [אם יש דבר כזה].

תודה לעונים :)

סמיר.

שונא גזענים !.

פורסם
אתה מבצע שני גישורים במגבר ומחבר כול גישור לסליל של הסאב

וזה בהנחה שהסלילים של הסאב הם של 4 אום.

בוא נראה אם הבנתי נכון.

+ ערוץ 1 מחבר אותו ל + ערוץ 2 ומשם מחבר ל + של הסליל הראשון.

- ערוץ 1 מחבר אותו ל - ערוץ 2 ומשם מחבר ל - של הסליל הראשון.

אותו דבר לגבי ערוצים 3,4 וסליל שני.

לגבי ההתנגדות, אני אפרק את הסאב ואבדוק.

לזה התכוונת ?

ועוד שאלה קטנה. כרגע שני הסלילים מחוברים רק לשני ערוצים. + ערוץ 1, - ערוץ שני . 3,4 ריקים.

מה בדיוק זה נותן לי מבחינת נתוני התנגדות והספק של המגבר יחסית למצב שמתואר למעלה ?

שונא גזענים !.

• תוכן חדש...