Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי השבוע הקשה הזה עוד ארבעה הרוגים צריך לסגור את כל הכבישים במשך שבוע.

כמה אפשר? הגעתי למסקנה שאנשים פשוט לא יודעים לנהוג,ישנם אנשים שאומרים שזאת רק תרבות הנהיגה,אתם יודעים מה? כבר לא ניראה לי.

אנחנו הורגים את עצמנו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3716038,00.html

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

אם זה לא תרבות נהיגה, אז מה זה?

כן, גם לוודא שהמטען שלך מעוגן כמו שצריך לפני שאתה יוצא לדרך, זה תרבות נהיגה (סתם דוגמא, אני לא אומר שזה מה שקרה שם)

כל עוד מתיחסים לנהיגה למשהו משני שלא מצריך תשומת לב וריכוז, אלא לעוד משהו שעושים תוך כידי שיחה בטלפון למשל, המצב ימשך.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

זאת גם תרבות הנהיגה אבל לא רק.

להזכירך איזה שר תחבורה יש לנו? ,אילו "כבישים מסודרים" יש לנו לעומת מדינות אחרות? ,איזה מבחני נהיגה יש לנו כדי לקבל רישיון? ,תסלחו לי אבל הכל דפוק מהשורש.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

לדעתי, לאור התנאים, עדיין צריך להפעיל את הראש ואף יותר מזה. אני אולי נוהג כל כבישים מסודרים יחסית, אבל גם שם יש המון ליצנים ובשבילם נהיגה זה סתם משהו שלא דורש יותר מידי תשומת לב ואין צורך לציית לחוקים.

נכון שיש המון דברים דפוקים, זה לא פותר אותנו מלחשוב ולהתרכז בזמן נהיגה, זה אפילו אמור להגביר את העירנות, כי התוצאות יכולות להיות חמורות יותר ללא תשתיות. להאשים אחרים זה טוב ויפה, מי שאוכל אותה בסוף, זה אנחנו - משתמשי הכביש הרגילים.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

צר לי להגיד לך, אבל רוב האנשים כמעט ולא מקדישים מחשבה לפעולות יום יומיות.

אם בשביל בנאדם X נהיגה היא פעולה פשוטה ויום יומית שקלה לביצוע והוא לא צריך להגדיש מחשבה לשם כך, אפשר לראות את התוצאות.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

בשעה 20:00 אני מסתכל בחדשות בערוץ 2, נפתחת המהדורה: "תאונה קטלנית, 6 הרוגים", "לנהג הטרנזיט שלא נתן זכות קדימה 44 עבירות תנועה, 4 מתוכן עבירות מהירות".

ואני שואל: למה היו צריכים להזכיר שלנהג יש 4 עבירות מהירות?

כאילו שזה מסביר הכל, אה, יש לו 4 עבירות מהירות, עכשיו הכל מובן, סיכמנו את התאונה, שאר ה 40 עבירות לא חשובות.

לא מבין את זה.

עכשיו מע"צ כרגיל מנסים להתנער מאחריות למה לא שופצה הצומת הזאת שידועה כקטלנית.

אותו סיפור שחוזר על עצמו פעם אחרי פעם.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

סתם שאלה

דוחות חניה זה גם נחשב לעבירות תנועה?

ועוד משהו, אם יש משהו שאני שונא לשמוע כל פעם זה משפטים מסוג "לנהג יש X עבירות תנועה".

מה זה משנה כמה עבירות יש לו הרי גם אם יש לו 700 עבירות וכולם שטויות כמו אי עצירה בעצור והתדרדרות של חצי קמש ונניח שקיבל על זה קנס אז מהדברים האלה עושים חתיכת סיפור נמאס לשמוע את הדברים האלה.

קרתה טעות(איומה) ואין מה לעשות, כל יום יש 10000 הזדמנויות לתאונות קטלניות ויוצא שקורה משהו כזה אין מה לעשות ככה זה בכל העולם עושים פה יותר מדי דרמה מכל דבר לפי דעתי כי אלו דברים בלתי נמנעים, תמיד יהיו תאונות בגלל זה קוראים לזה תאונה חבל כמובן שאי אפשר להחזיר את הזמן אחורה ולהחזיר את כל ההורגים.

פורסם
זאת גם תרבות הנהיגה אבל לא רק.

להזכירך איזה שר תחבורה יש לנו? ,אילו "כבישים מסודרים" יש לנו לעומת מדינות אחרות? ,איזה מבחני נהיגה יש לנו כדי לקבל רישיון? ,תסלחו לי אבל הכל דפוק מהשורש.

דווקא קבלת רשיון בישראל הוא דבר לא פשוט ביחס לשאר המדינות.

ועדיין התוצאות עגומות.

אין מה לעשות לדעתי, תרבות הנהיגה בארץ הוא כבר משהו שלא ניתן להשריש מחדש.

פורסם

אתה בטח מתכוון לארה"ב.

קח לדוגמא את הולנד שוודיה פינלנד גרמניה ועוד,בארצות אלו קשה יותר להוציא רישיון.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

^ לא נכון! למה להגיד אם אין לך מושג?!:evil:

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

למה לכעוס אז בו תפרט מה נכון עבורך ומה לא עד כמה שזכור לי צריך לעבור מס' קורסים עד לקבלת הרישיון(יכול להיות שאני טועה ולא בכולם אולי רק בחלקם?

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

כל הקטע הזה של "הנהג אשם" מוגזם. מיסוי מטורף, אז המכוניות בארץ תת-רמה. בעלי חברות הובלות והסעות רודפי בצע - מכריחים את הנהגים שלהם לעבוד שעות מטורפות. הכבישים בארץ תת-רמה. יש במע"צ ובחברות קבלניות של תשתית אנשים שיש להם יותר דם על הידיים מנסראללה.

זה לא רק אשמת הנהג. תוציאו את זה מהראש. יותר אנשים מתים כאן מקמצנות\חובבנות של המדינה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
כל הקטע הזה של "הנהג אשם" מוגזם. מיסוי מטורף, אז המכוניות בארץ תת-רמה. בעלי חברות הובלות והסעות רודפי בצע - מכריחים את הנהגים שלהם לעבוד שעות מטורפות. הכבישים בארץ תת-רמה. יש במע"צ ובחברות קבלניות של תשתית אנשים שיש להם יותר דם על הידיים מנסראללה.

זה לא רק אשמת הנהג. תוציאו את זה מהראש. יותר אנשים מתים כאן מקמצנות\חובבנות של המדינה.

צודק.

עכשיו גם קראתי ששוב פעם משחקים פינגפונג בכל מה שקשור ללקיחת אחריות, מהמשטרה למע"צ, וממע"צ ל................. בית קברות.

פורסם

הצומת הזו מסוכנת,אני גר בסביבה וכל שבוע יש שם תאונה.

אם לנהג של רכב ההסעות הייתה קצת יותר סבלנות כל העניין היה נמנע.

הוא ניסה לפנות בעוד שהמשאית התקדמה אליו ,המשאית הייתה קרובה מידי ודחפה אותו אל מעקה הבטיחות ואז אל שדה שהיה ממול.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
מה זה משנה כמה עבירות יש לו הרי גם אם יש לו 700 עבירות וכולם שטויות כמו אי עצירה בעצור

תעשה לי טובה, תגיד שאתה צוחק! :shock:

כי במקרה בדיוק על אי ציות לתמרור עצור כזה קרתה התאונה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...