Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי יונדאי אקסנט 95 וכבר תקופה די ארכוה מופיע לי בזמן נסיעה במהירויות בינעירוניות מעין רעש מטאלי כזה.

זה רעש שבא והולך, רצוף כזה, נמשך כמה עשרות שניות, לפעמים יותר, נעלם ואז חוזר מאוחר יותר.

רעש מתכתי צורם כזה וגבוה מאוד. חוץ מהקול שלו לא באה לידי ביטוי בעיה אחרת.

באופן עקרוני הרכב מטופל היטב ואין בו שום בעיות ולא עבר שום תיקון משמעותי בכל התקופה שהוא אצלי חוץ מטיפולים ובלאי רגיל.

מישהו יודע מה זה הצליל הזה והאם הוא מעיד על איזו בעיה אפשרית שנסתרת מעיני ?

תודה.

פורסם

מתי הרעש מופיע? חשוב לדעת את התנאים שבהם אתה שומע את הרעש כדי שאולי נוכל לחשוב על כוון אפשרי, למרות שאני ספקן, רעשים יש לשמוע ולכן כדאי שתיגש למוסך להשמיע לבעל המקצוע את הרעש המדובר.

פורסם

הרעש מופיע בעיקר בשיוט בינעירוני. זה לפחות המצב היחיד שבו הבחנתי בו. יש לי את האוטו כבר כמה שנים ותמיד היה הרעש הזה, פשוט בזמן האחרון התחלתי קצת לפתח מודעות יותר לטיפול ברכב (טוב שנזכרתי בדיוק כשאני מחפש רכב חדש...) ואני מתחיל להבחין קצת בכל מיני התנהגויות של הרכב שלמדתי להבין שהן לא טבעיות.

זה בכלל לא רעש מנוע, מעין high-pitched noise כזה אבל עם גוון מתכתי כזה, כמו חיכוך עדין בין מתכות אבל לא רעש עם "נפח". מצטער אם הניסוחים שלי עילגים קצת אבל אולי זה יעביר את התחושה יותר טוב.

פורסם

כנראה מיסב גלגל או רעש אחר מתיבת ההילוכים, אני מניח שבעל מקצוע שיבחן את הרכב יאתר את גורם הבעיה, אם ישנה כזו.

• תוכן חדש...