Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי גולף MK4 שנת 2002 מנוע 2.0 גיר ידני.

הרכב מגיע עם 115 כ"ס

לפי דעתי בשביל מנוע 2.0 הרכב די חלש ועצלן

האם יש דרך לשפר את הביצועים של הרכב?

כרגע לא מחפש לגדוש ולא מחפש להיות מפלצת

ברצוני לעשות את הרכב עם קצת יותר הספק

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

במנוע אטמוספרי הרבה יותר קשה לקבל שיפור מאשר במנוע גודש והתמורה לכסף לא תמיד מספקת

אתה תמיד יכול להתחיל בצנרת מלאה ציפ ופילטר זה לא ייתן הרבה אומנם אך זאת התחלה

אם אתה לא קשור לרכב שלך ספציפית אפשר לעבור לגולף V6 שעדיין לא גודשת אבל בהחלט חזקה יותר מה-V5

ותגיד מה התקציב שלך להשקעה ברכב כי אני גם יכול להגיד לך לייבא מנוע אר 32 מחול תגיד כמה אתה מוכן להוציא על הרכב

פורסם

ה 2.0 הוא מנוע ישן ועצל, אך אמין.

לא תוכל לנצל אותו ללא הוצאת סכומים רצינית, וגם לא כדאי, החלופות (1.8T) כפולות בהספק

מכיוון ששילדת הMK4, במיוחד שלך, לא ספורטיבית, תחשוב יותר בכיוון של שיפור התנהגות, הכיף יהיה הרבה יותר משתלם ובעלות נמוכה יותר...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
במנוע אטמוספרי הרבה יותר קשה לקבל שיפור מאשר במנוע גודש והתמורה לכסף לא תמיד מספקת

אתה תמיד יכול להתחיל בצנרת מלאה ציפ ופילטר זה לא ייתן הרבה אומנם אך זאת התחלה

אם אתה לא קשור לרכב שלך ספציפית אפשר לעבור לגולף V6 שעדיין לא גודשת אבל בהחלט חזקה יותר מה-V5

ותגיד מה התקציב שלך להשקעה ברכב כי אני גם יכול להגיד לך לייבא מנוע אר 32 מחול תגיד כמה אתה מוכן להוציא על הרכב

פרוייקט הפיכת גולף רגילה לR32 יקר בצורה מפחידה וממש לא ריאלי.

גם הגולף V6 ממש לא מפלצת, אפילו גולף GTI עם צ'יפ תיהיה חזקה ממנה.

פורסם

הפתרון הפשוט והזול ביותר הוא לקנות גולף V5 עם 170 כ"ס.

הצמיחה בהספק תספיק לך, בינתיים...

בהצלחה!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

עדיף לקנות GTI מאשר V5 שיש לה מנוע לא מוצלח עם צריכת דלק גבוהה ומוניטין אמינות פחות טוב משאר המנועים בדור 4 (אני אומר מוניטין כי אין לי נסיון אישי תחזוקתי לאורך זמן עם המנוע הזה)

אין יותר מדי מה לשפר את ה2.0, ונתון כוחות הסוס מטעה.

לפי ההרגשה שלי לאחר נהיגה ברכב שאין הבדל גדול בינו לבין מנוע 2 ליטר של מזדה 3 עם 150 כ"ס מוצהרים.

הכל שאלה של מומנט ובאיזה סל"ד מגיעים לשיא.

דרך אגב, גם אני ביצעתי את המעבר מגולף רגילה ידנית לגולף GTI (לפני יותר משנתיים) ואני מאושר שעשיתי זאת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תראו אני לא יודע עד כמה אתם פתוחים לשיפורים ללא גבולות ,ואני לא מדבר על גדישה.

בVWVORTEX אפשר לראות עמודים על גבי עמודים של פרוייקטים לאטמוספרית הנ"ל.

שינויים החל בחלקים קלילים בתחתית המנוע(PULLYES) ועד להחלפת ראש למשהו יותר בריא עם 16 שסתומים וכו'.

הרבה מאוד מידע מאנשים שלא פחות סקרנים מאיתנו.

מצ"ב שירשור FAQ עם כל המידע הנחוץ:

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2265105

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

תודה רבה לכל העונים

מעבר לגולף אחרת זאת לא אופציה לפחות כרגע מכיוון שהגולף הזאת נרכשה לפני חודשיים.

אני לא רוצה להשקיע סכומים גדולים ולהכנס להוצאות כמו החלפת מנוע וכו'..

רק רציתי לעשות את הרכב קצת יותר זריז

אם לצערי לא נמצא אפשרות הולמת אז נסתפק כרגע במה שיש...

אייל איזה מנוע היה לך בגולף הקודמת?

פורסם

fish הוא אמר שהוא לא מחפש לגדוש ולשפר את הרכב שיש לו עכשיו פשוט לא משתלם

אז הצעתי לו אם הוא לא קשור לרכב הזה ספציפית ממש הוא יכול לעבור ל- V6 שהיא תיהיה חלופה מעולה

ולגבי ה-R32 זאת סתם הייהת הגזמה כי הוא לא הביא תקציב

פורסם

GTI עדיפה על V5 בכל פרמטר, זה נכון.

אבל לפי מה שאני זוכר (לא בטוח ב-100%) היא גם נסחרת גבוה משמעותית.

V5 שמורה יותר קל למצוא מאשר GTI, מנסיון.

לפותח השרשור, אם כבר קנית אז תהנה מהרכב כמו שהוא :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זה נכון, GTI הולכת חזק מעל. במיוחד הסטנדרטיות דרך אגב. אנשים לא אוהבים את המצועצעות והמשופרות מהת$ת.

לעומת זאת V5 הולכת מתחת ויש מבחר דיי גדול.

למי ששאל: היתה לי ג'נריישן 1.6 ידנית לפני כן (מעל שנתיים).

אני ממליץ לבדוק שהכל ברכב במצב תקין , ולהנות ממנו. לא הייתי משקיע שקל על שיפורים ברכב כזה, רק על יישור קו ברמה הגבוהה ביותר.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה הוא שאר ומה עניתם פה, תחליף אוטו, תחליף מנוע, תתחיל להחליף את הקמשפטים ומכלולים..

הוא לא מחפש את ההשקעה.. אלא משהו פשוט ורגיל.

בכללי זה שהאוטו עצמו ידני עוזר לך קצת, אפילו הרבה, הגיר האוטומט ממש לא רע, אבל הוא באמת קצת עצלן.

כדי להרגיש את הדוושה קצת יותר טוב ממליץ לך לעבור לפילטר פתוח, יתן לך גם על הדרך רעש נחמד.

האמת כל דבר שתעשה יותר מזה, לא יהיה שווה את ההשקעה הכספית ביחס לתמורה שתקבל מזה.

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

פילטר פתוח לבדו לא יתן כלום ,במיוחד אם לא תהיה בניה מיוחדת ליניקת אוויר מבחוץ. אולי הוא יתרום קצת לבעיות חיישנים בדרך שיגרמו להוצאות מרובות.

פילטר פתוח לבדו מתאים בעיקר לעשיית שופוני בשכונה עם רכבי פשע שונים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...