Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר באפלאוז 95 עם מנוע שהוחלף (97). כמו"כ במוסך החליפו בית מצערת בגלל טורים לא יציבים. וכן החליפו טיימינג.

התוצאה כרגע שהאוטו נוסע אך ישנם מס בעיות:

1. נורת CHECK ENGINE דולקת ללא הפסקה. (ניסיתי לברר פה איך לחלץ קוד תקלה, אך לא זכיתי להבין:cry: )

2. כשאני מפעיל מזגן, הטורים יורדים מאוד נמוך ולפעמים קופצים, במיוחד במצב DRIVE, ובנסיעה האוטו בקושי סוחב.

3. בהנעה של הבקר לפעמים הטורים לא מחזיקים מעמד בהנעה ראשונה ושניה, ורק אח"כ הרכב מניע.

חזרתי למוסך עם הטענות הנ"ל, ולאחר שהם שיחקו הרבה זמן עם כיוון הטורים (הם חשבו לפתור את הבעיה בכך שיקפיצו את הטורים ל2000 סל"ד בסרק, עד שהסברתי להם שאני מחפש פתרון ולא לעקוף את הבעיה) - אז הם הגיעו למסקנה שהבעיה בבית מצערת (זה שהם החליפו לי).

הם החליפו שוב בית מצערת - אך לא עזר כלום, -להיפך הרכב עכשיו "סוחב" פחות טוב.

השאלה לכם חברי הפורום, ובפרט למומחים שבכם: מה אתם מציעים לעשות, והאם יתכן שהבעיה בכיוון אחר?

ברור לי שלמוסך הזה אני לא אתקרב יותר, אבל על העבודה הזו שילמתי ואני רוצה תמורה. מה עושים??:?:

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

תפנה לחבר הפורום חיים יוד הוא מתמצאה בתקלות של מגברי טורים למזגן.

יום טוב יצחק

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

אכן בשיחה עם צביקה (אדם נחמד לכשעצמו), הוא המליץ לי לפנות לחיים יוד, ואכן זה מה שהייתי צריך לעשות מהתחלה.

אך מאחר והשקעתי ממיטב כספי על התיקון כביכול של המצערת, האם כדאי לעזוב את המוסך ולוותר על מה ששילמתי (ושילמתי הרבה עד עכשיו) או שפשוט כדאי "לשבת" להם על הראש עד לשביעות רצוני?

בית המצערת הוחלפה פעמיים (זה כבר לא על חשבוני) ופתרון אין, משום מה יש לי הרגשה שמדובר פה בניסוי וטעיה שגובל בחוסר מקצועיות - ואני חושש לנזקים נוספים.

אך כמו שציינתי בשרשור הקודם, מאחר ואני טירון בכל התחום של מכניקת רכב, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

יצחקי , חברי הטוב, שלום רב !

בעל האפלאוז, יצר קשר טלפוני איתי, ואחרי שסיפר לי את מסכת התלאות, שעבר במוסך, שאני מנוע להזכיר את שמו, אל הוא בעל שם, בתחום החאפריות , וחוסר המקצועיות שלו, המלצתי לו לפנות לחיים יוד, ואת התוצאה, בוודאי נשמע בקרוב.

בברכה

מביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

לדעתי התקלה היא לא במצערת - היא הכול "ברזלים" והכול מכאני ,אין בה שום אלקטרוניקה או טכנולוגייה מיוחדת בדגם שלך יש עליה רק שני מתגים (מיקרוסוויצ"ים) פשוטים שאולי לא מכוונים כראוי אך זוהי לא התקלה שלך.

יש לחלוץ את קוד התקלה הרשום ביחידת הבקרה ולהמשיך משם.

מחבר הדיאגנוסטיקה לגישור ושליפת הקוד נמצא ברכבך מעל הגיר - הוא נראה כמחבר עם מיכסה שלא יוצאים ממנו חוטים (6 כמדומני) - כאמור לגשר ,לשלוף את הקוד\ים ולהמשיך באבחון משם כנקודת מוצא.

בהצלחה.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

אוקי, בסופו של דבר ניגשתי לחיים יוד מפתח תקווה, חשתי מיד בהבדל בין מקצוענות לחאפריות

הוא ידע להצביע לי על הבעיות בזריזות, ע"י חילוץ התקלות מהמחשב.

אמנם את הבעיות לא התאפשר לתקן במקום, אך אני חייב לציין לשבח את האדיבות והסבלנות.

על האבחון הוא לא דרש כסף, ואף הציע לי לפנות למוסך של המיקרובים להראות להם את הבעיות שנוצרו, אולי בגללם.:x

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

• תוכן חדש...