Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו הוא 205 שנת 88 ידני 1400 מנוע שוכב.

עקרונית הבעיה קוראת לי מהילוך שלישי ומעלה.

אני נוסע רגיל וברגע שאני מוסיף גז בפתאומיות האוטו מגמגם פעם פעמיים וממשיך לסוע חלק.

הגמגומם מורגש כאילו המנוע נחנק לרגע מעודף דלק או משהו בסגנון הזה.

אני חייב להוסיף שברגע שאני מעביר הילוכים אחרי משיכת הילוך לא מורגש שום גמגום.

חלקים שהוחלפו לא מזמן על מנת לשלול:

משאבת דלק ופילטר דלק.

חייב גם לציין שצריכת הדלק לא עלתה אין פליטת עשן מכול סוג שהוא(לא לבן ולא שחור)המנוע לא אוכל לא שמן ולא מים(בכלל בחודשיים האחרונים הוספתי רק בערך שתי כוסות מיים)

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה לכול העוזרים

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

שמר ידידי נראה לי אני כבר יכול לקרוא לך ככה.

מה זה משאבת תאוצה?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

כל עוד זה לא יזיזים, תרגיש חופשי.

משאבת תאוצה היא החלק בקרב' אשר מזריק יותר דלק בזמן שאתה מאיץ. יותר דלק + יותר אוויר (אתה פותח מצערת בזמן שאתה נותן בראש לדוושה) = יותר כח.

אם החלק הנ"ל לא מתפקד, אין מספיק דלק והרכב עשוי "להשתעל".

צביקה, איפה אתה? כבר סיכמנו שאתה ישן עם נעליים, לא?

פורסם

שלום רב !

משאבת תאוצה, כשמה כן היא, נלחצת כאשר אתה לוחץ על דוושת התאוצה, וגורמת להשפרצת דלק לסעפת היניקה, ליקוי בדרך פעולתה גורם לחנק, בעיקר בעומס, או בלחיצה מהירה על דוושת התאוצה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

איך ניתן לבדוק את תקיונתה ברכבב 205 מודל 97 הזרקה , אם בכלל היא נמצאת שם ומה המיקום שלה ?

HONDA CIVIC LS

פורסם

ניצן שלום רב !

אני חייב לציין שמעולם לא נתקלתי בתופעה,בגלל מודול תקול.

הריני להפנות את תשומת לבך לכך שהרכב הוא בעל קרבורטור, והתופעה נפוצה מאד ברכבי קרבורטור, בעלי משאבות תאוצה , ובעלי נחירי דלק , ומעברים סתומים בגלל, גרגרי לכלוך, שמקורם בדלק מזוהם, צנרת דלק יבשה שמתפוררת וחודרת לקרבורטור, שימוש בתוספי דלק המיבשים חלקי גומי, ושימוס בספריי קרבורטור.

כמובן שיתכנו דברים נוספים כמו חוטי הצתה, מצתים , מכסה מפלג , סליל הצתה רוטור ופיק אפ,אך כידוע לך לא ניתן לאבחן במדוייק לעולם דרך מסך המחשב, ויש ללכת מהקל לכבד, הבחור התחיל תחילה מהכבד אל הקל, החליף משאבת דלק, ומסנן דלק, רכיבים, שהכי קל לזהות, באם הם תקולים, לפי מבחן פשוט של לחץ הדלק והספיקה שלהם, והבעייה נשארה.

לאחר עיון בהיסטוריית הרכב, מתברר שהוחלפה משאבת דלק אצל אורן , חבר הפורום, ולא הורגש שינוי, לאחר בדיקה נוספת של צנרת הדלק, מתברר שבעבר הרחוק, הורכב מסנן דלק נוסף, ליד טנק הדלק, והוא סתום לגמרי, לא מהנמנע שהוא נסתם שוב, ויש להחליפו שוב, קרא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=245740

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה שלום רב!

הפילטר נמצא ישירות אחרי המיכל דלק.

לפי דעתי הוא לא סתום והרגשת הגמגום היא לא הרגשה של חוסר דלק כפי שהיה לי בעבר אל ההפך של עובר דלק וכאילו המנוע לא מספיק לשרוף אותו.

שכחתי לציין שגם הפלאגים הוחלפו לא מזמן לפני כשלוש חודשים.

פורסם

ואתה מעוניין, שנפתור את בעייתך, שהיא פשוטה לכאורה, דרך מסך המחשב, ולא במוסך?!

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה שלום.

הבחור רושם שלאחרונה החליף פילטר דלק , יתכן ויש סתימת דלק קטנה איפה שהוא וזה גם הגיוני .

מה שאני לא מבין זה למה בהילוכים ראשון ושני אין בעית סחיבה ורק בשלישי מקרטע ,במידה והיתה סתימה דלק הילוך ראשון ושני הם הילוכי כוח שסוחבים די הרבה דלק אז הקרטועים היו מתחילים שם .

בעבר ניתקלתי בבעיה וגם אחרי ניקוי קרבורטור והחלפת קיט אטמים וכו' הבעיה המשיכה גם ב 205 שנת 93 , לאחר היתיעצות טלפונית עם ינקו קרבורטורים החלפתי מודול וניפטרה הבעיה .

ממליץ לבחור ליבדוק פלגים למרות החלפתם לפני שלושה חודשים , כבלים , מודול , ובקיצור כל מה שקשור למערכת הצתה .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

תודה על היעוץ!

רק לשם הבהרה הבעיה היא לא רק בשלישי אלה מהשלישי ומעלה

פורסם
שלום רב !

משאבת תאוצה, כשמה כן היא, נלחצת כאשר אתה לוחץ על דוושת התאוצה, וגורמת להשפרצת דלק לסעפת היניקה, ליקוי בדרך פעולתה גורם לחנק, בעיקר בעומס, או בלחיצה מהירה על דוושת התאוצה.

בברכה

צביקה

קרא את הקטע שהדגשתי.

באופן יחסי, האצה בראשון-שני לא מהווה עומס גדול על המנוע. אם אכן זו הבעייה, אז אחרי התיקון תרגיש שגם בהילוכים הללו ההאצה טובה יותר.

לדעתי סיכוי קלוש בלבד שזה מודול - זה היה משפיע בכל הילוך.

פורסם

עוד משהו ששמתי לב אליו היום בטורים גבוהים כשאי נותן "מכת גז" זה לא קורה.

כאילו אני אני כבר על 80 ברביעי ובפתאומיות אני "מדביק דוושה" לא מורגש הגמגום(זה ככה גם בשלישי וחמישי).

ועדיין לא הבנתי מה יכולה להיות הבעיה?

מה לבדוק?

• תוכן חדש...