Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MB QUART PVI216

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לענות על זה.ברשותי MB מסדרת ה Q.לפי החברה זאת הרמה הגבוהה ביותר.אבל-החברה ירדה באיכות מוצריה כי היא נקנתה על ידי חברה אחרת.יש שטוענים שהיום כל הרמקולים של החברה מיוצרים בסין ולא בגרמניה ששם הם יוצרו בעבודת יד(אני סקפטי לגבי עבודת היד).ספציפית למחיר שציינת,אפשר להשיג בחול בין 700-800 שח.אם יש אחריות על הסט ושמעת אותו-חושבתני שזה מחיר סביר.רק כדי לסבר את האוזן,סט כמו שלי חדש באריזה,מחירו 3500 שח...:shock:(בארץ כמובן...)והוא בהחלט עבודה גרמנית.

מקווה שעזרתי.

פורסם

המחיר שציינתי הוא לאחר שיכלול של 80 דולר משלוח.

בפועל המחיר הוא 180 דולר.(כמו שציינת)

האם נמכר בארץ סדרה PVI? לא מצאתי בחנויות.

פורסם

את הדגם ראיתי בחנות שרוב רובה מוצרי MB.החנות נמתאת בקריות ליד חיפה.הייתי שם לפני כשנה והם רצו על הדגם הזה בסביבות ה2500 שח אם אינני טועה.לדעתי הצנועה,אם אתה נעול על החברה הזאת,שווה למתוח את התקציב ונסות להביא את ה Q.שלי השגתי ב220 דולר...

פורסם
את הדגם ראיתי בחנות שרוב רובה מוצרי MB.החנות נמתאת בקריות ליד חיפה.הייתי שם לפני כשנה והם רצו על הדגם הזה בסביבות ה2500 שח אם אינני טועה.לדעתי הצנועה,אם אתה נעול על החברה הזאת,שווה למתוח את התקציב ונסות להביא את ה Q.שלי השגתי ב220 דולר...

דיברת על החנות הזאת? http://www.fulldesign.co.il/index.asp

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

תגיד ידידי,אתה קורא מחשבות?:roll::lol:

נכון.זאת החנות.יש לה ,יחסית לחנויות בסביבה,מוצרים טובים מאד.

ויש שם חברה צעירים ונחמדים שמבינים ענין.(שוב,הייתי שם לפני שנה).

אם תרצה לשמוע את הסט שלי-קיבלת הזמנה.

פורסם

+1 על החנות

אחלה שירות,חברי נחמדים,מוכנים להסביר,לתת המלצות,ולא סתם לדחוף לך דברים מיותרים!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

החנות באמת על רמה יש הכול ואים תרצה הסבר הוא ישב יתך כמה שצריך

ולא יעסה פרצופים כמו בכמה חנויות שהאיתי בקריות.

• תוכן חדש...