Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A3 או 118?!

lioravr1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצעה נוספת - מה לגבי שירוקו? באמת ייחודית ואיכותית

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יודע שזה אולי נשמע מצחיק, אבל אני בתור רכב מתנה לאמא הייתי שוקל לקחת את הפיאט 500 המאובזרת ביותר ( גג שמש והכל).

היא גם אופנתית ,וגם בעלת נוכחות. מה גם שיהיה לכם לא מעט עודף לקנות פרחים.

פורסם
פעם אחרונה שבדקתי ל-118 יש מנוע 1.8 ול-120 יש 2.0, הלא כך?

בכל אופן הייתי ממליץ לכם להזמין נסיעת מבחן על שני הרכבים ולהרגיש בעצמכם מה יותר טוב.

מדובר בשני רכבים שונים דיי שונים. היגוי שונה, הנעה שונה, כיול שונה... אתם תרגישו בהבדל.

בתור אחד שנהג על 120 (2005) ועכשיו על S3, אני יכול להגיד (ונתעלם מהבדלי הכוח) שיש הבדלים דיי ברורים בין המכוניות גם בדברים הקטנים.

ב120 (2005) היה היגוי יוצא מן הכלל, כיול קשה מידי לטעם רבים ועיצוב פנים לוקה בחסר לטעמי.

אומנם אני לא מכיר את ה118 החדשה, אבל אני בטוח שנסיעת מבחן תעזור לכם להחליט.

אני הייתי הולך על A3.

לשתיהן מנוע 2 ליטר.

פורסם
אני יודע שזה אולי נשמע מצחיק, אבל אני בתור רכב מתנה לאמא הייתי שוקל לקחת את הפיאט 500 המאובזרת ביותר ( גג שמש והכל).

היא גם אופנתית ,וגם בעלת נוכחות. מה גם שיהיה לכם לא מעט עודף לקנות פרחים.

מצטרף להמלצה. יהיה לה הרבה יותר נח לחיות איתה בעיר מאשר עם האחרות. אם היא לא צריכה פרקטיות (אם אתם שוקלים את הסדרה 1 אז כנראה שלא) זו יכולה להיות בחירה טובה.

emotion of motion

Guest ספורטמוטורי
פורסם

לאן הגענו!!!!!!!!

איך אפשר להשוות פיאט לאודי או במוו :?

פורסם
לאן הגענו!!!!!!!!

איך אפשר להשוות פיאט לאודי או במוו :?

בתור רכב קטן לאמא ניתן לשקול גם את הפיאט 500. נכון, לא באותה הקטגוריה כמו הסדרה 1 והA3 אך עדיין רכב מיוחד שיכול להתאים לצרכים של אישה.

אני בכל מקרה הייתי הולך על הגולף TSI. מנוע חזק ומתקדם יותר מהBMW וההאודי, מבחינת אבזור פנים לא תתאכזבו והסמל גם לא ממש מבייש את הרכב.

פורסם

ודאי שאפשר להשוות. תבדוק את המחיר של מיני אצל היבואן של ב.מ.וו ותראה שגם הוא עצמו חושב שבהחלט אפשר להשוות. והשוואה בין המיני ל 500 בהחלט באה בחשבון. מ.ש.ל.

פורסם
היתרון היחיד (וחיפשתי הרבה) של ה- 118 (גם של ה- 120) הוא סמל הפרופלור. כל השאר נאמר מעלי.

שכחת הנעה אחורית ב-BMW :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

Nakamichi, בתור אחד שכן עשה נסיעת מבחן על הגולף TSI אני יכול להגיד בוודאות (כמובן שזה עניין של טעם) שזה רכב מדהים. איכות חומרים מדהימה, מנוע מעולה ורמת נוחות לא הגיונית עם אחיזת כביש שכזו.

ייתכן ואני משוחד, בתור חובב גולף מושבע - אך בטווח מחירים הזה, כשאלה האופציות - לפי דעתי הגולף TSI פשוט טובה יותר. לא עניין של טעם, העדפה או הרגל... פשוט אוטו טוב יותר.

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם
ודאי שאפשר להשוות. תבדוק את המחיר של מיני אצל היבואן של ב.מ.וו ותראה שגם הוא עצמו חושב שבהחלט אפשר להשוות. והשוואה בין המיני ל 500 בהחלט באה בחשבון. מ.ש.ל.

:mm_yeah:

emotion of motion

• תוכן חדש...