Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A3 או 118?!

lioravr1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי ליאור אבא שלי רוצה לקנות לאמא שלי אוטו מתנה ליום הולדת וכרגע אנחנו בהתלבטות בין האודי לבמוו.

עיקר התלבטות זה בין הגרסה של הבמוו 118 שכוללת את המנוע 2000 לבין האודי 3A ש הוא1600 ,שמענו שאודי היא קצת כבדה ולא "מהירה" מצד שני מדובר באמא ... כמו כן הצריכת דלק היא לטובת האודי ( חשבנו לגבי 1800 טורבו של האודי אבל הבנו שהצריכה גבוה למרות שקראתי שהיא דומה לבמוו )I.

השאלה מה ממולץ יותר ?!

עכשיו כנראה שבכל מקרה נשדרג את המכניות ונוסיף את החחבילות של הסאן רוף בקרת מערכת שמע ממהגה וכו'

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבין שהתקציב שלכם הוא כ-160 אלף פלוס קצת, נכון?

בגדול, האודי יותר טובה מהב.מ.וו, שהיא צפופה, לא נוחה ולא מאובזרת. אבל בתקציב כזה בחירה יותר חכמה תהיה גולף TSI מאובזרת - היא גם חסכונית וגם חזקה יותר משתי אלו, גם מאובזרת משמעותית וגם לא פחות איכותית מהאודי, בטח שלא באופן משמעותי. כל זה אם אין לכם בעיה להתעלם מהסמל שעל החזית...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היתרון היחיד (וחיפשתי הרבה) של ה- 118 (גם של ה- 120) הוא סמל הפרופלור. כל השאר נאמר מעלי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מה עם הC30 מבית וולוו נראית טוב ותהיה אקסלוסיבית על הכביש.

מיני קופר?

או אולי אפילו ג'יפון אופנתי סטייל RAV4,סוזוקי גרנד ויטארה קצר\ארוך,קשקאי ניסאן...

פורסם
כן התקציב עומד גג 170 ... טוב קיבלתי את העצה נגיד שלא גולף אז הבמוו עדיף?

איזה עצה? הוא רשם לך שעדיף גולף ולא את ה-BMW. מקווה שזה רק בלבול מילים אצלך..

פורסם

הב.מ.וו בכל מקרה לא.

האודי עדיפה עליה.

החיסרון היחידי של האודי זה המנוע 1.6.

אם תוכל להתאמץ ולרכוש את הדגם עם ה-1.8 אז האודי מצויינת.

אם לא, גם מצויינת, אבל עם מנוע חלש.

מה בכלל יש בב.מ.וו שגורם לאנשים לשקול אותה בכלל?

פורסם

הפרופלור והזכות להגיד "יש לי ב.מ.וו" זה עושה את זה ללא מעט אנשים גם אם בסופו של דבר מדובר ברכב פחות מאובזר ונוח,הסמל והשם עושים את זה להמון אנשים.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
הפרופלור והזכות להגיד "יש לי ב.מ.וו" זה עושה את זה ללא מעט אנשים גם אם בסופו של דבר מדובר ברכב פחות מאובזר ונוח,הסמל והשם עושים את זה להמון אנשים.

מסכים איתך.

אין מה לעשות השם והסמל עושים את הקסם שלהם...

אני גם הייתי הולך על האודי ומנסה אפילו להתאמץ ל1.8 T שיהיה יותר מהנה לנהוג בה, -אם יום אחד תיקח אותה לסיבוב תרוויח גם אתה.

סופר לנסר 96' - עם מצב ספורט-->הפורש של ה 1600 8)

מכוניות או לא להיות! XD

פורסם

לא אוהב את הA3.

לכן אני אישית הייתי הולך על הסידרה

1 אבל מתאמץ טיפה ומנסה להביא

את ה120 .

יום טוב:]

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

הסמל עושה את זה בעיקר שהמכונית מספקת את זה. סדרה 1 , לפחות ממה שהתרשמתי כאן מאנשי הפורום ( שעשו נסיעת מבחן וכדומה..) לא מספקת את מה ש-BMW צריכה לספק - וחבל לשלם על סמל בלבד...

במחיר הזה אתה יכול לקחת את הגולף TSI ולהינות פי 10 יותר.

פורסם

זה בדיוק מה שכולנו מנסים להגיד כאן:)

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
שלום שמי ליאור אבא שלי רוצה לקנות לאמא שלי אוטו מתנה ליום הולדת וכרגע אנחנו בהתלבטות בין האודי לבמוו.

עיקר התלבטות זה בין הגרסה של הבמוו 118 שכוללת את המנוע 2000 לבין האודי 3A ש הוא1600 ,שמענו שאודי היא קצת כבדה ולא "מהירה" מצד שני מדובר באמא ... כמו כן הצריכת דלק היא לטובת האודי ( חשבנו לגבי 1800 טורבו של האודי אבל הבנו שהצריכה גבוה למרות שקראתי שהיא דומה לבמוו )I.

השאלה מה ממולץ יותר ?!

עכשיו כנראה שבכל מקרה נשדרג את המכניות ונוסיף את החחבילות של הסאן רוף בקרת מערכת שמע ממהגה וכו'

פעם אחרונה שבדקתי ל-118 יש מנוע 1.8 ול-120 יש 2.0, הלא כך?

בכל אופן הייתי ממליץ לכם להזמין נסיעת מבחן על שני הרכבים ולהרגיש בעצמכם מה יותר טוב.

מדובר בשני רכבים שונים דיי שונים. היגוי שונה, הנעה שונה, כיול שונה... אתם תרגישו בהבדל.

בתור אחד שנהג על 120 (2005) ועכשיו על S3, אני יכול להגיד (ונתעלם מהבדלי הכוח) שיש הבדלים דיי ברורים בין המכוניות גם בדברים הקטנים.

ב120 (2005) היה היגוי יוצא מן הכלל, כיול קשה מידי לטעם רבים ועיצוב פנים לוקה בחסר לטעמי.

אומנם אני לא מכיר את ה118 החדשה, אבל אני בטוח שנסיעת מבחן תעזור לכם להחליט.

אני הייתי הולך על A3.

פורסם

מעניין אותי כמה ממליצי הגולף החדשה באמת נהגו עליה.

אני מאוד לא התרשמתי לחיוב מהאוטו, אבל אני טרם נהגתי בו, ההתרשמות שלי הייתה באולם התצוגה בלבד.

• תוכן חדש...