Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי טלויזיה יד 2 מחבר. טושיבה 34". אצלו בבית הטלויזיה עבדה מצויין.

לטלויזיה 3 כניסות SCART בגב וכניסת AV - RCA בחזית.

הממיר של הוט מגיע גם עם חיבור SCART. בהתחלה היה לי כבל SCART -RCA. הכבל הגיע עם הממיר וכשחיברתי לטלויזיה אז הצבעים היו על הפנים והאיכות תמונה מאוד נמוכה.

לקחתי כבל SCART מהחנות. ב 2 מהכניסות בגב הטלויזיה לא רואים טוב. בכניסה השלישית רואים מצויין רק שהתמונה ב"אופסייד". הכוונה שמצד שמאל חסר איזה ס"מ. לדוגמה, בחלק מהערוצים שיש כיתוב בחלק העליון מצד שמאל אז הקצה של הכיתוב נמצא מחוץ למסך. יש לי גם הרגשה שאני רואה "מעבר" למה שצריך להיות מצד ימין של המסך.

האם יש דרך לכוון את זה? אולי דרך הממיר? או שהכבל דפוק? אין לי בעייה לחיות עם ה"תקלה"... אחרי מעבר מ 21" ל 34" (וממונו לסטריאו עם רמקולים מצויינים) אבל זה קצת מפריע לי בעין.

אסף.

פורסם

אם אתה מחבר ע"י כבל SCART ל SCART בדוק בהגדרות הוידאו של הממיר שהוא מוציא אות RGB, אם אתה משתמש ב SCART ו RCA בדוק שהאות הוא COMPOSITE (לא זוכר אם זה השם המדוייק בהגדרות, בכל מקרה שזה לא יהיה S-VIDEO או RGB). לפי מה שאתה מתאר נראה לי ששתי הכניסות שבהן אתה לא רואה טוב דפוקות - אחרת אין סיבה שבהן לא יראו טוב ובשלישית כן יראו טוב (אחרי מה שאייל אמר כנראה שיראו בסדר בשלישית).

לידע כללי, כבל SCART (או 21 פינים) הוא כבל שיכול להעביר כמה שיטות שידור שונות, בינהן אות פשוט (COMPOSITE) שמועבר גם ע"י כבלי RCA ועד אות RGB שנחשב לאיכותי ביותר אבל אי אפשר להעביר אותו בעזרת מתאם SCART ו RCA.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...